Dreamy dresses

Svart peplum kjole HER // Hvit kjole med åpen rygg HER

Duserosa peplum kjole HER.

Blå maxikjole HER // Gul maxikjole HER

Korallfarget maxikjole HER

Søndagens morgentimer har jeg brukt til å bestille meg opp litt nye kjoler, som blir med meg både til Miami og Bahamas. Er så svak for maxikjoler, og sistnevnte i korallfarge syns jeg bare var helt nydelig! Har dere forresten husket å stille klokken? Den skal vel en time frem nå om jeg ikke husker feil… 🙂

ad links

14 kommentarer

 1. Pia Marie

  Så bra de fikk inn den gule igjen:) så du etterlyste den på Facebook siden:) likte den lilla, men den blir nok varm i sommer:) selv har jeg den svarte øverste:) alltid greit å ha den lille sorte:) her i arendal skinner sola som bare det:D

 2. Jeg synes også kjolene er fine, men de er jo helt vilt korte! Kunne gjerne vært 10 cm lenger, de dekker jo knapt rumpa :/

 3. Kristina Andersen

  Den sorte og rosa peplum kjolen øverst, er myye lengre enn det ser ut som på modellene. På meg rekker den rett over knærne faktisk 🙂

 4. Kristina Andersen

  Åh ja, ble SÅ glad når jeg fikk tak i den! 😀 Kos deg i sola!

 5. Utrolig nydelige!

 6. Camilla

  Så fine kjoler! Klokkene mine stilte seg selv, hehe.

 7. Maria H.V

  Hei søtaa! Getsporty skulle jo åpne i løpet av mars, idag er siste dagen i mars 😮 Hva skjer? Gleder meg såånn til din egen kolleksjon 😀

 8. Kristina Andersen

  Vi rekker dessverre ikke å lansere som vi hadde håpet, så det blir heller i begynnelsen av April. Noen småting som gjenstår, men ikke lenge igjen nå 🙂

 9. Hvor er det du har kjøpt carhartt luene dine egentlig? Å hvor mye kostet det pr lue, + frakt og sånn selvfølgelig? 🙂 Om du kjøpte dem på nettet da. Har så sinnsykt lyst på ei, men finner den ingen plass… Så hadde satt stoor pris på om du hadde svart!

  Du gjør det døds bra foresten. Du er så nydelig!

 10. Julianne

  Ååh! kjolene er helt nydelige, har prøvd å bestille den svarte to ganger, men den blir jo utsolgt på null komma niks så har aldri fått tak i den haha! God påske videre søta, savner deg bittelitt på bloggfronten, du pleier jo å blogge litt mer enn dette 😀

 11. Sikle sikle….. Den nederste maxikjolen var nydelig!
  Heldiggris 🙂

 12. Madelen

  Nydelige kjoler 🙂 og skjønner at du liker maxikjoler godt for du kler dem kjempe godt :)! Verre med meg som er 155 høy og ser enda mindre ut i slike kjoler, Hehe 🙂

 13. Åssen str bestilte du den duserosa peplum kjolen i? tror meg og deg er nok så like, så hadde vært greit å vite. Men vet du om den er liten i str ellers?:) håper virkelig du kan svare meg, vurderer å klikke den hjem selv 😀

 14. Kristina Andersen

  Den er normal i størrelsen, jeg har M i denne 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *