Den fineste plassen

I skrivende stund sitter jeg på mitt lille hjemmekontor, og kikker utover. Jeg gleder meg så til sommeren! Synet av båthavna og sjøen får det til å krible i meg, jeg er så heldig som har denne nydelige leiligheten. Strand, sjø, båter, park og enda mer sjø så langt øyet kan se – hva mer kan man ønske seg? Det er litt trist å tenke på at den skal selges til neste sommer, jeg skulle gjerne hatt enda et år her…. Verdens fineste sommerleilighet, som jeg og Granit overtok for snart to år siden. Tiden flyr! ♥

Kanskje det blir en av dere som kjøper den? Hadde jeg hatt fire-fem millioner stående på konto, skulle jeg virkelig slått til. Men så heldig er jeg ikke…. Enda! Hoho!

Må forresten vise dere den fine stjerna jeg fikk av Hilde, den lyser så fint over blogghjørnet mitt:

Nå må jeg komme meg i dusjen, og ut av treningsklærne. Det ble ikke noe frilørdag på meg likevel, rett etter trening ble jeg sittende stuck forran dataen. Men slik er det å drive for seg selv, da har man egentlig aldri helt fri. Heldigvis har jeg verdens beste jobber, så jeg klager absolutt ikke. Ønsker dere en kjempefin lørdag, hva skal dere i kveld da?

34 kommentarer

 1. FrkLillemone

  For en herlig plass! 😀
  ååååh, det der må jo være drømme leiligheta!

 2. Magnhild

  ÅÅÅ, jeg vil kjøøøøpen den. Kristiansand er drømmeplassen min <3
  Jeg skal såå flytte dertil når jeg blir stor 🙂

 3. Du har det så fint 😀

 4. Madelen

  Superfint blogghjørne du har fått deg :)) Og kjempe fin stjerne, har akkurat lik 🙂
  Ha en fin lørdag søte deg :))

 5. Utrolig fint!

 6. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Du har det virkelig kjempeflott altså! =) Har du planer om å kjøpe noe eget når denne skal selges? 🙂 Vi er allerede på leting – hus blir det i 2013! 😀

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

 7. Stine Erichsen

  så flotte bilder:)

 8. "enda"...?

  Note to self; ikke handle fra getsporty, da innehaveren er ei klyse.

 9. Tone-Lise Kalvo

  Så lekkert! Hvor skal du flytte da, Kristina? 🙂 En spesiell plass du vil til?

 10. Jona (tyskertøsa-Mammalivet i Berlin)

  Så koselig du har fått det! Det er virkelig en kremplass i byen dere bor på. Kjempefint der nede 😉

 11. Kristina Andersen

  Jaa, er storfornøyd! 😀

 12. Kristina Andersen

  Midt i byen, Lund eller Grim håper jeg på 🙂 Vil gjerne bo sentralt.

 13. Kristina Andersen

  Når skadet det å ha mål for fremtiden? Vil absolutt oppfordre de fleste til nettopp det 🙂

 14. Kristina Andersen

  Tusen takk søta! Jeg skal kjøpe i 2013, ja 🙂

 15. Kristina Andersen

  😀 Ha en fin kveld du å!

 16. Kristina Andersen

  😀 Kristiansand er veldigveldig fint, så det skjønner jeg godt!

 17. så fin liten plass der; skal ikke undervurdere en fin og inspirerende plass å jobbe på. Det kan gi motivasjon i seg selv med fin utsikt, fine møbler og ryddig bord!I kveld skal jeg, mamma og søster se på film og spise taco. tror det blir «the 5 year engament» og «the shelter»…kos deg videre

 18. Silje Helen

  Så fint det ble, skikkelig koselig lite skrivehjørne 😀
  Kommer sikkert mye inspirasjon derfra nå fremover? 😀

 19. Kristina Andersen

  Helt sant! Kos deg ikveld søta:)

 20. Kjære deg!

  Det med den IP saken, og deling av andre sine tekster og bilder ble rett og slett for dumt for din del. Bare fordi du ikke klarer å få kritikk, så trenger du vel ikke å dra ned fler? At man skal dele hvor man finner tekst og bilder fra er noe alle vet, men så kommer du med at du kan IP, adresse og at den personen er faktisk naboen din er helt irrelevant. Det er vel samme det? Men du måtte jo selvfølgelig henge ut vedkommende ved å nevne det til alle de 1000 som leser bloggen din… Jeg sitter her og ler for meg selv at du klarer å gjøre slike ting når du har så stor blogg som du har… Du trenger virkelig å se på kartet hvor du bor, du er ikke så stor i Norge som du skal ha det til. Og ja, vi kan velge om vi faktisk vil legge igjen en kommentar eller ikke, tenk på hvor mange som leser bloggen din, og hvor få som faktisk legger igjen noe. Kan være at det ikke er alltid det her går som du vil ha det til… Og det at du er flink til å trene sier folk er motivasjon, det er jeg enig i det, men skal jeg gjøre noe med kroppen min, så hjelper det svært lite å se på deg. Du skryter av hvor flink du er til å ikke drikke osv, og når du først gjør det, så er du dårlig? Hvorfor ikke være så flink som du skal ha det til da, og la vær? Nei… Du må jo kose deg innimellom du også… Denne kommentaren her blir nok neppe visst frem, og hvis den blir det, så er det vel for å få sympati. Men min mening med dette kommentaren var for å vise at det fins viktigere ting mellom himmel og jord enn å legge seg frem å vise hvor perfekt livet er via noen bilder og et par tekster på en blogg eller andre steder. Se bare hvordan det gikk mot den sykepleiern i London. Tenk hvor liten hu følte seg etter å ha gjort et stort feil, som egentlig ikke betydde noen ting i forholdt til livet sitt, som hu valgte å avslutte p.g.a. noe så dumt som de reporterene gjorde… Sånn er det!

 21. Kristina Andersen

  Du må jo faktisk være gal? Haha :p

 22. Hahahahaha! Må være den mest usammenhengde, usaklige, og irrelevante kommentaren jeg noensinne har sett! Hvor er poenget/-ene? Skjønte ikke overhodet hvordan du gikk fra å henge ut naboer til sykepleieren i London:p

 23. for en nydelig leilighet du har, fysøren! utsikt over sjøen, hva mer kan man ønske seg? der vi bodde før hadde vi og brygge og sjø utenfor og det var bare det fineste og beste. angrer så på at vi flytter derifra, finnes ikke noe bedre enn det på sommeren 🙂 i dag har jeg vært på sørlandssenteret også seinere var jeg innom bare trening og sjekka ut hvordan det var der så satser på å begynne der på nyåret 🙂

 24. Så fint du fikk det! 🙂

 25. hahahah, hva faen?! Du kan ikke ha det lett. Mener du at vi skal sette oss i et hjørne og la alle drømmer, håp og tanker forsvinne? Kan man ikke tulle med, eller kanskje til og med ønske å ha god inntekt?

  Hvis du ikke skal kjøpe noe, pga. hva du synes om eierne så har du et stort problem 😛

 26. Hahahaha!!!

 27. elisabeth

  Kan jeg være så frekk å spørre deg hva du må gi i måneden? Bor selv i Kristiansand og ser for meg å flytte veldig snart. Gjerne mer sentralt siden jeg går på UiA!… Ønsker deg en fortsatt fin romjul og et godt nyttår, du er god!!! Stor klem 🙂

 28. hei kristina! jeg har sett på det «skrivebordet» i en lang periode og siden du har det lurte jeg på om det er stort nok til å drive med kontorarbeid osv? synes det ser litt smalt ut? du er verdens herligste <3 grattis med nettbutikk! jeg hamstrer

 29. Ser nydelig ut, kjære deg 🙂
  Eneste jeg vil sette fingeren på er bildebruken din. Å bruke der blurrete bildet av stjerna når du legger ut et perfekt bilde av den rett under, synes jeg var rotete.
  Ellers så unner jeg deg dette 😀

 30. Kristina Andersen

  Det er stort nok syns jeg, er veldig fornøyd 🙂 Tuusen takk skjønna!

 31. Kristina Andersen

  Betaler 10 000 i måneden, pluss strøm + tv + internett + fellesavgifter 🙂

 32. Desirée

  Hun gjorde vel kanskje det fordi hun fokuserte på rosene på det ene bildet og stjernen på det andre?
  Synes du har utrolig mange fine bilder, Kristina! Stå på<3

 33. Kristina Andersen

  Ja, det var meningen 🙂 Tusen takk søta <3

 34. åååå, det la jeg ikke merke til engang. Hehe. Beklager 🙂
  Synes du er knallflink jeg, Kristina 🙂 Kan tenke meg salget ditt stiger rett til værs når nyåret kommer nå, er nok mange som vil starte å trene da 🙂 Så da får du bare motivere så godt du kan og nyte det hele 🙂

  Forresten, jeg skriver inn navnet mitt hver gang jeg kommenterer men blir bare lagt inn som anonym.. Er det noe galt med min pc da eller kommentarfunksjonen din?
  Kanskje ikke greit for deg å se, men vi kan jo se om noen av de andre jentene har samme problem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *