føler meg helt naken

Ah, nå har jeg en aldri så liten dårlig nyhet. Speilrefleksen min er sendt inn til service, nå nå sitter jeg uten kamera. Føler meg seriøst helt naken, verste er at det tar minst to uker før jeg får det tilbake. Og det går jo ikke, jeg må jo ha kamera for å få bloggen til å gå rundt! Så da blir det vel å kjøpe nytt, eller å låne av noen. Som Tone sa «det er som om noen skulle tatt fra meg saksa, da hadde ikke frisørsalongen gått rundt!» Må nok finne ut av noe lurt snarest, men hvis noen tilfeldigvis skulle ha et speilrefleks til låns så er det jo bare å hyle ut. Da hadde jeg blitt glad da, hihi!

Nå sitter jeg på ballkongen og koser meg masse med bestis. Var så heldig å få servert middag også av henne, snakk om luksus! Nå skal vi straks på kiosken for å leie oss noen filmer for kvelden. Movienight it is! Har dere noen gode filmtips, kanskje?

53 kommentarer

  1. Ja? Hun bruker/brukte jo Canon-kamera nå, det som er ødelagt, eller er blitt noe feil med. Men for noen måneder siden sa hun at hun hadde kjøpt seg et nytt kamera, et Nikon. Derfor lurer jeg på hvorfor hun ikke kan bruke det.

  2. Christina

    Hei! Så fin du var idag!! Håper du får lånt deg kamera 🙂 Hvor har du kjøpt det hårbåndet? Eller er det bare et »vanlig» skjerf? 🙂

  3. Hvor er hårbåndet ditt fra? Det var kjempefint!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *