ny joggedress og rabattkode

Har dere sett så fin og fresh joggedress før? Det har ikke jeg, og aldri har jeg fått så mye skryt for en heller! En haug av venninnene mine som har bestilt hjem samme, så nå blir vi en matchende gjeng – haha! Dressen er fra fantastiske Hummel, et merke jeg virkelig digger. Elsker detaljene på joggingsen, neonrosa og blått er så fresht!

Og, siden så mange av dere har etterlyst en rabattkode hos Get Inspired – så har jeg endelig fått ordnet det til dere. Frem til tirsdag får dere -100 kroner i rabatt hvis dere handler for minimum 500 kroner. Kordeordet dere må bruke er LOVE. Nettbutikken har også alltid fri frakt, noe jeg syns er helt genialt. Så nå er det bare å shoppe sporty treningsklær i store baner jenter, hoho!

Var ikke Hummel joggedressen min fin vel? Sportfashion sier jeg bare!

Jakken finner du her. Buksen her.

Toppen her. Skoene her.

Annonse.

32 kommentarer

 1. Hva har du gjort med etterveksten din? Ser ut som du har prøvd å farge håret med en brunrød farge når du hadde litt ettervekst fra før av, etterveksten trekker til seg pigmentene bedre enn det andre håret som allerede er mettet av farge. Sleng i en brunfarge med litt ask i så får du roet det ned 😉 Ellers liker jeg fargen i håret ditt kjempe godt 🙂

 2. kjempestilig antrekk:D hvordan er toppen og jakken i størrelse?:)

 3. Den var kjempekul!! Kan jeg spørre deg hvilken str du bruker? Vil ha en sånn, men er litt usikker på hva slags størrelse jeg skal velge :/

 4. hvilken størrelse har du i buksa og genseren ?:)

 5. Kristina Andersen

  Jeg har S i alt 🙂

 6. Kristina Andersen

  Jeg har S i alt, både buksa, toppen og genseren. Vil si det er helt normalt i størrelsen 🙂

 7. Kristina Andersen

  Helt normale, jeg har S i begge deler 🙂

 8. Kristina Andersen

  Jeg har litt rødt i håret nå, for å få en forandring. Men det kommer mer frem på bildene enn hvordan det er i virkeligheten, vet ikke helt hvorfor 🙂

 9. camilla i london

  Døds kul joggedress!

 10. Åh Kristina du e alltid på nydlige!! 🙂 Den joggedressen va knall fint, og den satt fint på deg 🙂
  Ønske deg en fin søndag 😀

 11. Kristina Andersen

  Ååå takk søte Dafina 😀 Ha en fin dag du også!

 12. Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!)

  Åh, den var virkelig råflott altså! =)

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes Vinn gavekort på 500,- i kategorien min «Konkurranser»

 13. jeg blir så kvalm alt du kjøper, og tror at fordi du har vasket et gulv da kan du unne deg jeffery sko, at du ikke blir kvalm… Aldri har jeg sett deg virkelig gjort noe på bloggen som får en til å tenke at du ikke bare tenker på deg selv, er du aldri nervøss over hva du skal gjøre når bloggen blr lagt ned?:)
  det hadde jeg vært…

 14. Kristina Andersen

  At du blir kvalm over mennesker som har suksess, kjøper seg ting og unner seg noe i blant – sier vel mer om deg enn hva det gjør om meg. Jeg donerer flere tusen kroner i måneden til Dyrevernalliansen, sparer 50% av alle pengene jeg tjener og jobber i tillegg på Vila for å ikke skli helt ut fra det som er normalt. Så hvordan du kan komme her å si at du blir kvalm, det klarer jeg ikke å forstå. Misunnelig er vel kanskje det rette ordet? Og nei, jeg er absolutt ikke nervøs. Jeg har planene klare for fremtiden 🙂 Kanskje heller du burde være nervøs, kjære Maren. Fordi med den holdningen du har, tviler jeg sterkt på at du vil komme langt her i livet. Hvis jeg har råd til å unne meg et par Jeffrey Campbell sko, så hvorfor ikke? Jeg er heldig, jeg jobber hardt og jeg fortjener det jeg kjøper – nettopp fordi jeg har jobbet og fortjent pengene jeg tjener.

 15. Stilig joggedress, synd de er så dyre på getinspired =/

 16. Kristina Andersen

  Get Inspired er jo ikke dyrere enn andre nettsider, heller tvert i mot. Det er jo gratis frakt + at du nå også får -100 kroner i rabatt 🙂

 17. Hei Kristina,nydelig Hummel-dress.Likte fargene kjempegodt. Syns håret ditt er fantastisk nydelig jeg.Trodde du var så mørk jeg.Kan ikke se deg for meg som lys…men syns så mange jenter er lyse og det blir så kjedlig.Du skiller deg ut å du kler den fargen på håret veldig godt.Kjenner jeg blir litt nervøs når du skriver du har lyst å gjøre noe med det 🙂 Huff..leste den ekle kommentaren. Hva skal man si? Misunnelse… Forstår godt du vil forsvare deg,og for å være en jente på din alder så syns jeg du er kjempesympatisk og du er snill og bryr deg om andre og du jobber hardt. Alle vi som bor i Norge er heldig..vi har vunnet det store lotteriet bare ved å få bo her. Men det er alltid sånn at noen er sjalu å vil rakke ned på andre som har ting de selv kanskje ikke har råd til. Skjønner ikke hvorfor sånne folk leser bloggen din… Jeg har kjøpt meg ei jakke jeg lenge har hatt lyst på,klær og sånne ting,men samtidg vet jeg at jeg er heldig,men jeg fortjener det,Jeg er mye ute med hunden min i all slags vær å jeg jobber hardt hver dag å jeg er mye syk. Noe må man unne seg innimellom,det er sånn livet er. Syns du er knallgod jeg Kristina. Skulle ønske Skal vi danse kunne kontakte deg neste gang.Det hadde vært morro. Klem fra Karin

 18. Kristina Andersen

  Skjønneste Karin! Tusen takk for gode ord, og jeg er helt enig. Det må være lovt å unne seg noe innimellom! Hvis man er så heldig å ha muligheten til å kjøpe seg litt ting man har lyst på, så hvorfor ikke gjøre det? Alt med måte selvfølgelig, men litt må man da kunne unne seg. Haha, tenk meg på Skal Vi Danse – det hadde nok blitt mye knallogfall.. Hihi! Stor klem

 19. shoppejenta

  get inspired liker vi, og rabattkoder elsker vi!! 🙂
  men, vet du om koden bare kan brukes en gang pr kunde?

 20. Kristina Andersen

  Det er jeg ikke sikker på, men jeg har ikke fått beskjed om det 🙂

 21. Katrine

  Hvor skal man skrive inn kodeordet? Det er ingen steder der det står at man kan skrive inn rabattkode!

 22. Kristine

  Ny joggedress eller treningsklær gir alltid ny motivasjon 🙂

 23. Kristina Andersen

  Hei Katrine!

  Har sendt mail til Get Inspired og venter på svar, så stikk innom igjen om litt 🙂

 24. Lizbeth Osnes - Behind the scenes (Kommenterer tilbake!)

  Heder og ære sendes DIN vei, frøken 😀 Du har fortjent alt det du har råd til, ingen tvil om det 🙂

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes Vinn gavekort på 500,- i kategorien min «Konkurranser»

 25. Ååh, supert med rabattkode!
  Har tenkt å kjøpe meg den antishake treningstightsen, men usikker på hvordan størrelse jeg skal bestille.
  Bruker XS i nike sine treningstightser, vet du om de er ca lik i størrelsene?
  Hvordan størrelse har du i din, for å sammenligne? 🙂

 26. Supert tips, har bestilt meg en kul jakke nå! 🙂

 27. Karoline

  Du, jeg lurer på noe ang de anti shake tightsene! Er det lurt å kjøpe en mindre størrelse for ekstra «effekt» eller? :p Vil du si de er normale i størrelsen? 🙂 tenkte å passe på nå som vi får 100 kr rabatt fra deg, wii 😀

 28. Karoline

  Katrine: Når du går inn i handlekurven vil du finne et felt for rabattkode.

 29. Hei:)
  Får ikke rabattkoden til å funke:( har prøvd med både store og små bokstaver. Noe forslag på hva som kan vere problemet?:p
  Ha en fin dag videre Kristina:)

 30. Kristina Andersen

  Prøv igjen om litt, den skal fungere fint 🙂 LOVE

 31. Du er så utrolig pen!

 32. Skjønneste Kristina, hvorfor kle seg i noe så grusomt?? ser ut som en grilldress!! harry!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *