Vinos med jentene

God morgen, fineste!

I går hadde jeg nok en koselig kveld sammen med go’jentene mine. Celina inviterte oss alle på vinkveld, og vi koste oss masse! Det ble selvfølgelig uten vin på meg, noe det igrunnen har gjort hele påska. Slik er det når man ligger syk fire dager etter å ha inntatt så lite som to glass vin, da finner man til slutt ut at det jammen ikke er verdt det lengre. Heldigvis har jeg det like gøy uansett! Og så lenge jeg er med disse herlige jentene, er det umulig å ikke komme i god stemning .

Fine jenter! Renate, Gunn Britt og Anne Lene ♥

Legg merke til Milo på bildet til venstre. Noen som sa intens hund?

I kveld er det duket for nok en hyggelig sammenkomst, innflytningskalas hos Tone står på planen denne lørdagen. Det er jo påskeaften, så klart man må kose seg i godt lag da! Men først skal jeg legge ut på nok en joggetur i dette herlige været. Ønsker dere en nydelig lørdag, så skrives vi igjen veldig snart!

12 kommentarer

 1. Lizbeth Osnes

  Uff, så kjedelig at du ikke kan ta deg et lite glass vin en gang! Håper virkelig legene finner ut hvor problemet ligger, det kan ikke være noe artig nei =/

  ? Lizbethosnes.com

 2. May Lene

  Hahaha, jeg dævver av Milo! Men han er nå utrolig skjønn da <3

 3. Jeg elsker livet ditt:)))) Du har det mange drømmer seg om!!!!!

 4. Så hyggelig :))
  Ha ein super lørdag <3

 5. Kristina Andersen

  Så søt du er 🙂 Men jeg har både opp og nedturer som alle andre, livet mitt er ikke perfekt må du huske 🙂 Klem til deg og god påske!

 6. Kristina Andersen

  Hehe ja, en liten intens søtnos <3

 7. Kristina Andersen

  Ja, det er utrolig kjipt.. Men men, får bare bli avholds jeg. Haha! God påske søta 🙂

 8. Madelen

  Så koselig ! Kjempe flotte jenter 🙂
  Hadde vinkveld i går selv og kjenner det godt i dag for å si det sånn, skulle nesten ønske jeg holdt meg unna jeg også 🙂
  Du er flink pene deg ! og skjønner at du holder deg unna når du er dårlig så lenge i ettertid ! Ha en suuper påskeaften frøken og kos deg massee :))

 9. Jeg har akkurat det samme problemet som deg… Begynte vel for omlag ett år siden, kaster opp 2 dager i etterkant og klarer ikke å spise eller drikke noe som helst på dager. Kjedelig å ha dette problemet når jeg er russ om en måned. Men da blir det mye RED BULL! 🙂 Stakkars oss!!

  Jeg ser også at du er utrooolig flink til å kose deg med søtsaker uten dårlig samvittighet. Haha, jeg har prøvd selv, og spesielt i påsken som burde være et unntak, men jeg får ALLTID dårlig samvittighet. Ikke fordi jeg legger på meg eller noe, men jeg får så uren hud o.l. Kjedelige saker, skjerpings på meg:-)

  God påske!

 10. Kristina Andersen

  Huff, det er så utrolig kjedelig!! Lenge leve Redbull sier jeg bare, hva skulle man gjort uten? :p HAHA, ja – jeg er riktig så flink til å kose meg i påska. Det syns jeg alle skal gjøre 😀

 11. Camilla

  Åh, det er hun fra unge mødre jo!! Haha 🙂 Men det så koselig ut da! Jeg og venninnene mine snakker av og til om at når vi blir voksne skal vi ha vinkvelder med ost og kjeks, haha.

 12. Jeg har det på samme måte så jeg sluttet bare, har ikke drukket en slurk på 14 måneder nå. Det er kjipt iblant, men jeh må bare ikke glemme at det ikke er verdt det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *