Mitt lille blogghjørne

Da har jeg endelig fått på plass en av julegavene mine, som var dette herlige hjemmekontoret. Var det ikke fint? Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med blogghjørnet mitt! Stakkars pappaØyvind har skrudd i tre timer for å få det opp, flatpakket er virkelig noe dritt. Mens mamma har støvsugd og ordnet her inne, hehe. Snakk om heldig jente, da! Viser dere bedre bilder i morgen, jeg har nemlig utsikt over hele havet og båthavna fra min nye arbeidsplass. Hurra, jeg er storfornøyd! 😀

31 kommentarer

 1. ååå, gud så koselig det så ut! skjønner godt at du liker å sitte å blogge på hjemmekontoret ditt fremover nå, kunne sittet der i flere timer selv – så så koselig ut 😀

 2. Må man ikke ha et fast kontor på en arbeidsplass for å kunne si at man har hjemmekontor?:-)

 3. Så fint! Nå som det nærmer seg 2013 vil jeg at alle skal fokusere på en bedre verden og gjøre en liten innsats hver. Dette er min innsats, en liten konkurranse hvor du kan vinne en WishDog som er laget i magiske New Orleans og kan oppfylle et ønske. Legg igjen navn og e-mail på bloggen min, og du kan være den heldige vinneren 🙂 http://annmaridal.wordpress.com/2012/12/27/make-your-wishes-for-2013-come-true-a-wishdog-giveaway/

 4. Jona (tyskertøsa-Mammalivet i Berlin)

  Skjønne foreldre du har! Heldiggris altså!

 5. Pauline Irene

  Så koselig 🙂

 6. Utrolig stilig det var.

 7. Hæææ

  herregud… trenger dere 3 timer for ett par respatex plater????

 8. Så fint:) kan jeg spørre hvor stolen er kjøpt?

 9. Kristina Andersen

  ALT var flatpakket, selve pulten hadde 16 forskjellige planker og sikkert 100 skruer. Så snakket vi og koste oss også i mens , så da går tiden:)

 10. Kristina Andersen

  <3

 11. Kristina Andersen

  Jaa 😀 Veldig fornøyd!

 12. Kristina Andersen

  IKEA:)

 13. Kristina Andersen

  Haha kjære gud….. :p

 14. Wooow, så fint! 🙂

 15. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer tilbake :)

  Wow, så flott det var! Du er virkelig heldig altså, drømmer om noe lignende når vi kjøper hus i løpet av 2013 =)

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes..

 16. Misunner deg noe sykt! Du har det perfekte liv virker det som. Sporty, utrolig vakker, jordnær og søt klomsete! :) Du er bare forbildet mitt Kristina!

  http://ofroland.blogg.no/

 17. Kristina Andersen

  Så snill du er, takk for så fine ord:)

 18. Til HÆÆÆ SOM DU KALLER DEG.Skal si du er sjalu,stakkars deg.du har nok aldri sett sååå fin kontor pult før du…

 19. Haha! Uff da! Må le litt av anonym kommentaren. Har du aldri sett en sååååå fin kontor bli pult før?? Neida uff, nå er jeg overtrøtt..

 20. Så utrulig fint det blei 😀 Skikkelig lekkert!
  Du er heldig :))

 21. Kristin

  Så fint det var!! Passer nok perfekt inn i den nydelige leiligheten din 🙂 vet det var en gave, men du har ikke tilfeldigvis peiling på hvor man kan få tak i den?

 22. Bestilling på getsporty

  Hei! jeg har to spørsmål angående bestilling på getsporty 🙂 Jeg har lyst å kjøpe compression tightsen, men usikker på hvordan de er i strl. jeg bruker størrelse S i Nike sine tightser. Også lurer jeg på hvordan det er med bytting og retur? prøvde å trykke på knappen angående dette på nettsiden, men kom ingenting frem

 23. annikenl

  Så fiint! Har samme bord selv, lett etter en passende stol leenge.. Hvor er din fra? 😀

 24. Kristina Andersen

  Det er 14 dagers bytterett, reglene står på nettsiden 🙂 Tightsene er normale i størrelsen, men de er veldig tighte.

 25. Hei! hvor er pulten kjøpt? 🙂

 26. så fint det var! det passer jo perfekt inn i den nydelige leiligheten din!

 27. det var fint, men det er jo strengt tatt bare et bord og en stol, tenker på at du kaller det hjemmekontor?

 28. Kjempefint var det :o) Hvor er arbeidsbordet kjøpt samt hvor bredt er det? Godt nytt år til deg!

 29. Fint 🙂 Hvor er skinnet på stolen fra? 🙂

 30. jeanette

  Kjempe fint!! kan jeg spørre hvor skrivepulten er ifra? 🙂 Ha en fortsatt fin dag! 🙂

 31. Jeg har helt lik, og min er fra jysk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *