Ut av dvalemodus

Gjett om det var deilig å komme seg opp av sofaen og ut på trening idag da? Ord kan ikke beskrive! Nå var det virkelig deilig å komme igang igjen, selv om jeg startet veldig forsiktig. Det ble 10×30 intervaller på mølla, og litt knebøy. Merker kroppen er veldig i dvalemodus, så da er det viktig å ikke ta helt av på første økt.

Ellers har jeg jobbet i hele dag, Get Sporty har 60 nye ordre som må sendes ut. Gøygøygøy! Nå skal jeg til på å lage nye avtaler for det kommende året, 2013 blir uten tvil veldig bra. Det håper jeg det blir for oss alle! Er det flere som har kommet seg opp av sofaen i dag, eller er dere fortsatt i dvale? Mihi, sistnevnte er selvfølgelig fult lovlig enda – det er jo romjul ♥

23 kommentarer

 1. Så flink du er 🙂 hva løper du intervallene på ? Speed og bakke ? 🙂

  Nyt kvelden 🙂

 2. Jona (tyskertøsa-Mammalivet i Berlin)

  Her er det rimelig dvalemodus ja. Skal ut og gå en tur nå snart da. Men blir nok ikke full fart igjen før i januar 🙂 Så herlig med mange bestillinger på GS!

 3. Når kommer kolleksjonen din på get sporty Syns det er så lite utvalg slik det er nå, men gleder meg til å kjøpe ditt eget merke.

 4. katrine

  var på trening på morgene i dag, utrolig deilig følelse!

 5. Kristina Andersen

  På nyåret! Den er superbra, så bare å glede seg 😀

 6. Kristina Andersen

  17 i speed og 2 i stigning 🙂

 7. Wow ! Bra !!

 8. Linn Therese Uppstrøm

  Jeg skulle ønske jeg også hadde den treningsmotivasjonen du har.. Virkelig.. For da kunne jeg trent meg til en bra kropp istedenfor sånn jeg ser ut i dag..

 9. Kristina Andersen

  Hvis du vil det nok, så kommer du deg lett igang! Stå på kjære deg, det er ikke verre enn å begynne 😀

 10. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Fineste deg! Sikker på at det var en deilig følelse å være tilbake i gode rutiner 🙂 For min del er det dvalemodus året rundt, haha! =)

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

 11. hei. jeg kom akkurat hjem fra en liten, men veldig fin skitur, i måneskinn! det var herlig, men formen er ikke på topp. lurer på om jeg har klart å pådra meg omgangssyke eller noe 2 juledag, for jeg er såååå kvalm og uggen (og ikke gravid)….men litt luft var deilig, selv om jeg sitter her med bøtten ved siden av meg og fortsatt skiklærne på…

  lurer på om det blir jobb imorgen…

  men god romjul videre, og gleder emg til din kolleksjon kommer

  klem fra anja

 12. Kanskje på tide på få sendt ut ordrene! Dårlig førsteinntrykk å bruke flere uker på det.

 13. Magnhild

  Lurer på hvordan du trener 10X30 på mølla. <hadde vært kjekt med en forklaring 🙂

 14. Jeg hadde PT time tidlig i dag, trente mye TRX og en del styrke med deadlifts og squats (vet ikke hva de heter på norsk?). Uansett utrolig godt å få trent igjen etter å ha vært stille i nesten en hel uke, jeg blir så slapp når jeg ikke får trent..:)

 15. Motivasjonen kommer etter hvert den, den første måneden jeg trente var det mest viljestyrke som fikk meg til å fortsette, men når du kommer inn i vanen kommer motivasjonen også:)

 16. Godt å få trene igjen. Var oppe kl 6 for å trene før tidligvakt. Fantastisk start på dagen 🙂

 17. åå, så deilig med sin første treningsøkt 🙂 det er gratis på elixia ut dette året så jeg skal dit i morra (blir deilig med litt ordentlig trening ved siden av fotballen) idag var jeg hos frisøren og skulle farge det litt brunaktig, men det ble desverre ikke så mye brunere.. 🙁 ha en fin kveld videre!

 18. Kristina Andersen

  Flere uker? Nå er det jo kun en uke siden vi åpnet, så nå overdriver du jo mildt sagt. Posten er desverre superforsinket i julen, så det er eventuelt derfor ordrene evt kommer sent frem. Har selv ventet på en pakke fra Nelly i tre uker nå, men det er ingenting Nelly kan for. Det er posten, desverre.

 19. Mye fint på getinspired! men hvorfor alle de hjertene overalt? føler det gjør inntrykket litt useriøst:p
  gleder meg til å se din kolleksjon:) forresten, hvor produseres dine klær?

 20. Kristina Andersen

  Getinspired? Ikke den jeg driver, jeg har Getsporty! HAHA :p

 21. Hvor mange ganger i uken trener du kardio? Og hvordan løper du? Langkjøring eller intervall? Hvor mange måltid spiser du på en dag? Trenger sårt frokost, lunsj og middagstips. Lurer også på om du har en «kosedag» i uken der du spiser hva du vil? Hvordan spiser du på slike dager?

 22. Visste jo det, bare blandet de sammen her! Sånn blir det når man alvveis kopierer andres navn :p

 23. Hvor er genseren kjøpt? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *