new in: army jacket

Etter alt for mange uker med desperat leting etter en army jakke, fant jeg endelig en som fikk bli med meg hjem! Ikke like fin som jeg egentlig skulle ønske, men helt grei frem til jeg finner drømmejakken. Jeg digger virkelig armytrenden, og gleder meg til å få flere slike plagg i garderoben min.

19 kommentarer

 1. Kjempe fin 🙂 liker selv armystilen, men skjønner ikke helt hva som er greia med å bruke noe som en millitæruniform til vanlig, når man ikke er i millitæret. Å være i millitæret er en bra ting, og når folk går med etterligninger av uniformer synes jeg det blir litt rart. Samme som å ta på seg en sykepleieoverdel til dongerijeans og stiletter. Ikke for å pirke på DEG, for jeg elsker stilen din, men ville bare ha frem min mening! Den meningen har jeg nok fordi jeg har vært i millitæret selv, og syns det er litt spesielt når folk går med min uniform som et et moteplagg, som jeg gikk med i de verst tenkelige forhold i marka med blodsmak i halsen og gnagsår fra hæl til kne:P

  Beundrer kostholdet og treningsviljen din, stå på :)) klem!

 2. Marianne-Fra Norge til New York

  Helt enig; liker armytrenden! Jeg er også på jakt etter drømmejakka:-)

 3. Belinda

  Helt grei til du kjøper drømmejakka? Hva var vitsen med å kjøpe den i det hele tatt da? :p

 4. hvor kjøpte du den og pris? har alltid hatt lyst på sånn 🙂 gleder meg til å se den i dine outfits!

 5. du blogger seriøst drittkjedelig i det siste..

 6. Hva er det som gjør at du elsker krigsinspirerte plagg?

 7. Hvor er den fra ? 😀

 8. Kristina Andersen

  Jeg er helt enig med deg. Men dersom du hadde fulgt med, ville du visst at det er en god grunn til at bloggen kanskje er litt kjedelig. Jeg har ikke kamera, og kan kun bruke mobilkamera akkurat nå. Så jeg gjør virkelig så godt jeg kan med det jeg har 🙂 Ikke så lett å knipse fine outfits, detaljbilder og slike ting med mobilen. Får låne kamera av ei søt jente i morgen, så da blir det god blogging igjen! 🙂

 9. Kristina Andersen

  Vila 🙂

 10. Kristina Andersen

  Den er fra Vila, 400 kroner 🙂

 11. Kristina Andersen

  Den var ikke så dyr, så da gjorde det ikke så mye. Fin er den jo uansett 🙂

 12. Kristina Andersen

  Haha, jeg forstår så godt at det blir rart for deg – så lenge du er i millitæret selv. Rart med det, hvordan moten forandrer seg. Hvem vet, kanskje om fire år løper vi rundt som sykepleiere alle mann. Hihi! Takk søte deg <3

 13. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Syns jakken ser fin ut, jeg! 🙂

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Vinn gavekort på 500,- i kategorien min «Konkurranser»

 14. isabel jensen

  Å herregud…
  Hvem elsker ikke det? krigsinspirerte? ARMY inspirerte!
  Man går ikke rundt å fronter krig blod og helvette fordiom man har en armyinspirert jakke kjære deg!

 15. Men Kristina, det er jo ikke alle som synes bildene er så viktige! Jeg tror det er motivasjonen din som påvirkes litt for mye av å ikke ha noe kamera, slik at innleggene blir deretter.
  Jeg kan lett lese en blogg uten personlige bilder (men heller inspirasjonsbilder fra internett) så lenge det bloggeren SKRIVER er interessant 🙂

 16. Kjempefin!!

 17. synnøve

  Hei.
  De har en veldig stilig army jakke på sonextyear.com:-) Rwdz vintage cameo jacket.
  Klem

 18. fordi army/militær er ikke det samme?

 19. Cecilia

  Utrolig kul jakke! 🙂 Hvor har du kjøpt den ? Kunne tenke meg noe av det samme 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *