Mother India

I går hadde jeg, Tone, Simi og Iren en skikkelig indisk aften. Vi hadde bestilt bord på Mother India, en helt fantastisk restaurant hvor de serverer den beste indiske maten. Valget mitt falt på tikka masala denne gangen, med masse deilig nanbrød bakt i forskjellig krydder. Indiske øl måtte vi jo også ha, så det ble noen morsomme timer i India på oss. Har dere forresten smakt Cobra øl? Herremin, det var SÅ godt. Jeg liker egentlig ikke øl, men disse falt utrolig nok i smak.

Påske er så koselig, er dere ikke enige? Man får liksom møtt haugevis av folk som er hjemme på påskeferie, kost seg ekstra med venner og familie, samt finne på litt moro i ukedagene også.

Eller må jo denne morgenfuglen ønske dere en riktig god påskemorgen! Er det egentlig bare jeg som våkner 07.00 i ferien? Jeg blir gal! Spesielt når TV2 sender barne-tv helt frem til klokken er så alt for mye, sannsynligvis for at barna skal bli underholdt slik at foreldrene skal få sove litt lengre nå som det er helligdager. Men hallo, det er jo ikke alle som har kids og vil sove lengre! Begynner å bli ganske så lei av Barbie og Prinsesseakademiet nå. Haha! 🙂

13 kommentarer

 1. MRS.SMITH

  Åå, så fint det så ut! Og det så sykt godt ut!:D

 2. Pia Marie

  Jeg er å oppe tidlig. Vi er jo på hytta, men vi glemte tv kortet så nå fant jeg frem MacGyver som lå liggendes her:D haha.. Ellers har jeg fyrt å luftet bikkja. Nå blir det sofakos:D fortsatt god påske!!:)

 3. Kristina Andersen

  Godt det ikke bare er meg! Kos deg i sofaen 😀

 4. Kristina Andersen

  Vet, det er vanvittig fint der nede 🙂

 5. Kristina Andersen

  Vet, det er vanvttig fint der 🙂

 6. Så koselig 😀
  Ha ein superfin fredag, vakre skapning! 🙂

 7. Mother India er helt fantastisk! Uten tvil den beste indiske restauranten jeg vet om, og et must hver gang jeg er i Kristiansand. Merker jeg får litt vann i munnen nå, haha 🙂 Kos deg videre i påsken, søta!

 8. Kristina Andersen

  Helt enig, fantastisk god mat der! Kos deg du også, god påske 🙂

 9. Kristina Andersen

  Helt enig, fantastisk god mat der! Kos deg du også, god påske 🙂

 10. Madelen

  åå, så herlig ! Indisk mat er så utrolig godt 🙂 Og kjempe fint sted ! Håper du koste deg mye 🙂

 11. Ser utrolig godt ut! Har faktisk aldri spist på indisk restaurant før, så det må prøves! Jeg har den siste tiden våknet rundt klokka fem hver eneste morgen, men nå vel bare venne meg til det når lillegutt kommer om et par uker.. ;p Påskeværet er utrolig nydelig, så da er det jo egentlig greit. Kos deg masse med bypåske! Hilser fra fjellet. 🙂 klem

 12. ragnhild

  Elsker tikka! Det er så godt:) God påske.

 13. Mother India har desidert verdens beste mat! Så utrolig kult lokalet var i forhold til her!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *