gladjenta klar for kino

Åh, vet dere hva? I morgen går bloggingen endelig som normalt igjen, da verdens snilleste bloggleser ville låne meg kameraet sitt. Ble helt rørt når jeg så hvor mange jenter som faktisk ville låne bort kameraet sitt til meg, tenk at det finnes så snille mennesker? Dere altså, smelter hjertet mitt hver eneste dag!

Nå skal vi straks avgårde på kino-date, i kveld blir det selvfølgelig Kon-Tiki som må sees. Gleder meg! Har noen av dere kanskje sett den?

Oioioi så gøy med photo booth, haha!

30 kommentarer

 1. Andrea Nepstad

  Oi, såå snilt gjort!!! 🙂 Kos deg masse på kino! 🙂 Så den på fredag, og den var kjempe bra! Så du kan bare glede deg 🙂 Kjempe fine bilder av deg! Du er så nydelig 🙂

 2. Hei Kristina! 🙂
  Som mange andre jenter blir jeg veldig inspirert av å lese bloggen din. Etter mange år uten trening har jeg nå meldt meg inn for å trene for fullt. Jeg har jo hatt gym men bortsett fra det kan man si at jeg ikke har trent så mye før. Da jeg stod på tredemølla, gikk det ikke så. Du har jo lang erfaring innen trening og jeg lurer på om du kunne lage et innlegg om hvordan vi «nybegynnere» bør starte med trening. Målene mine er som alle andre, å bli sterk og ikke slank! Mange har begynt på skolen igjen og mange har meldt seg inn på treningsstudio. Hadde vært supert om du kunne lage et innlegg eller linke til treningsinnlegg du har hatt tidligere 🙂 Veldig glad i å lese bloggen du og du fortjener alt godt!

 3. Fin du er, Kristina! Kos deg på kino 🙂

 4. therese

  Skal se den med klassen om to uker.. har fått streng beskjed om å ikke se den før den tid:P så må nok vente! kos deg!

 5. Elisabeth W

  Jeg så Kon-tiki igår, den var ganske bra! 🙂 Mange fine og brune overkropper å se på, haha 🙂

 6. Guro Eriksen

  Har ikke fått sett den, men har veldig lyst. Syns den ser veldig bra ut!

 7. Marianne

  Hei fine Kristina!
  Vil bare si at du er en stor motivasjon for meg når det gjelder både det å spise sunt og å komme seg på trening. De dagene lysten ikke er på plass er det alltid oppmundtrende å lese om dine motivasjonstips 🙂
  Har også begynt å trene mer tung styrke den siste tiden, fordi jeg har innsett at det er dette som skal til for å få en sterk og fin kropp! 🙂 Du har ikke lyst til å dele programmene du kjører når du trener underkropp og overkropp?
  Og har du noen kreative, sunne og enkle frokoster som passer for en student uten altfor mye penger?

  Takk for at du er så fantastisk 😀

 8. Johanna

  Ja, jeg så den idag, den er sinnsykt god! 😀

 9. Sunniva

  Kos deg! Du er peen 🙂 Har ikke sett den nei, men har hørt at den er veeldig bra!

 10. Hvor laster du ned keeping up with the kardishans??

 11. Lizbeth Osnes - Behind the scenes..

  Ååhh, så snilt av henne altså 😀 Det må ha gjort dagen din bra, tipper jeg =)

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Vinn gavekort på 500,- i kategorien min «Konkurranser»

 12. Ååh, Kon-Tiki, har SÅÅ lyst til å se den! Kos dere 😉

 13. Line Hansen

  suuuperfint skjerf! hvor finner man det? 🙂

 14. Kristine

  Elsker skjerfet ditt Kristina! Hvor har du kjøpt det?
  Klem din favoritt bloggleser 🙂

 15. Jeg syns alltid det skjer noe med kameraet eller mobilen din jeg ? Hahah , skjer jo nesten alltid at det er noe tull, sånn at du ikke får blogget som normalt, pga kameraet er vekk eller ødelagt? 😀

 16. Kristina Andersen

  Det skjer stadig noe uflaks med mine ting, desverre..

 17. Kristina Andersen

  Vila! Klem tilbake 😀

 18. Kristina Andersen

  Vila 🙂

 19. Kristina Andersen

  Den var jo helt fantastisk bra! 😀

 20. Kristina Andersen

  Så koselig å høre! Jeg kommer til å dele litt øvelser, men tror ikke jeg kommer til å dele hele programmet. Det som fungerer for meg, er kanskje feil for andre. Anbefaler deg å sette opp et skreddersydd program med en Personlig Trener, det er virkelig det lureste du kan gjøre hvis du vil oppnå gode resultater innen trening 🙂

  Stor klem!

 21. Kristina Andersen

  Den var DØDS bra. Den måå du bare se altså! Hihi ;D

 22. Kristina Andersen

  Gled deg, den var fantastisk!

 23. Kristina Andersen

  Så koselig å høre Noelle! Jeg kan absolutt lage et sånt innlegg, så bare følg med 🙂

 24. Så den akuratt selv. nå i kveld. Verdt hver eneste krone. Helt fantastisk. Stolt larviking <3

 25. Jeanett Mikkelsen

  Åh, så fin du er på håret om dagen! 🙂 la merke til det på de bildene her spesielt! Liker fargen skikkelig 🙂 Skal faktisk på KonTiki selv til helgen 😀 ikke gæærnt når bestekompisen din bestemmer seg for at du fortjener en tur på Bifferiet OG kino altså! Hihi 🙂

  Ha en fin kveld <3

 26. Kristina Andersen

  Tuusen takk Jeanett! Så heldig du er, hoho – kos deg masse i helgen 😀

 27. Jeanett Mikkelsen

  Ntå, tusen takk! Du også 😀

 28. Kristin

  Har sett den, og syns den var kjempe bra! Hva syntes du?
  Har du noen tips til treningsmusikk? Føler jeg trenger litt ekstra motivasjon til å komme skikkelig i gang 🙂

 29. åå, nå ble jeg kjempeglad på dine vegne. dette blir bra<3 så fin du er!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *