Mitt 2012 – del 2

JULI.

Juli var en ekstremt travel måned! Jeg dro til Oslo for å skrive under avtalen med FN organisasjonen Unesco, som jeg ble ambassadør for dette året. Rakk også en koselig lunsj med Ida, alltid koselig å se gojenta mi igjen! Så var jeg hjemme i noen dager, koste meg med venner og familie. Jeg farget håret ombre (som ble helt fantastisk stygt….) og kjøpte min første Michael Kors veske. Jeg stilte også opp i utdrikningslag for en bloggleser som skulle gifte seg. Og, jeg malte salongen til ToneBestis utenfor… Hoho, snakk om hektisk måned – jeg tror ikke jeg satt stille en eneste dag i Juli.

I slutten av måneden dro jeg og Granit på nok en kjærestetur, denne gangen til Stavanger.

 AUGUST.

I August var jeg rundt på sprell med Tone nesten hver eneste dag, haha! Vi stod opp 06.45, dro på trening, jobbet og møttes etter jobb. Dagene gikk til kos i parken, kjøring i city train og en haug av tullball. Jeg var også superstolt etter å ha klart å løpe en mil på rundt 60 minutter, hurra! Ellers spiste jeg på Sjøhuset alt for mange ganger, det er virkelig farlig å ha den restauranten til nabo. Koste meg med familien gjorde jeg også, både på restaurant og på grillkvelder.

 SEPTEMBER.

Den 18.september pakket jeg kofferten og dro avgårde til Senegal i Afrika. Fy søren, denne turen var virkelig helt fantastisk og den forandret meg veldig som person. Det å få være Unesco sin ambassadør, har vært en av de største ærene jeg har fått. Jeg var der nede i en uke, hjalp barn, unge jenter og besøke skoler i Senegal. En helt fantastisk tur, som jeg aldri vil glemme. Denne måneden fylte jeg også 22 år, og da var jeg nede i Afrika. Ganske så spesiell bursdagsfeiring, men likevel den beste jeg kunne fått.

OKTOBER.

Mye jobb, enda mer trening og noen girlsnight out – det er vel ordene som beskriver denne måneden. Jeg og jentene leide en gigantisk suite en av helgene, og danset hele natten. Årets jentefest! En snartur til Oslo ble det nok en gang, sammen med Chris for å gjøre møter og innkjøp til Get Sporty.

Kristina Andersen AS ble grunnlagt.

NOVEMBER.

Jeg og ToneBestis pakket kofferten, og dro avgårde til Sharm El Sheikh i Egypt. Åh, for en fantastisk tur! Vi snorklet, badet, koste oss, spiste god mat, shoppet, ble brune og bare storkoste oss hele turen. Jeg tok også dykkerkurs, og dykket på 8 meters åpent hav i Rødehavet. Her snakker vi tidenes adrenalinkick, det å dykke er noe av det mest fantastiske jeg har opplevd.

DESEMBER.

Årets beste måned, som heldigvis ikke er over enda! Denne måneden har jeg jobbet meg nesten ihjel, og var storfornøyd da jeg endelig kunne lansere min egen nettbutikk. GetSporty har vært årets største drøm som har gått i oppfyllelse! Jeg lagte også en fin julefest på Frelsesarmeen, for rusmisbrukere på lillejulaften sammen med min venninne Simi. Denne måneden har jeg også vært i Oslo med Granit, feiret koselig jul med familien og gjort alt som hører Desember til.

Jeg ser frem til et nytt år, forhåpentligvis blir 2013 enda bedre! ♥

23 kommentarer

 1. Jona (tyskertøsa-Mammalivet i Berlin)

  For noen herlige bilder 🙂 Bildene fra Senegal er helt nydelige! For en ære å få være ambassadør for Unesco!

 2. Margrethe

  Hvordan skal du feire nyttår? 🙂

 3. Du er så heldig som får oppleve så mye stort og forskjellig! Du drar like mange ganger utenlands som jeg har gjort omtrent hele livet. Hehe..
  Håper 2013 blir et enda bedre år for deg, og for meg selv. Og jeg skal bli flinkere til å spare så jeg kan reise mer 🙂

  Her er en link til mine mål for 2013 🙂 http://norahvem.blogg.no/1356636363_mine_ml_for_2013.html

 4. Ja, du har det fint! 🙂

 5. Karoline

  Hei 🙂 Hvor er Marc Jacobs klokken kjøpt? Lett lenge etter en slik!:D

 6. Kristina Andersen

  Ja, det har vært helt fantastisk 🙂

 7. Kristina Andersen

  Klokker.no 🙂

 8. Kristina Andersen

  Usikker enda, men skal i hvert fall ha feiringen her 🙂

 9. Kristina Andersen

  Absolutt <3

 10. Kristina Andersen

  Spar så mye du kan, det å reise er det beste!! 😀

 11. åå, sommeren i kristiansand – elsker denne byen på sommeren! finnes ikke noe koseligere enn det og det bringte tilbake så mange minner når jeg så innleggene fra sommermånedene 🙂 dødsgøy med slike innlegg, kristina! du skriver så utfyllende og mye og legger ut så mange brae bilder så det er ekstra lett å kjenne igjen hva du gjorde til hvilke bilder! gleder meg til å følge deg enda lenger på bloggfronten, du er så nydelig!

 12. Kristina Andersen

  Så koselig å høre! Tusen takk:)

 13. Marit Skree

  Du er fantastisk flink og får til hva du vil. Opplever en haug og skriver en fantastisk blogg! My favorite blogger ever! =)

 14. For et fantastisk år du har hatt! Gleder meg til å følge deg videre i 2013! 🙂

 15. hei du bürde tenke litt på at det er små unger som leser bloggen din, så kle på deg en singeltt og ikke gå så det ser ut som om du går naken. bare etlite tips fra en haters som syntes du er stygg og alt det det, ja du har ikke fin kropp

 16. Du er så flott, Kristina! Ønsker deg alt godt i 2013 🙂

 17. Caroline T

  Skulle ønske jeg hadde livet ditt, haha, du har gjort så mye kjekt i 2012!! Godt nyttår, Kristina 🙂 Håper 2013 blir minst like bra som 2012!

 18. jeg har den samma klokka, og kjøpte den på http://www.cheatingfashion.com/. sparte 1500 kr 🙂

 19. Veldig gøy å lese oppsumeringene, dette året har virkelig gått fort! 🙂

 20. Så herlig oppsummering 🙂 Vil veldig gjerne takke deg for at eg har fått vert med og følgt deg! 🙂

 21. Må bare få si at Tone er seeeeexy!! 🙂 Digger kroppen! 🙂

 22. Må si jeg deler gleden over og reise mye, men det er kanskje lurt å tenke på hvor mye Co2 en flytur slipper ut? Eller fire flyturer? 🙂

 23. Så utrolig vakkert kort du fikk av familien din! Jeg fikk helt tårer i øynene. Og du kan virkelig være stolt av deg selv! At du får til så mye er virkelig bemerkelsesverdig 🙂 A

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *