morningbliss

13 kommentarer

 1. Marit Skree

  Love the pictures!

 2. Kristina Andersen

  Me2!

 3. IngridsBlogg.no

  Flotte bilder Kristina 🙂 Får lyst til å reise vekk jeg nå!

 4. Hvor er bildene fra? De må jo krediteres…

 5. Kristina Andersen

  Weheartit.com – som det står øverst.

 6. Kristina Andersen

  Samme her. Send meg avgårde sier jeg bare, hihi 😀

 7. Johanna

  Ååå, då utrolig pene bilder! Jeg rett og slett bare elsker det ?

 8. Åh. Fine bilder! Er så gøy å drømme seg vekk i sånne nydelige motiver.. Tror nesten jeg må bli fotograf, hehe! Gøy 😀

 9. aah, helt fantastisk å se på 🙂 stemningsfylte bilder!!

 10. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Ååhh, så deilige bilder å hvilke øynene sine på, da! =)

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Vinn gavekort på 500,- i kategorien min «Konkurranser»

 11. Det hjelper ikke å skrive «weheartit» som kilde, det er jo faktisk andre folk som har tatt de bildene. Les Mariell (hjartesmil.com) sitt innlegg om kreditering/kildebruk av bilder, så skjønner dere. Det er ikke ment som kritikk mot deg, Kristina, men generelt til alle som blogger.

 12. Det må jeg bare si, Kristina; men det er så forbausende at du til vanlig er ganske dårlig på særskriving/orddelingsfeil, men når det kommer til engelsk (der slike «dobbel-ord» som regel skrives med mellomrom, DA skriver du det i ett.. 🙂

 13. Link til kilder TAKK!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *