release: Brocks – Out Of Myself

Husker dere musikkvideoen jeg egentlig skulle vært med i for en stund tilbake? Siden jeg var syk, fikk jeg jammen ikke blitt med. Utrolig kjedelig, spesielt siden jeg nettopp har sett hvor fantastisk bra resultatet ble. Theresa og Raymond er virkelig Norges nye stjerneskudd, jeg er så IMPONERT!

Det gøyeste jeg vet er når folk som fortjener det lykkes i livet, noe disse to menneskene virkelig gjør. Føler meg utrolig heldig som har blitt kjent med et herlig menneske som Theresa og jeg gleder meg til å ta del i Brocks vei videre. Musikkvideoen kommer til å bli sendt på mtv og nrk svisj, noe som er huge! Sangen ruller også rundt i USA, men musikkvideoen har ingen sett enda. Før nå,  jeg er nemlig en av de første som får vise den.

ENJOY!♥

Pssst: ToneBestis er også med i videoen, ser dere henne?

13 kommentarer

 1. huge*

 2. Camilla

  Skam fin sang<3

 3. dritbra musikkvideo! krysser fingrene får at de når langt, de var jo kjempeflinke! 🙂

 4. Stilig, men ikkje heilt min type musikk. Såg ikkje Tone 😮

 5. stilig!!!! synd du ikke fikk vært med, hadde vært utrolig kult

 6. sangen var kul.

 7. Kristina Andersen

  Jeg vet.. Next time! : D

 8. Kristina Andersen

  Me2! : D

 9. hehe, ikke de store greiene egentligt. helt ok mainstream sang ;D

 10. Merethe

  Bra sang og stilig video! 🙂 Synd du ikke fikk vært med, men det kommer nok andre spennende ting du får vært med på 🙂

 11. Kan vel ikke ærligtalt si at det var en bra sang 😛

 12. herlig 😀

 13. Christina

  Tone danser i bakrunden på 3 min og noen sekunder ca 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *