Direkte fra sengekanten

En direkte update fra sengekanten, her er jeg fortsatt i feriemodus! Tre filmer, sushsi og masse iste er obligatorisk på en påskesøndag. Jeg tror Milo forresten har spist minnekortet mitt, så derfor ble det en noe motvillig mobilblogg denne kvelden. Men det er vel bedre enn ingenting? Satser på at han er uskyldig og at minnekortet dukker opp i morgen, hvis ikke lukter jeg en aldri så liten bloggkrise. Og det liker vi ikke! Har nettopp sett ferdig Magic Mike, og jeg må bare få si at Channing Tatum kan joine meg på sengekanten når han måtte ønske! Så hvis du leser dette Channing, you know where the door is open honeybooboo! Jeg forstod ikke helt slutten da, så føler igrunnen jeg må se den en gang til. Noen som vet om det kommer en oppfølger?

15 kommentarer

 1. Henriette TK

  du er så vakker at jeg lett kunne vurdert å bli lesbisk!

 2. Silje - mamma til Noah

  Hadde jeg vært så hot uten sminke hadde jeg faktisk aldri gått med :p Naturlig vakker er du <3

 3. Jeanette

  du er så vakker uten sminke!

 4. Hallo! Jeg så han først takk! Så du får nok bare finne deg en ny booboo he he :p En mer snasen kar enn han der skal ma lete lenge etter <3

 5. coffee in a cup

  håper for guds skyld ikke at det kommer en oppfølger, for det er en av de dårligste filmene jeg noen gang har sett!

 6. Camilla

  Åh, husker jeg så magic mike på kino med bestevenninna mi. Haha. Håper du har hatt en fin søndag Kristina!

 7. så fin du er uten sminke 🙂

 8. Kristina Andersen

  Så koselig, tusen takk!

 9. Kristina Andersen

  Gi deg a! :p Hilsen Kristina Tatum Andersen!

 10. Kristina Andersen

  Haha, gode Silje! Glad du har begynt å blogge igjen, du må si ifra neste gang du tar den ned. Så slipper jeg å oppdatere den 10 ganger daglig fordi jeg tror det er noe galt med dataen min :p haha!

 11. Pernille

  Så utrolig nydelig du er uten sminke!!!

 12. Solveig

  så pen du er uten sminke! <3

 13. Kristina Andersen

  Tuusen takk <3

 14. Victoria

  Får virkelig ikke håpe Milo har gomlet i seg minnekortet, men at du finner det ‘lagt på et lurt sted’! 😉
  Må få sett Magic Mike snart, jeg og!
  Ha en god siste påskedag! 🙂

 15. Charlotte

  Du er NYDELIG uten sminke !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *