Nedtellingen har begynt

Om 32 dager ligger jeg på Miami Beach og nyyyyyter livet ♥

Lykke!  Jeg gleder meg som en unge til å cruise rundt i cabriolet, shoppe kortet varmt hos Victorias Secret, bade i krystallklart hav, drikke fargerike Miami drinker, spise frozen yogurt på Pinkberry og bare leve livet i fantastiske Miami. Har en følelse på at jeg kommer til å like meg så godt der nede at jeg får lyst å flytte ned der for godt. Hvem vet, kanskje det gir så mersmak at jeg neste gang pakker kofferten og blir der for noen måneder? Never say never! Etter noen fine dager på denne plassen, går turen videre på cruise i Caribbean. Håper dere er klare for mange solfylte oppdateringer? Jeg teller dagene!

14 kommentarer

 1. Madelen

  Ååå, så deilig !! Kjenner jeg blir missunnelig ! Håper du får en super fin tur og skjønner godt at du teller ned dagene :))

 2. Hei fine Kristina <3 Jeg regner med du gleder deg!!! Det ser utrolig deilig ut, og jeg teller dagene til jeg drar til USA som utvekslingsstudet. I dag er det faktisk bare 150 dager til jeg setter kursen til New York for shopping med andre utvekslingselever! Du har sikkert skrevet det selv, men skal du alene på cruise i Miami? Åååh, som jeg unner deg dette. KLEM

 3. Åhh du er kjempeheldig! Håper du koser deg masse 🙂

 4. Jeanette

  skjønner godt at du gleder deg! Det blir jo knallbra!

 5. May Lene

  Ahh, herlige bilder! Gi meg sommer NÅ! Gleder meg masse til å lese oppdateringene dine fra Miami og Karibien når jeg kommer hjem fra Kina. Jeg reiser dit på klassetur bare noen dager før du drar på ferie. Må bare si at du er utrolig flink til å blogge om feriene dine, alltid en fryd å lese og se på de fine bildene 🙂 Er ikke alle bloggere som er like flinke til det!

 6. Alexandra

  Du må kose deg utrolig mye der nede.Det er et FANTASTISK sted,jeg vil også flytte nedover og leve livet i solskinns staten Florida.Men om du virkelig vil se et luksus senter med BARE merkebutikker som louis vuitton,chanel,swarskovski,prada og dvs så må du ta turen til bal harbour shops. Men kos deg og bare nyt livet,det forjener du !

 7. Kristina Andersen

  Åh, takk for tips! Dit skal jeg definitivt ta turen 😀

 8. Kristina Andersen

  SÅ heldig du er, gud så gøy! Det blir nok tidenes opplevelse tenker jeg, masse lykke til på studier i NY! Jeg reiser med familien 🙂 Klem tilbake!

 9. Karibien på norsk…

 10. Christine G

  Åh, så heldig!! Oppdater med tips! Vil og dit 🙂 Fortsatt god påske 🙂

 11. MarleneHL

  Åååh, det må vell bare kalles paradis?! 😀
  Det så jo så ufattelig godt ut. Og VS rett i nærheten som butikk! Det må være lykke å gå inn i en VS’butikk. Haha. 🙂

 12. Ta meg med Kristina!!! 😀
  Såg nettopp ein episode av Kourtney og kim takes miami, og ja, eg sikler sånn etter å reise dit!
  Kunne gjerne tenkt meg å reise dit å bli der nokon mnd der eg også 🙂 Virker så fantastisk!

 13. Tromsøjenta

  Cruise i caribbean…? Har du flaks, treffer du Johnny Depp

 14. Katrine Meinseth

  Du burde glede deg! Jeg kom fra cruise i Caribien i går, og nå ligger jeg på et hotell på South Beach! Jeg elsker Miami og fikk akkuratt den følelsen av å ville flytte hit når jeg blir eldre:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *