It’s a beautiful day

I dag har vi vært ute i sola i flere timer! Pakket tursekken og dro til fjells med lille Milo, hvor vi gikk i noen timer og sleit oss ut. Etterpå dro vi ned ved havet på Odderøya, spiste kvikklunsj og solte oss. En helt toppers lørdag, jeg elsker slike dager hvor jeg kan være ute fra solen står opp til den går ned! Jeg har forresten blitt full av fregner på nesa, det slår aldri feil. Det skal bare litt sol til, og vips – ansiktet mitt ser ut som en fregne himmel…

Har dere også kost dere i sola i dag? 🙂

19 kommentarer

 1. Madelen

  Så herlig ! Og utrolig fint . elsker å være ute i naturen og nyte et herlig vær ! :))

 2. KristinV

  Hørtes helt fantastisk ut! 😀 Send sola til Nord-Norge også… Snør HELE tiden!!!

 3. orinta Rui

  åh, så herlig! Her er det også nydelig vær, ha en fin påske Kristina 🙂

 4. Cathrine

  Så herlig! God påske 🙂

 5. Kristina Andersen

  I like så !

 6. Kristina Andersen

  Åh, så kjedelig!! *senderovermassesolstråler* 😀

 7. Kristine

  Heldig du! jeg har ikke kost meg i sola, jeg har (som alle andre dager denna påska) måkket snø til den store gullmedalje.. og aaaaner ikke hvor sola har tatt veien = mao. bor jeg i nordnorge :p Sender du noen solstråler hit opp??

 8. Hei 🙂 Når er det Getsporty er oppe å går igjen?? 🙂 Har ventet i evigheter..

 9. Kristina Andersen

  Vi hadde håpet å åpne nå i Mars, men ser dessverre ut til at det blir i begynnelsen av April. Teller dagene og gleder meg til å åpne igjen 🙂

 10. Ellen Ingulstad

  Utrolig bra blogg! Stå på videre og god påske : )

 11. May Lene

  Så herlig! Ser ut som dere har hatt en kjempefin dag i påskesola 🙂 Vi har virkelig vært heldige med været denne påsken! Jeg har sittet ute i solveggen med boka mi, fått litt fregner jeg også 🙂 Kos deg i kveld!

 12. Såå koselig! Er ganske nyinnflytta i Kristiansand og har sett sånn etter fjelltopper man kan bestige her, men vet liksom ikke om så mange.. hvor var det du gikk her? Ser så fint ut 🙂 Klem

 13. Kristina Andersen

  Her gikk jeg på Odderøya 🙂

 14. Kristina Andersen

  Tusen takk, hyggelig å høre! Goood påske 🙂

 15. Gleder meg til Getsporty påner igjen!! trenger litt klær ;)

  http://imspo.blogspot.no/

 16. Camilla

  Vakkert! Jeg har også gått en del i sola i dag 🙂

 17. Charlotte

  Så herlig! 🙂

  Her går det i litt pakking og planlegging! Reiser på min første sydentur på fredag/lørdag, så her er reisefeberen kommet for fult! 🙂
  Venninnetur, så gleder meg kjempemasse! 🙂

 18. Krusmynte

  Åh, det ser og høres helt herlig ut! Fikk skikkelig lyst til å være på tur selv når jeg ser deres turdag:). Men jeg var så klønete på torsdag da jeg skulle ut med hunden min, at jeg nå må bruke krykker for å komme meg rundt, så det går ikke ennå:).

 19. Robin Farberg

  HVor mye får du fra redbull for å pose med den? :))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *