Romjulssalg hos Blivakker

I dag kan jeg starte dagen med en stor gladmelding til dere, Blivakker.no har nemlig startet romjulssalget. Nå får dere -15% på hele nettbutikken, ut året! Kan det bli bedre? Her kommer mine salgsfavoritter ♥

Agadir Argan Oil Moisture Masque: Denne hårkuren er virkelig helt amazing, og har blitt en av mine store favoritter. Kuren inneholder 100% ren Argan olje, som virkelig pleier og mykgjør håret.

Decléor ansiktspleie: Decleor har hatt en fast plass på badet mitt i langlang tid, og jeg takker denne serien for at huden min holder seg ren og fin. Toneren, rensen og ansiktskremen fra dette merket er mine store favoritter, og den absolutt beste renseserien jeg har testet. Mild og god for huden!

Body Bling Original: Dette skal visstnok være verdens beste shimmer bodylotion, og er veldig populær blant kjendisene. Selv har jeg aldri prøvd denne, men har tittet litt på videoer om den – og den ser utrolig god ut. Har faktisk bestilt den hjem selv i dag, så omtale kommer når jeg har testet den ut.

Pukka Organic Bio Nutrients Spirulina: Jeg er superfan av supermat, hoho! Spirulina og Chlorella har blitt en fast del av hverdagen min, og er et nyttig tilskudd til kroppen.

Bare Escentuals Foundation: Jeg er nok ikke alene om å digge dette mineralpudderet, så tenkte det kunne være fint å tipse dere om det nå som det faktisk er på salg. 254 kroner for en boks med dette? Det er billig, det!

I tillegg er det massemasse annet flott på salg, eller rettere sagt – hele butikken. Gode shampoo og balsamer er jo også å anbefale nå som det er så billig, Agadir har veldig gode produkter på dette også. Kos dere med romjulsshopping!

annonse

12 kommentarer

 1. Jona (tyskertøsa-Mammalivet i Berlin)

  Deilige produkter. Jeg ville valgt Bare Mineals om jeg måtte velge en 🙂 Et spørsmål om den Ciate neglelakken, -drysser ikke kulene av etter hvert?

 2. Kristina Andersen

  De går av ettervært, jo 🙂

 3. Rebekka

  Hjelper det med overlakk oppå? Eller går de av like lett? Og kan du legge ut bilde når du har de kulene på, sånn at vi får se hvordan det er i virkeligheten? 🙂

 4. Kristina Andersen

  Ja, blank overlakk er veldig fint å ta over 🙂

 5. Cathrine Pettersen

  Jeg har veldig lyst til å prøve å bestille Chlorella og Spirulina, men lurer på hvor lenge en boks varer? Jeg så i et tidligere innlegg at du ihvertfall av Chlorella tar så mye som 9 tabletter om dagen, er det noe som er anbefalt for alle, eller varierer det fra person til person, aktivitetsnivå osv? Og hvor mange tar du av Spirulina, og gjelder det samme for denne? 🙂

 6. Kristina Andersen

  Det er vel 150 tabeletter i en boks? Og det er anbefalt å ta 6 kapsler til dagen :)) Jeg tar 6 spirulina og 6 chlorella daglig 🙂

 7. Stemmer det att produktene til blivakker ikke er ekte??

 8. Kristina Andersen

  Nei, absolutt ikke 🙂 Jeg handler absolutt alt jeg har av kostmetikk hos Blivakker, og pdouktene er 100% ekte.

 9. elsker blivakker, de har så mange bra produkter der 🙂 heldigvis fikk jeg masse hårprodukter, kremer osv til jul så jeg slipper å kjøpe det på en god stund! men egentlig klarer jeg ikke å motstå fristelsen til å ikke kjøpe balsamene og shampooene de har der (de lukter jo himmelsk) så kanskje jeg må få kjøpt det nå som det er -15%? 😀

 10. Camilla

  Jeg fikk prøvepakker på agadir shampoo og balsam fra blivakker en gang, OG JEG ELSKET DEM.

 11. Hei 🙂 Hvilke sminke som ikke er testet på dyr bruker du? Jeg vet om mange nettsider som har masse lister for disse (isadora, mac, bodyshop osv), men lurte bare på hva DU bruker og foretrekker av produkter? 🙂 Klem!

 12. Men ikke alt er frisør produkter osv. kjøpte den gasser sjampo og balsam og håret mitt ble heil ødelagt måtte gå til frisøren å klippe meg å kjøpe kur osv

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *