Hektisk fredag

God morgen, mine fine! Hvordan har dere det? 🙂

Her startet vi dagen med god omelett til frokost, med masse digg i. Jeg har vært våken noen timer allerede, og skal straks avgårde på trening. Fin måte å starte helgen på!

I går fikk jeg desverre ikke oppdatert dere mer, da hele fredagen blåste avgårde. Jeg var på Vila i noen timer, og jobbet sammen med de skjønne vila-jentene igjen. Det var nesten to måneder siden sist, så nå var det godt å være der litt igjen! Jeg har jo ikke så mye tid til å være der lengre, men dersom de trenger hjelp i butikken – har jeg sagt det bare er å ringe meg. Mihi! Etterpå dro jeg rett avgårde med MarenBestis, vi skulle egentlig bare kjøpe den nyeste sesongen med Frustrerte Fruer. Men når jeg er med, blir det jo alltid litt ekstra som blir med hjem. Si hei til mine nye venner:

Gleder meg som en gal til å teste ut juicepressen! Om det er noen av dere som har noen gode og sunne oppskrifter å dele med meg, må dere gjerne skrive løs i kommentarfeltet mitt! Smiil ♥

30 kommentarer

 1. FrkLillemone

  Så heldig du er, jeg har mega lyst på sånne selv, men pengene strekker ikke til enda! 🙂
  Håper på å få fikset det i løpet av neste år! 😀

 2. Jona (tyskertøsa-Mammalivet i Berlin)

  Åh misunner deg for den juicemaskinen!
  En juice jeg pleier å bestille på juicebaren:
  2 epler, 2 appelsiner, 15 frosne jordbær .
  Og så kan du fryse juicen i små isformer til sommeren så har du sunn «saftis» 😉

 3. Hei Kristina 🙂 Når på nyåret er det kolleksjonen din blir lansert i nettbutikken, og hvor lenge er det tilbud på MXDC tightsen i nettbutikken? 🙂

 4. har det helt fantastisk og det samme håper jeg du har det 🙂 den juicepresseren har faren til søstra mi og den er visst veldig bra, så du bør glede deg til å få brukt den! håper du koste deg kjempemasse på trening og får en kjempebra dag videre 🙂

 5. Cecilie Lykke

  Det er så gøy med nye kjøkkenmaskiner. Fikk selv blender, foodprocessor og Nespresso–maskin til jul, gleder meg som et barn til å lage smoothie og kaffe 😀

 6. Therese

  Har den juicemaskinen selv, fikk den i sommer. Jeg synes gulrot og appelsin, med kanskje et gult eple eller to i er utrolig godt! En skikkelig god start på dagen 🙂

 7. Så fine presanger 🙂 Veit at cathinthecity lager carrotjuice elns, den virker veldig god!
  Skal prøve meg på den eg også 😀

 8. Herregud, så slank og fin du er! Så det spesielt godt på det øverste bildet av deg her 🙂
  Du er bare helt nydelig!

 9. Kristina Andersen

  Tusen takk snille deg 🙂

 10. Kristina Andersen

  Åh, så heldig! Da har du mye gøy å leke deg med fremover 😀

 11. Kristina Andersen

  Det er tilbud så langt lageret rekker 🙂 Min egen kolleksjon kommer på nyåret, gleder meg masse – det kommer SÅ mye fint inn nå 🙂

 12. Kristina Andersen

  Takk for tips Jona! 😀

 13. cathrine

  Et lite tips. Om du ikke har tatt juicemaskinen i bruk, bytt den til toppmodellen, hr 1871( eller no såbt) den koster litt mer men alt er snudd oppnedd i den. Den sentrifugerer bedre, og du får mye mer juice ut år frukt. Denne er også enklere så rengjøre:-)

 14. Kristina Andersen

  Åh seriøst? Jeg spurte om det var forskjell på de, og han mannen på Elkjøp sa nei…

 15. Så flott du er Kristina! Du stråler virkelig 🙂
  Hvor har du kjøpt blusen du har på deg?

 16. victoria

  http://foodbyvictoria.com/2012/06/05/gronn-superdrikk/
  Denne er kjempegod, siden du har juicemaskin, kan du heller bruke ferske appelsiner. Jeg var litt redd for å prøve denne i begynnelsen, men den er supergod. Lykke til:) Klem fra Victoria.

 17. Det er stor forskjell på disse. Sentrifugen er snudd opp ned i toppmodellen, som gjør at du får ut mye mer saft pr frukt. Dette kjennes spesielt på fruktkjøttet som er igjen.:) så vil absolutt anbefale deg denne 🙂 Hr1871 er toppmodellen i stål. Den sorte hr1870 er samme men med 100watt mindre:-) de er absolutt gode:-) ps; elkjøp har 30dagers åpent kjøp, så du får evt byttet den:-)

 18. Kristina Andersen

  Åh søren… Hvilken modell er min da? :p Haha!

 19. Kristina Andersen

  Takk for tips 😀

 20. cathrine

  Du har Hr1868 på 650watt:-)

 21. Hvor har du kjøpt den juice maskinen ? 🙂

 22. Hei Kristina. Jeg har samme modell som deg og er fornøyd, men har jo ikke prøvd andre. Hvis det er en bedre modell så er det nok verdt pengene, for det koster litt å juice mye. Jeg bruker å juice 2 epler, 3 gulrøtter, 1 selleristilk, ingefær og fersk rødbete. Veldig sunt og godt 🙂
  Googlet litt og ser at det som er bedre med den litt dyrere modellen er at den går litt saktere som gjør at du får mer juice ut av den og at juicen blir mindre varmebehandlet pga sentrifugeringen. Masse lykke til med juicingen Kristina :-))

 23. http://carinahultindahlmann.com/ Masse sunne juicetips :-))

 24. Fikk samme juicemaskin til jul og jeg elsker den! Det er mange gode juice oppskrifter i heftet som følger med, men jeg liker best gulrot, appelsin, ingefær og sitron 🙂 kos deg med masse god juice fremover 😀

 25. Christina

  Nammm…
  2 epler, 1 gulrot, 6 jordbær = deeeilig juice, du kan evt. ta oppi litt ingefær 🙂

 26. Hvor er den toppen din kjøpt? Kjempefin 🙂

 27. Pia Marie

  Dolce Gusto :)!! Den er bare ypperlig, har den selv!!:D

 28. Carina Hultin Dahlmann

  Hei Kristina! Godt nyttår! Så flott at du har fått juicemaskin i gave:) Du kommer til å elske den. Er Norges første juiceterapeut og kommer med bok 10 jan «Juicy!» på Schibsted Forlag og der får du masse juicetips og oppskrifter. Er også opprinnelig fra Kr.sand og jeg skal ha juicekurs i byen tir 29 jan hvis du vil komme:) Ha en juicy dag videre!

  http://www.juicydrops.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *