Run like hell

Den første feriedagen min har jeg brukt til å kose meg i sola. Dro først på en lengre løpetur alene, og hentet deretter Milo for å dra på tur rundt Odderøya. Lille sprekingen min som alltid henger med!

Jeg kjenner jeg gjerne skulle vært på Hemsedal nå, på årets skiløp med Redbull. Men dumme meg bestemte meg for å bli hjemme, og nå kjenner jeg at angeren kommer snikende. Velvel, jeg får ta det igjen neste år! Bypåske er jo fint det også, og jeg har jo tross alt hatt noen fine dager på fjellet med familien tidligere denne uken. Så, jeg kan egentlig ikke klage! Nå skal jeg hoppe i finstasen og gjøre meg klar til en finfin torsdagskveld med jentene.

Håper dere har det kjempefint ♥

9 kommentarer

 1. Madelen

  Så flink du er spreka ! Blir så imponert over deg ! Superflink :))
  Håper du har hatt en super dag og får en kjempe fin kveld med jentene :)<3

 2. Vi har endelig fått nettbutikk!! Del og lik og du er med i trekningen av to forundringspakker av verdi 500kr som vi trekker søndag 31mars:) http://www.farmenbremanger.no

 3. Så deilig 😀 Løpetur i nydelig sol er fantastisk!
  Kos deg med jentene <3

 4. Martine

  I’m going to run like hell and more than that! Sitter med hjertesorg etter at min bestevenn virkelig har såret meg big time. 🙁

 5. Kristina Andersen

  Takk søte! God påske 🙂

 6. Hei! Jeg bare lurte på når getsporty.no åpner igjen? Mulig du har nevnt det før, men har ikke lagt merke til det. 🙂

 7. Kristina Andersen

  Straks, vi må bare legge inn varelageret og produktene – så er vi igang igjen 🙂

 8. Kathrine

  Ser helt fantastisk ut å løpe ute igjen! Er det bart på Odderøya sånn man slipper å løpe så mye på asfalt? Da må jeg ta meg en tur dit til uka!
  Jeg har forresten akkurat oppdaget bloggen din og må si jeg liker den 🙂 God påske til deg 🙂

 9. Hvor er det du løper hen?:) ny i Trondheim!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *