to trøtte typer

Denne dagen har vært slik søndager skal være, i hvert fall nesten. Eneste fornuftige jeg har gjort i dag var å dra på personalmøte med jobben, ellers har det vært full avslapping. Kos i sofaen, marraton på filmer, mc’donalds mat og joggetøy.

I morgen begynner Granit i ny jobb, jeg er så utrolig stolt av han! Blir en helt ny hverdag dette, men jeg ser virkelig frem til det. Han kommer til å jobbe i åtte timer mandag-fredag, flink som han er. Dette betyr jo igjen at jeg kommer til å få en god del mer fritid på dagene, så jeg har bestemt meg for å satse enda mer på bloggingen fremover. På tirsdag skal jeg sette meg ned, booke møter og virkelig dra bloggen til nye høyder. Gleder meg til tiden fremover, og det syns jeg dere lesere også skal gjøre. Har gøye ting planlagt for dere, nemlig….. : D

30 kommentarer

 1. Jeanette

  skjønt bilde!

 2. så spennende 😀

 3. Magnhild

  Gleder meg! : ))))))))

 4. Gleder meg!

 5. Camilla

  Herligt bilde! <3
  Gleder meg 😉

 6. «Han kommer til å jobbe i åtte timer for dagen, mandag-fredag. Flink som han er». Ikke ment som kritikk dette, men ærlig talt!! 8 timers jobb, fem dager i uka er helt vanlig hverdag for stort sett alle…… ! Beklager, men måtte riste på hodet av den kommentaren der…

 7. Dette høres spennendes ut! Jeg gleder meg til bloggen når nye høyder 😉

 8. Lisbeth

  Så utolig bra! gleder meg masse 😀

 9. Kristina Andersen

  Å herregud, er det ikke lov å være stolt av kjæresten sin? Negative mennesker som deg må ha fryktelig lite livsglede..

 10. Kristina Andersen

  <3

 11. Kristina Andersen

  Syns også det! <3

 12. karoline

  weeee! Bloggen din er best 😀
  Har han ikke hatt jobb på lenge eller studert? 🙂

 13. Gleder meg 🙂

 14. Merethe

  Haha. Så nydelige!

  Granit må ha masse lykke til i ny jobb og du må ha lykke til med bloggingen fremover 🙂 Sistnevnte blir spennende å se!

 15. høres kjempespennende ut! 😀 gleder meg masse til å se hvordan det blir på bloggen fremover!

 16. Om det er kritikk elle positive tilbakemeldinger/ så er jo alle leserene dine. Har fulgt litt med å sett måten du glefser tilbake på så fort det er noe kritikk.

 17. Annette

  Er det mulig? Jeg har fått med meg at han har vært permittert en god stund nå, og da er det supert at han er tilbake igjen i ny jobb! OG han hadde vrt flink, og hun burde vært stolt av han om det så bare var 3 dager i uken!

 18. Camilla

  Tidligere hadde du jo ein drøm om å bli fengselsbetjent, vurderer du det fortsatt? Eller har du planer om annen utdanning, eller å utdanna deg i heile tatt? Har kjempe lyst til å bli fengselsbetjent selv og ville bare høre litt om planene dine.. 🙂

 19. Dette høres spennende ut!

 20. therese kristina

  Spennande 😀

 21. Du jobber vel fortsatt Hos Naboen?Hvorfor får du mer fritid nå når Granit begynner i jobb??

 22. Marie L

  Dette blir veldig bra og spennende! 😀 Skulle ikke forresten du ha en operasjon? Eller er det noe jeg ikke har fått med meg?

 23. Andrea Nepstad

  Så gøy!!! 😀

 24. Joda, for all del, kjempebra at han har kommet seg ut i jobb igjen, å være permitert må være kjedelig. Og kommentaren min har ikke noe med livsglede å gjøre, hehe. Men det virket bare som at han jobber 8 timer for dagen, 5 dager i uka, DET er bra det… Men det er liksom noe alle gjør, vanlig hverdag for de fleste. Fint du er stolt over kjæresten, var bare litt rart skrevet 🙂

 25. 8 timer mandag-fredag er jo normalt da 😛 det som er en vanlig arbeidsdag.. her jobber kjæresten min på samme måte, bare med overtid annenhver dag, og lørdag.. så flink å flink:P heller normal

 26. Det blir sikkert super bra, gleder meg 🙂 hvordan går det forresten med merket ditt ??? blir det noen kristina Andersen klær å kjøpe snart ?? 😀

 27. trodde ikke bloggen din kunne bli sørlig mye bedre, men du er jo virkelig en bloggprinsesse også da, som får til det meste! 😀

 28. Du er stor i ord, håper det skjer også da 😉

 29. kommer jo litt an på utgangspunkt og forutsetning da, man skal kanskje ikke dømme uten å egentlig vite noe som helst om situasjonen..?

 30. Oh, så spennende! Gleder meg til å følge med, lykke til <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *