snurr film!

Tenkte å vise dere to videoer, den siste får meg virkelig til å SMILE!

Husker dere da jeg fikk besøk av NRK1 hjemme hos meg, der jeg skulle fungere som en liten programleder? Vel, over ser dere resultatet! Kjempegøy, spesielt siden jeg gjorde det i samarbeid med blant annet Jens Stoltenberg og Thor Hushovd. Veldig stort for meg å faktisk bli spurt om noe sånt, når dyktige mennesker som Stoltenberg også har blitt spurt om akkurat det samme.

En utrolig gøy erfaring jeg absolutt skal ta med meg videre i livet.

Ler meg ihjel! Denen videoen er bare så utrolig herlig. Slik er Milo hver eneste gang han har MarenBestis i nærheten av seg, han plager henne så ekstremt at det er helt insane å se på. Akkurat som et lite menneske som vil ha full oppmerksomhet til alle døgnets tider. Er det rart jeg elsker den lille tassen? Legg forresten merke til slutten, priceless..

Dette fikk meg til å tenke på hvor gøy det er med filmer egentlig, mye gøyere enn bilder! Hva sier dere til at jeg tar med meg kamera gjennom hele morgendagen og filmer «en dag i Kristinas liv»? Det kunne jo blitt ganske gøy vil jeg tro!

39 kommentarer

 1. hadde vært veldig gøy om du hadde tatt oss med en hel dag av ditt liv 🙂

 2. Anne Sofie

  DO IT!! Ville vært veldig gøy!

 3. så flink du er Kristina! 🙂 og ja, det hadde vært sinnsykt kult hvis du kunne gjøre det 😀

 4. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Ååhh, så moro å se da! 😀 Du er så herlig =) Elsker dialekten din =)
  Jeg vil GJERNE se en film fra dagen din, altså! =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

 5. Syns du gjorde en god jobb med NRK 🙂
  Milo er helskjønn! Trudde nesten det bare var Lunaen min som oppførte seg sånn, men godt å se det er flere ;p

 6. Milo virker aller mest respektløs i den siste videoen, siden hun ikke har oppmuntret han til å oppføre seg sånn, men han tuller vel bare 😉 Har fått inntrykk av at du driver med god oppdragelse, så det er ikke det. Morsomt for deg å få prøve deg som programleder da! 😀

 7. Hei:)
  Så flink du er til å trene, du er en inspirasjonskilde! Lurte på om du kunne skrive litt om hvordan du trener og hvor ofte! Kanskje du kunne skrive litt om hvordan kostholdet ditt er også:)

 8. Er det bare jeg som reagerer på at Milo bruker tennene og napper etter henne??
  Den uvanen skulle han bli avvent med for lenge siden! Hva om det sitter en 2-åring i sofaen som kan trigge Milo til å nappe/bite??
  Nei off.

 9. Kristina Andersen

  Takk søte deg! Følg med på bloggen, skriver mye om trening! : )

 10. Kristina Andersen

  Haha, det er tydeligvis flere. Ler meg ihjel av han ;p

 11. Kristina Andersen

  Kanskej jeg må prøve på det i morgen da : D

 12. så flink du var, så ut som en profesjonell programleder jo! så utrolig skjønn milo er, haha! virker som en skikkelig godklump 😀 hadde vært gøy med videoer på bloggen din, du er så utrolig skjønn 🙂

 13. Kristina Andersen

  Han har aldri bitt noen i hele sitt liv. Den nappinga er bare sjarme, en del av den lille gladgutten han er. Det at han napper i genseren for å få oppmerksomhet er noe som får meg til å smile selv når jeg er lei meg. Milo er veldig flink med barn, så det hadde ikke skjedd. Og han napper/leker, ikke biter.

 14. Kristina Andersen

  Hihi, koselig å høre <3

 15. Henriette

  hahaha, ååååh du har bare så hærlig latter! sånn at jeg nesten begynner å le av bare å hørre deg. smittsomt! 🙂

 16. Charlotte

  Det hadde vært gøy!<3

  Tar andledningen til at jeg så deg i byen idag, du var på "Hos naboen". Jeg
  hadde så EKSTREMT lyst til å gå hen til deg men, tørte ikke forstyrre deg.
  Jeg satt og så på deg i nesten en halvtime:) Kanskje du så meg:) Satt over veien der med "Monki" eller hva den heter, med en barnevongnog jeg hadde på meg en rød jakke med hvite prikker:)

  Klem

 17. Ida Sofie E.A

  Så flink du var som programleder da 😀 Næmmen, noe av det søsteste jeg har sett! Miilo er søt altså! Jaa, en dag i Kristina Andersen sitt liv burde du lage 😀

 18. Ja, ta med kamera! 🙂

 19. Såå søt! minner meg om cavalieren min Rina! hun blir helt gal når hun skal leke. hvordan går det med milo etter operasjonen forresten? har hørt at det er veldig smertefullt og kan ta opptil 6 uker før de er helt friske 🙁

 20. Camilla Lund

  En dag i Kristina’s liv hadde vært utrolig spennende! 🙂

 21. Merethe

  Så den første videoen for en stund siden, og jeg er imponert 🙂 Du var flink!

  Og Milo er jo bare helskjønn 🙂

  Du må gjerne filme en dag i Kristinas liv! Hadde vært moro 🙂

 22. Aww så søt hund du har! Minner veldig om Sheela hehe. (hunden min). Tror det er veldig mange hunder som gjør det der.. sjamer seg litt for å få oppmerksomhet. Ikke rart man blir så glad i de små søte dyra! 😉

  Hadde vært morro om du lagde en video gjennom hele dagen ja! 😀

 23. Marlene

  det hadde vært veldig morsomt! Do it 🙂

 24. Det der er jo bare napping, som hunder gjør når de leker. Det der er jo absolutt ingen uvane i det heletatt. Skikkelig søt Milo er!

 25. Nå som du har så god tid, kan du ikke fortelle hva som skjedde med deg og Linn-Hege? Dere er jo ikke venner på facebook heller. Bare litt nyskjerrig ! Ikke nødvendig å fortelle detaljert.

 26. Kristina Andersen

  Det har vel du absolutt ingenting med? Men vi er absolutt på talefot vi, og venner på facebook har vi vært i alle år! : )

 27. Kristina Andersen

  Det går bra, han ble like god som før neste bare to uker etterpå. Veldig unormalt at de kommer seg så fort sa dyrelegen, han klarte å bruke benet fire dager etterpå. Skal på etterkontroll nå i Mars, så det blir spennende§ : )

 28. Annette

  Er jo kjempe søtt når hunder gjør det! Slik er min også, og med en gang det er barn han leker med er han enda mer forsiktig 🙂 Selv om slik han er mot voksne ikke hadde skadet barna 🙂

 29. Camilla

  Høres kult ut

 30. Du tar deg bra ut på tv 😉 Ja, gi oss en dag i kristinas liv på video! Kjempegøy!
  Har du prøvd «Mental trening» på Milo? Tror han ville elsket det! Visste du at om du gjemmer 30 bittesmå godbiter rundt om i huset ( som tar deg 1 lite minutt ) og lar Milo lete etter de ( tar han ca 10 min ) så blir han like sliten som å gå en halv times tur !!? Det skal ikke mer til – og hunden blir mer tilfreds 🙂 De er jo laget for å arbeide og ikke baare kose 😉 Kanskje du kunne filmet noe slikt !? 🙂

 31. Kristina Andersen

  Hmmmm kanskje jeg må prøve det! Men hvordan skjønner han at han må løpe rundt å leite da? Hørtes jo genialt ut! : D

 32. Charlotte

  Haha, nå lo jeg! Sånn gjør min Milo og, blåser vi på han :p

 33. hm! Jeg trodde når hunder gjorde slik med armer, ønsker de og jukke den… Du burde stoppe det før det utvikler seg…

 34. i r l i n

  Så flink du var på nrk!! 😀 og så søt video med milo! ;D

 35. venndølen

  HAHA er milo kanskje litt sjalu ?? 🙂
  Han er jo utrolig skjønn da.
  Forresten så flink du var når du ble filmet av NRK …

  Ønsker deg en fin dag videre… våknet til fuglekvitring da vet jeg det er vår !! <3

 36. Hei!
  Hvor får man sett det klippet fra nrk? Er det er program som går på tv, eller kommer det på tv?

 37. Du kan også ta et plastglass eller noe annet lett å legge en godbit under, også må han jobbe for å få den ut med både labber og snute. Gjorde det med både Luna og Zita, og Luna tok det fort og veltet plastglasset med snuten for å få godbiten. Mens Zita, hun la seg ned med snuten heeelt inntil glasset og bare ventet. Ble ingen godbit på henne nei… For å få Milo i gang med å søke godbiter, kan du vise første spor eller godbit nr. 1. Legg de i en slags løype i starten, litt tett, så lukter han de og da går det lettere 🙂 Og godbitene burde ha masse lukt, for å få opp interessen.

 38. Som du sier ; Det ER genialt ;-D Du må nok hjelpe han litt i begynnelsen og vise han noen av bitene du har gjemt til han skjønner at «heey, her lukter jeg flere godbiter rundt om i rommet!» Da går leken som regel av seg selv. Du kan også bruke en tom og ren brusflaske/ketchup fkaske eller andre ting med hull i ( bare fantasien som setter grenser, så lenge han ikke spiser det ) og putte noen godbiter oppi og la Milo finne ut av hvordan han skal få de ut. Kjempe mye hjernetrim for de 😀 Han kommer til å elske det 🙂 Å legge ene leken hans under en tom isboks eller lignende er også gøy! 😀 Lykke til! Hadde vært gøy å sett hvor flink han ble til dette på bloggen! På biblioteket har de som regel mange fine bøker om slikt. Det var slik jeg oppdaget at mental trening for hunder faktisk ikke trenger å være tidkrevende. Men for hundene er èn slik «lek» nok for mange timer 🙂

 39. så morsomt! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *