Your dreams can come true

… if you have the courage to pursue them ♥

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. Reach for the stars, girl!

24 kommentarer

 1. Birgitte

  Likte dette innlegget <3

 2. Kristina Andersen

  Så fint <3

 3. Jona (tyskertøsa-Mammalivet i Berlin)

  Nydelige, inspirerende bilder 🙂

 4. Sitat hentet fra Mark Twain. Hvorfor skriver du aldri slikt? Det er jo vanlig når man kopierer andres tekster. Det virker jo ellers som at du har tatt æren for quoten selv. Det her er jo ikke første gang!

 5. Det er sånn jeg tenker også! Og akkurat derfor reiser jeg jorden rundt om noen få uker!! Wii

 6. Kristina Andersen

  Heldige deg!! Good tur 😀

 7. Kristina Andersen

  Hvordan tar jeg æren for quoten her? Unnskyld meg, men skjerp deg!

 8. Når man ikke oppgir kilden tar man æren for det som er skrevet selv. Jeg trodde da du visste såpass. Men du har jo ikke så mye skolegang så jeg kunne vel ikke forventet mer…

 9. Man skal vel egentlig alltid oppgi kilder. Uansett om det er et bilde, eller om det er tekst. Skjønner jo at du ikke prøver å ta æren selv, men det er jo litt frekt når man ikke krediterer den som har tatt bildet eller skrevet teksten 🙂

 10. elsker slike innlegg, det får meg til å tenke at man virkelig må gripe dagen og leve livet mens man er ung 🙂 tenk å kjedelig å sitte på et gamlehjem i 80-90 årene og tenke tilbake på alt det man ikke fikk gjort, er jo mye gøyere å tenke tilbake på alt det gale man gjorde 😀

 11. Kristina Andersen

  Dette er en tekst som florerer rundt på twitter, weheart it, google…..etc – så jeg hadde faktisk ikke peiling hvem som har skrevet det. Jeg mener selv at man ikke trenger å oppgi kilde når denne ligger uten kilde på millioner av nettsteder. Huff, noen av dere skal virkelig henge seg opp i alt 🙂

 12. Kristina Andersen

  Du, kjære deg (ja, jeg vet godt hvem du er..) – kan du ikke si dette til meg neste gang du ser meg rett utenfor her? Haha, jeg ler meg ihjel! Du er tøff som gjemmer deg bak en datamaskin, men glem ikke at jeg kan søke deg opp på ip-adressen din. Trodde da DU visste såpass, «Mona»? #åretstabbe

 13. Jeg henger meg så absolutt ikke opp i alt. Som regel kommer jeg bare med positive tilbakemeldinger til deg fordi jeg liker bloggen din. Tenkte du ville ha konstruktiv kritikk, men da husker jeg til neste gang at du ikke er interessert i det 🙂

 14. Superbra innlegg! 🙂 Haha, egentlig litt morsomt at noen klarer å finne feil i absolutt alt, skjønner ikke helt poenget. 🙂

 15. Kristina LB

  Hei 🙂 Du, jeg var en av de 10 første som kommenterte med fullt navn og addresse på facebooksiden din, men har ikke fått noen overraskelse i posten enda.. Lurte på om du hadde sendt dem? 🙂

 16. Kristina LB

  Hei 🙂 Jeg var en av de ti første som kommenterte facebookstatusen din med fullt navn og addresse, men har ikke fått noe pakke enda.. Bare lurte på om du hadde sendt den? Klem 🙂

 17. Jeg likte dette innlegget veldig godt.
  Men jeg må si meg enig med Kine, det er faktisk viktig å oppgi kilder på både sitater og bilder du ikke har tatt selv (med link eller personen som har sitatet). Selv om det er skikkelig pirk. Det er snakk om copyright og alt det der, som du sikkert veit om. Selv skulle jeg gjerne likt å vite hvor bildene er fra, finner aldri sånne fine og inspirerende bilder selv. 🙂 Dette er ment som en god kritikk, ikke ta det ille opp.

 18. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Kjempefint innlegg altså =)

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

 19. Til deg negative Mona.Kristina har vell 3 år på Medierkom. viderg.Det er vell mye mere enn du har.Finn deg en annen blogg å les du som er så negativ.Smiiil heller.

 20. Hva var egentlig galt med å gi beskjed om at kilder bør skrives? Det er jo sant det hun skriver. Det handler om opphavsrett.

 21. Kristina Andersen

  Hei søta! Har du ikke fått pakken? Den skal være sendt ut, det var en catzy tørrshampoo 🙂 Skal sjekke opp i dette.

 22. Hvis du tjener penger på bloggen din (eller egentlig uansett), kan du bli anmeldt for å legge ut andres bilder og sitater… Her burde du ha skrevet f.eks «sitat Mark Twain» og «bilder fra weheartit» eller hvor end du fant dem… Det er ulovlig i følge opphavsretten og tjene penger på andres arbeid (bilder, tekster osv) og man kan risikere å måtte betale store summer til eieren hvis dem tar det virkelig seriøst…

 23. Kristina LB

  Hei 🙂 Nei, har ikke det.. Kan hende posten er litt treige i juletider da 😉 Ha en fin kveld 🙂

 24. Du burde virkelig svare leserne dine bedre enn det der når de sier ifra. Du kunne sagt med engang at du ikke tenkte det var viktig siden det florerer «overalt», men du som har gått medier burde vite at JO det er viktig å skrive kilder. Når jeg ser måten du svarer folk som påpeker slike ting gidder jeg ikke lese bloggen din da du tydelig er frekk og ignorant mot lesere. Jeg legger igjen eposten min, skal du google meg å finne min adresse og?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *