Dont think, just do it

Dere skulle sett meg når jeg kom inn på trening i morges.. Sukket og klaget til meg selv, mindre motivert jente tror jeg ikke at finnes for tiden. Men, det er ikke alltid man kan gjøre det man vil eller har lyst til! I blant må man faktisk gi seg selv et spenn i rumpen, komme seg på gymmet og bare få løftet det dritet!

Thomas, som er min personlige trener, kom også å pushet meg litt ekstra under økten. Slik hjelper alltid! Solsiden Pt-Senter er virkelig verdens beste gym, og jeg er heldig som har så flinke folk rundt meg på treningen! Så dagens lille motivasjonstips fra meg er: omring deg med positive og inspirerende mennesker!

Alle har godt av å presse seg ut av komfortsonen og dra seg på trening. Det føles jo så godt etterpå! Nå er jeg stappet med endorfiner og klar for en ny fin dag! Solen stråler og livet er herlig 🙂

22 kommentarer

 1. Jeanette

  enig der! Føles sååå digg etterpå!

 2. Hei Kristina 🙂 Så flink du er! Er det mulig å få e-mailen din? Har noen spørsmål til deg 🙂 Og trenger sårt noen råd! Ha en fin dag ? Hilsen S 🙂

 3. Hadde den følelsen i dag jeg også, så gikk jeg inn på bloggen din, og vips så var jeg i treningtøyet på vei til trening! Takk for inspirasjon 😉

 4. Kristina Andersen

  Så fantastisk! Godt jeg kan inspirere andre selv om jeg ikke er det selv.. Haha 🙂

 5. Kristina Andersen

  Spør i kommentarfeltet om det er noe 🙂

 6. Kristina Andersen

  Ikke sant! 😀

 7. HELT ENIG! man må bare komme over den helvetes dørstokkmila. Også må man huske at for å få energi, må man gi energi! den regelen lever jeg etter!! ingen vil være daffe og late hele tiden, vel?

 8. KristinV

  Synes du er flink uansett jeg:) Du har en stå-på vilje som er veldig motiverende!! Selv valgte jeg i dag å følge et 30 min styrkeprogram «sammen med» Jillian Michaels på youtube – var veldig bra! Så blir det fotball senere i dag.

  Håper du får en fin dag, og at treningsmotivasjonen er tilbake om ikke så alt for lenge 😀

 9. Tonje Therese

  Så flink du er:)
  Jeg er selv på min 5 uke i et 6-ukers program jeg fikk av fysioterapauten på vårt lokale treningssenter, og det er ikke lenge før jeg drukner i klærne om det fortsetter slik, morsomt! Det er nok den største motivasjonen min, å hoppe inn i klær som en gang var stramme på kroppen, men som nå henger på meg som en sekk:) Jeg har vær en av de som trener i noen mnd, lar vær i noen mnd for å starte på igjen. Endelig har det blitt en del av hverdagen, og har vært det i snart et år.
  Det er så inspirerende å se hvordan du drar på trening nesten hver dag i uka, selv må jeg si meg fornøyd med minst tre dager. Stå på Kristina!:)

 10. Kristina Andersen

  Helt sant!

 11. Kristin

  Hei Kristina

  Jeg har alltid värt lita og slank.. Eller det vil si för nå.. De siste 3 årene har jeg endret meg til å bli lita og lubben 😉 he he.. __Har slitt med å komme i gang med trening og et litt bedre kosthold, men kjenner at jeg endelig er inne i en god rutine. Ville bare si at du er en flott inpirasjon og de dagene jeg mangler motivasjon så er det bare å klikke innom bloggen din så kommer treningslysten snikende 😉 Stå på videre. Klem fra Kristin..

 12. Yes, da fant jeg endelig en blogg det er verdt å følge! Endelig ei sunn og sterk jente som er opptatt av trening uten det latterlige målet å komme seg inn i size zero =) Nydelig er du!

 13. Hei, må si jeg koser meg over å lese bloggen din.. et deilig lyspunkt i lunsjen på en ellers stressende jobb 🙂
  Jeg og mannen min skal til kristiansand nå en langhelg og da lurer jeg på om du har noe å anbefale, hvem er bedre å spørre enn deg 🙂 Tenker steder å spise (alle måltider), ting å se, koslige steder å spasere, shoppe.. osv..
  Takknemlig for alle tips og gleder meg til å besøke byen din !

 14. Cathirne

  Flinke deg! Du er inspirerer virkelig 🙂

 15. Cathrine Lyster

  Tror faktisk jeg har mindre motivasjon enn deg.. Hehe

 16. hjelper kjempemasse med motiverende og positive folk på trening. har blitt kjent med masse mannfolk på treningssenteret jeg går med som både hjelper meg og gir meg tips, haha og det elsker jeg 😀 føler liksom jeg har sånn hundrevis av personlige trenere der nede. også er jo mange av guttene kjempefine også .)

 17. kristina

  Du bør holde abuene dine mer frem,de kan gjerne være på fremsiden av overkroppen, det hjelper deg og holde en rettere rygg 🙂

 18. Hei Kristina!
  En venninne og jeg har tenkt til å ta en langhelg i Kristiansand.
  Har du noen tips om hotell som er veldig sentralt og rimelig? Og hvilket utesteder for 20-åringer som er populært?

 19. Kristina Andersen

  Ernst Hotell, uten tvil. Det er helt råfint og med verdens beste frokost 🙂 Angående utesteder her så vil jeg anbefale dere Kick og Tollboden.

 20. Er helst noe jeg ikke vil fortelle til hele verden, men som jeg trodde du kunne hjulpet meg med 🙂 Men det er greit. Ha en fin dag 🙂

 21. jannicke

  Kan du skrive litt om prisene på treningssenteret du bruker? Og prisene i forhold til andre treningssenter i nærheten? Her jeg bor tar de 1790,- for et treningskort som gjelder fra januar til mai – og det er rabbatert (altså billigere) for oss studenter, altså mye dyrere for de som ikke er studenter- og det mener jeg er veldig dyrt. (Tror det koster omtrent 4000 for eg år). Er veldig nygjerrig på priser rundt omkring- så det hadde vert veldig fint om du skrev litt om det, tror det er mange som er interessert i nettopp dette ! 🙂

  Stoor klem fra fast leser og beundrer <3

 22. Kan du skrive litt om prisene på treningssenteret du bruker? Og prisene i forhold til andre treningssenter i nærheten? Her jeg bor tar de 1790,- for et treningskort som gjelder fra januar til mai – og det er rabbatert (altså billigere) for oss studenter, altså mye dyrere for de som ikke er studenter- og det mener jeg er veldig dyrt. (Tror det koster omtrent 4000 for eg år). Er veldig nygjerrig på priser rundt omkring- så det hadde vert veldig fint om du skrev litt om det, tror det er mange som er interessert i nettopp dette ! 🙂

  Stoor klem fra fast leser og beundrer <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *