hjemmekos med Dolmio

I går skulle jeg egentlig vært i bursdag, men siden formen min ikke er helt på topp så ble det hjemmekos med Granit. Nå er det faktisk over en måned siden sist jeg var fin på vin, og jeg skal ærlig innrømme jeg er superstolt. Det nytter ikke trene hvis man drikker hver helg, slik er det bare. Er så glad jeg ikke har behov for å løpe ned utestedene hver helg lengre, det er faktisk blitt et sistevalg for meg. Vil mye heller kose meg hjemme, på kino eller med å ut for å spise med mine kjære. Finnes ikke noe bedre i mine øyne. ♥

Men, tilbake til gårsdagen. Etter at IdaSøta tipset om Dolmio sitt lasagnekit, måtte jeg bare teste det ut. Og jeg må jammen med si meg enig, det er den beste hjemmelaga lasagnen jeg har spist i mitt 21 år lange liv. Anbefales!

_____

Senere i dag skal jeg tipse dere om en hel fantastisk hudpleieserie som jeg er blitt storforbruker av, jeg har faktisk lagt Ole Henriksen på hylla for dette merket. Men først skal jeg dra på butikken for å handle nystekt brød, sjokolademelk og lage en skikkelig søndagsfrokost til min kjære våkner.

DolmioLove <3

Vi bruker karbonadedeig istedet for kjøttdeig. Mye sunnere og smaker just the same!

32 kommentarer

 1. Sarah Nathalie

  Trenger ikke nødvendigvis å være sunnere med karbonadedeig 🙂 Et tips er å steke kjøttdeig et par minutter, helle ut fettet og skylle kjøttet i vann, og hele tiden fortsette med dette til det er ferdig 🙂 Gjør du dette så lønner det seg faktisk å bruke kjøttdeig.
  Ellers vil jeg bare si at jeg digger deg Kristina!!! 🙂

 2. Det kittet der er jo helt forfeerdelig! 😛 Både meg og mannen syntes det smakte søppel:P Hehe.. Men hver sin smak 😉

 3. ungdomsperioden

  Nam!

 4. elsker håret ditt<3

 5. jeg syns karbonadedeig smaker bedre også, jeg!

 6. Hvor blir det av den oppskriften fra sist helg,eller når det var?:) Hilsen matvraaak! ;D

 7. therese kristina

  Nam, den må prøvast 🙂

 8. Nå fikk jeg lyst på lasagne! 🙂

 9. Hehe, er jo ikke hjemmelaga da! 🙂 :p

 10. Kristine Fjellestad

  Ååhh, nå fikk jeg lyst på lasagne!! Utentvil den beste av dem alle 🙂

 11. selv om jeg hadde det sykt gøy i går med litt for mye voksenbrus, er det såå mye smartere å droppe det.. du har det hvertfall ti ganger bedre dagen etter! 😛

 12. Kristina Andersen

  Haha huff, misunner deg ikke.. Dagen derpå er alltid kjipt /:

 13. Kristina Andersen

  Jooda, hjemmelaga med liiiiitt hjelp:p

 14. Kristina Andersen

  Det har jeg faktisk glemt, skal få lagt den ut denne uka.

 15. Kristina Andersen

  Takk for tips, det skal jeg huske til neste gang : )

 16. Catrine

  En annen gang kan du prøve hjemmelaget kyllinglasagne. Stek kyllingkjøttdeig, krydre med pepper, hvitløk, oregano og alt annet krydder du ønsker. Jeg pleier bruke litt kayennepepper, chili, løkpulver og grillkrydder (litt av alt nesten). Tilsett en boks hakkede tomater og en dæsj melk. La det bli varmt i panna. Legg lagvis i frorm som vanlig med lasagneplater som fåes kjøpt overalt. og ost på toppen. NAM NAM!!

  <3

 17. Bruker kyllingkjøttdeig til alt som er jeg, smaker minst like godt, og halve prisen! Også er det jo veldig mye sunnere da 🙂

 18. Merethe

  Må testes ut 🙂 Sliter alltid med å finne ut hva vi skal spise til middag!

  Og jeg er forresten helt enig med deg; det er mye bedre med en hjemmekveld, kino eller restaurant framfor alkohol! Før var jeg ute hver eneste helg, men nå er jeg nesten aldri ute lengre. Veldig deilig!

  Håper du får en fin søndag 🙂

 19. NEINEINEI, da er den på ingen måte hjemmelaget…

 20. Er ikke akkurat hjemmelaget med den ferdig pakken der.

 21. Hehe, det var akkurat det jeg tenkte også. Hjemmelaget fra Dolmio, liksom 🙂 Hihi. Veldig enkelt å lage helt hjemmelaget også, altså. Og DET er godt, det… 😉 Og sunt. Slipper alt det skjulte saltet og sukkeret.

 22. Hørtes jo sinnsykt tungvint og ekkelt ut, da…. Skylle kjøttdeigen i vann? Tror det er en grunn til at ikke kokker gjør dette… 🙂

 23. Hehe, det er jo ikke hjemmelaget når man bruker Dolmio 😉 Det er faktisk like enkelt, bedre (syns jeg) og billigere å lage lasagne uten hjelp fra Dolmio og lignende!
  Forøvrig er jeg helt enig – hjemme foran byen any day! Ikke misforstå, jeg liker å bli fin på vin, men har det alltid gøyest på vors, før alle skal til byen 🙂

 24. okei.. hva med når det er slutt mellom deg og granit? du er jo ung, dere skal jo ikke gifte dere heller.. just saying:)

 25. hehe, du er skjønn da! 🙂 Synes Dolmio kittet er veldig godt og det er vår faste lasagne favoritt! Men det er faktisk ikke så vanskelig å lage hjemmelaga lasagne heller, selvom jeg nesten synes Dolmio sin er bedre enn hjemmelaga 🙂 Ha en god søndagskveld, Kristina!

 26. Du er kongen av å holde opp ting på den måten der (bilde 1) hehehe 🙂

 27. Da må man prøve det da 😀

 28. veronica

  Hahaha…..Hjemmelaget, my ass:-D Ingenting slår ORDENTLIG hjemmelaget lasagne!! Men for all del, bra du likte det du laget:-)

 29. Nam, dette skal jeg prøve ut engang:)

 30. Annette

  Åij.. Har det noe å si om man ikke skal gifte seg eller ikke?
  Jeg er 22 og har vært sammen med typen i 6 år, ville aldri hatt noen andre. Vi skal heller ikke gifte oss :p

 31. Haha. NÅR det er slutt mellom deg og Granit?

  Noen forhold varer, JUST SAYING 🙂

 32. Christina

  Eller kjøpe mager kjøttdeig 🙂 På Kiwi er denne billigere også pga nøkkelhullsmerkingen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *