Mobilblogg

Her ser dere meg i kveld! Ligger rett ut i kosetøyet og ser på den siste sesongen av Frustrerte Fruer. Det er seriøst så avhengighetsskapende, jeg klarer virkelig ikke slå det av. Sant det er trist at dette er siste sesong? Buhu, det er jo favorittserien min! En gang vil jeg bo i Wisteria Lane, med alle jentene mine som nærmeste naboer….. Mihi ♥

9 kommentarer

 1. Kristine

  Ah elsker den serien! Griner og ler om en annen, og så er den så spennende 🙂 Siste sesong skuffer heller ikke, KOS deg 🙂

 2. Kristina Andersen

  Iiih, er såå spennende dette! 😀

 3. Karoline

  favorittserien min å 🙂 så trist at det er siste sesong, og siste episoden er hvertfall trist.. Hehe 🙂 kos deg

 4. Jona (tyskertøsa-Mammalivet i Berlin)

  Åh det er så godt med sånne serier som man kan leve seg inn i og bare kose seg og glemme alt stress 🙂 kos deg masse!
  ps: teit spørsmål jeg vet, men hvilken av «fruene» ville du sagt at du var mest lik? sånn, når det kommer til personlighet ? 😛

 5. når jeg først har sett noen episoder på tven så synes jeg det virker så utrolig gøy 🙂 men har ikke akkurat satt meg inn i det for da blir jeg avhengig og da er det dødstrist når det slutter! haha, men har hørt at det er kjempegøy med frustrerte fruer så har egentlig dødslyst til å se på det! men kos deg videre i kveld med jentene fra wisteria lane 😀

 6. Det må være verdens beste serie.

 7. Håper du har kost deg masse i julen Kristina:)

 8. Kristina Andersen

  Jaa, I know!

 9. Kristina Andersen

  Susan, haha! Kjenner meg SÅ igjen i henne :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *