Mitt 2012 – del 1

2012 har vært et fint år, og jeg har opplevd mye! Jeg bestemte meg allerede i Januar for at dette skulle bli et fantastisk år, og det føler jeg virkelig det har vært. Jeg har startet to AS selskaper, fått mitt eget klesmerke og butikk, reist og besøkt forskjellige land, kost meg en haug med mine kjære og egentlig hatt the time of my life. Her kommer del 1 av mitt 2012 ♥

JANUAR.

Året begynte ganske stille, da stakkars Milo ble operert i venstre bakbein for patella. Veldig trist at min lille tass fikk den sykdommen, og han hadde veldig mye smerter etter operasjonen. Ettervært ble han bedre og hinket rundt på tre bein. Haha, verdens søteste med rød gips over labben sin! Jeg var også på julebord med en fin gjeng, hvor vi rappelerte fra Kristiansands høyeste bygning. Adrenalinkick! Granit fylte 22 år, og ble overrasket med hjertekake og fine gaver.

FEBRUAR.

Februar var en hektisk måned. Jeg gjorde en tv’opptreden sammen med blant annet Jens Stoltenberg og Thor Hushovd for NRK, som skulle brukes til undervisning på skolene i Norge. Hadde min første trening med Maren, og lærte mye nyttig av henne. Kost meg med ute med jentene, med god mat og vin. På slutten av måneden måtte jeg gjennom en øyeoperasjon, og ble liggende blind i noen dager. Helt forferdelig vondt, og operasjonen ble heller ikke velykket….

Jeg filmet også «En dag i Kristina’s liv», som dere kan se her:

MARS.

I mars skjedde det mye gøy! Jeg klippet meg kort, var litt for mye ute med gode venner og øyet mitt begynte endelig å bli bedre. Jeg bestemte meg for å glede en bloggleser, og den heldige ble Charlotte. Jeg tok henne med på shopping, cafe og vi koste oss masse! Ellers trente og jobbet jeg mye, og begynte å planlegge min kommende butikk.

I slutten av måneden dro jeg og Idaen min til London, på en uforglemmelig bloggbærtetuuuur!

APRIL.

Jeg og Granit satt oss på flyet og dro avgårde på kjærestetur, til Makrigialos på fantastiske Kreta. Vi koste oss masse på den herlige plassen, i en nydelig suite på et utrolig flott hotell. Det ble late dager på stranda, trening, opplevelser i leiebilen vår, god mat, vin, kjærestekos, gocart kjøring og mye morro. Absolutt en uforglemmelig tur!

MAI.

Denne måneden fartet jeg egentlig bare rundt og digget livet sammen med mine kjære. Sommeren var meldt sin ankomst, og jeg løp rundt i shorts hele dagen. Hadde mange koselige vors på ballkongen sammen med venner, koste meg på uterestaurant, trente mye, spiste is på brygga og levde egentlig bare livet.

JUNI.

Jeg begynte å jobbe litt på Vila, noe som førte til farlig mye shopping. Koste meg mye med Granit, venner, familie og hadde enda flere fine dager på ballkongen. Vi fikk hagemøbbler, var storfornøyde begge to! Det var sommerferie, Kristiansand strålte på sitt beste og livet smilte.

Del 2 kommer senere.

21 kommentarer

 1. Patellaluksasjon heter det, og det er ikke en sykdom men en tilstand der kneskåla hopper ut av ledd.

 2. livet ditt virker så vidundelig:-)
  Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde mer gøtts, som deg til å starte for meg selv.
  Er utdannet hudpleier, og vil virkelig gjøre noe med det! Men får ikke ut fingern:-/ hehe.
  Sååå mange fine bilder og fine opplevelser du har hatt i løpet av året!:-) nå ser jeg hvor lenge jeg faktisk har fulgt bloggen din!:-) føles ikke så lenge siden, men jaggu startet jeg med det i februar!:-)

 3. Kristina Andersen

  Så snill du er, tusen takk Marion! Hudpleier må jo være kjempegøy da, så flink du er 🙂 Stå på, og følg drømmene dine! Stor klem

 4. Har du fått eget klesmerke?:)

 5. Kristina Andersen

  Jepp, det slippes på Get Sporty på nyåret 🙂

 6. Hvilke to AS`er har du startet? Kristina Andersen AS og….?

 7. Annika Mari

  Heisann!
  Kan du kanskje skrive et innlegg om hvordan du gikk fram for å lage din egen klesbutikk/firma?
  Er sikkert mange der ute som har en drøm om å starte noe eget en dag, så da hadde det jo vært fint å fått litt veiledning:)

 8. Kristina Andersen

  Get Sporty AS 🙂

 9. Ser ut som du har hatt et fantastisk år! Gleder meg til del 2 😀

 10. Kristina Andersen

  Det kan jeg sikkert få til en gang 🙂

 11. Jona (tyskertøsa-Mammalivet i Berlin)

  Så gøy å se bilder fra året som har gått 🙂 Du jobber virkelig hardt Kristina og jeg må si jeg misunner motivasjonen og stå-på motet ditt. Du fortjener virkelig den suksessen du har<3 Det hadde vært interessant med et inlegg om hvordan du startet firmaene ja. 🙂

 12. Kristina Andersen

  Du er så snill Jona! Tusen takk <3

 13. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Høres ut som om du har hatt et utrolig fint år! =) Får håpe 2013 blir like herlig, det er jeg sikker på at det blir for meg 😀

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

 14. Andrea Pedersen

  Helt komisk, mange av bildene kunne bare jeg sitte å si: Ja, det var når hun var der og der og gjorde det og det!
  Haha! Håper du kommer til å få et fint 2013 år!
  Gleder meg til del 2 kommer btw. :-))

 15. Kristina Andersen

  Haha, herlig! 😀 Holder på med del 2 nå 🙂

 16. du har hatt et så fantastisk bra år ser det ut som, og det har vært helt sinnsykt gøy å fått lov til å følge deg 🙂 husker faktisk alt som har skjedd og alle bildene du har lagt ut! gleder meg til del 2 også kommer, er så koselig å se på slike innlegg 🙂

 17. Jeg har fult med bloggen din ganske lenge nå,
  Synst du er skikkelig awesome! Ble vel hakket mer awesome når jeg så videoen av deg 😛

  Ha et fantastisk nytt år 😀

 18. Takk for at du la ut «En dag i Kristinas liv» en gang til. Jeg har ønsket å se den lenge!

  Godt nyttår!

 19. Har du tatovering på håndleddet? Har du noen flere? 🙂

 20. Du har så flott latter Kristina !!!!!!!! Skulle ønske jeg var så fin som deg! 🙂 Godt nyttår !

 21. Patella er ikke en sykdom, det er kneskåla 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *