Update: Chili Forte

I over ett år har jeg brukt Chili Forte, et produkt jeg liker utrolig godt. Jeg vet at det er mye spørsmål rundt nettopp dette, så jeg tenkte å ta det opp i et nytt innlegg her på bloggen – slik at dere forhåpentligvis kan forstå litt bedre hva Chili Forte egentlig er.

Først og fremst vil jeg påpeke at Chili Forte er ikke et slankeprodukt. Produktet er satt sammen av unike ingredienser som er ment for å bidra til forbrenningen og dempe søtsuget. Grønn te, chili, krom og niacin. Så dersom man er ute etter disse egenskapene i et produkt kan det bidra godt til både den som jobber med å gå ned i vekt, men også den som bare er ute etter å spise mer sunt og stoppe det typiske søtsuget. Jeg er ute etter sistnevnte, og det fungerer topp for meg.

Chili Forte er absolutt ikke noe man skal bruke som en unskyldning for å ikke trene, for dette er ikke et produkt du dropper 20 kilo av å tygge på. Det kan derimot gi deg en hjelpende hånd, men selve jobben med å komme i bedre form må du gjøre selv med trening og riktig kosthold. Jeg bruker dette for å dempe søtsuget, og det fungerer supert. Jeg har ikke lengre følelsen om at jeg måå få i meg noe søtt på kveldene, og går ikke lengre på godterismeller i ukedagene. Det er jeg så vanvittig glad for, sukkercravings er ingen god følelse! Så for meg fungerer dette altså veldig bra og gir meg hjelp til deg jeg ønsker! Jeg tar en kapsel på morgenen sammen med frokost, og en på ettermiddagen sammen med middagsmåltid. Altså, to kapsler daglig 🙂

 Chili Forte kan bestilles HER, og i Mars er det et kampanjetilbud med 2 for 1.

 annonse

52 kommentarer

  1. Eg har brukt chili forte i en mnd nå. Og jeg kan si på hånden på hjertet, at jeg har spart masse penger på å ikke kjøpe snop!:) Hadde et utrolig stort søtsug i 3 år. Eg måtte ha noe hele tiden. Men så tenkte eg i Januar at, hvorfor ikke? Det er jo verdt et forsøk! 😉 Å det var seriøst det beste jeg har gått med på i mitt liv.!:)

  2. Hei

    Jeg har brukt chiliforte eller powerburn over en lang tid nå.

    Syntes jeg holdt vekt velike, men nå har jeg begynt å få en del utslett på bryst og noen flekker i ansiktet så nå har jeg fått panikk .Jeg har alltid hatt en fin hud og ikke kommer jeg på noe annet uvanlig jeg har spist heller. Er det andre som har opplevd dette. Nå er jeg sluttet med chiliforte for å se om det forsvinner.

    M.v.h

    Hellen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *