Decléor – min daglige favoritt

Mange av dere har nok hørt om Decléor, en utrolig fantastisk hudpleie serie som selges på diverse hudpleiesalonger. Nå har produktene derimot endelig kommet for salg på internett også, noe jeg er superglad for. Mye billigere og en gigantisk stort utvalg. Selv har jeg funnet meg noen favoritter og jeg skal dele tre av de med dere nå.

Direktelinker: rensen finnes HER, toneren HER og ansiktskremen HER.

Jeg har i flere måneder brukt Ole Henriksen, men disse produktene var desverre litt for sterke til min hud. Decléor er derimot et utrolig mildt og rent merke, som ikke gjør annet enn å holde huden din frisk på best mulig måte. Jeg lånte disse produktene ofte av min gamle bestevenninne, hun jobbet nemlig som hudpleier og sverget til disse. Husker jeg var superglad når jeg fikk låne litt Decléor produkter, de er nemlig ganske dyre i salonger – og på den tiden ville jeg ikke ta meg råd til det.

Decléor kan jeg virkelig anbefale på det varmeste. Dersom dere ønsker å kikke nærmere på flere produkter, finner dere hele utvalget HER. Husk også at dere får -10% rabatt på disse produktene og alt annet dere handler på Blivakker.no ved å bruke kampanjekoden «FANCY«. Og i tillegg er det fri frakt, hurra!

Reklame.

40 kommentarer

 1. Vet du noe om sminke til personer som er allergiske mot masse av sminke? 🙂
  kan du såfall lage et innlegg om det eller noe? 🙂

 2. Åh, nå ble jeg glad!!!!:) Var på spa i syden i fjor, hvor de brukte decleorprodukter, og de var helt herlige!! Har lett og lett etter produktene i både butikk og på nett, uten hell. Så det var helt supert at det nå er mulig å få kjøpt produktene på blivakker.no!!:) Nå blir det shopping!

 3. Jeanett

  Hadde kjøpt inn rens,fuktighetskrem og masker fra Decleor og fant ut etterhvert at jeg ikke tålte de:( Så greit å få tak i prøver før man kjøper Decleor(siden det er mange som reagerer på det)
  Kunne virkelig ønske jeg tålte produktene for elsker konsistensen på kremene og balmene:)

 4. Ane-Christine

  Utrolig fint bilde av deg! 🙂

 5. Natalie

  Decleor <3 ett ekstra pluss er at de ikke tester på dyr, det gjør OH 🙁 😀

 6. You made my day! Du aner ikke hvor lenge jeg har leta etter noen gode ansiktskremer. Tusen takk for tipset, dette skal jeg absolutt prøve:D

 7. takk for gode tips og tilbud

 8. Kristina Andersen

  Så godt å høre! : D Håper du blir like fornøyd som meg.

 9. ingvild

  Tusen takk for tipset 😀 Bestilte nettopp en rens i samme merket, så håper det funker 🙂
  ha en fin kveld søte deg! 🙂

 10. Kristina Andersen

  Nei så kjedelig! Kanskje du brukte noen av de sterke produktene til de da?

 11. Kristina Andersen

  Wee så bra å høre Kari! : D

 12. Kristina Andersen

  Hmmm hva med Id bare minerals, har du prøvd det?

 13. Merethe

  Tusen takk for tips! Prisen var jo ikke ille i det hele tatt og jeg er veldig snart tom for ansiktsprodukter, så dette her passet bra 🙂

  Ha en strålende søndagskveld!

 14. Nei, har ikke prøvd, men er jo verdt et forsøk 🙂

 15. Charlotte

  Hei Kristina 🙂
  Du, jeg lurer på noe som er litt urelevant i forhold til det innlegget handler om!
  Jeg har planlagt å skaffe meg en liten chihuahua nå snart, må bare få leilighet mm. i orden først. Har planlagt å skaffe en gutt. Og det er da problemet kommer inn – navn! Jeg sliter med å uttrykke ord, navn etc. riktig, klarer for eksempel ikke å si G og K. Det er mange fler jeg sliter med. Dette er fordi jeg var med i en trafikk ulykke i 2008, men gidder ikke å gå mer inn på det. Det er varige skader hvertfall! Så da blir navne valget veldig snevret inn, da jeg jo også må ha ett navn jeg liker. Så når jeg da oppdaget din blogg, fikk jeg virkelig sansen for navnet Milo! Dette er også ett navn jeg klarer å si og liker 🙂 Så jeg bare lurte på om det var greit at jeg kidnappet det navnet..? 🙂

 16. Kristina Andersen

  Lykke til med hund, så koselig! Bare kidnapp navnet du, hehe..

 17. sweet 😀

 18. Jeg skjønner ikke at du samarbeider med blivakker. Ifølge hildechristina.com er produktene fra blivakker utgåtte produkter og gamle partivarer, og det er på grunn av dette at de kan selge produktene så billige. Søk på hildechristina blivakker på google og du vil finne flere innlegg hun har skrevet om nettsiden. Jeg har selv bestilt produkter fra siden og reagert på disse produktene til tross for at det er de samme merkene og produktene jeg har brukt før. Kanskje du kunne finne litt mer om blivakker og produktene og la oss vite?

 19. Du ser så sunn og frisk ut!:)

 20. Kristina Andersen

  Jeg har vært på lageret til Blivakker.no og testet sikkert halvparten av produktene de selger. Jeg er sannsynligvis den største kunden de har, bestiller for flere tusen kroner i måneden derfra. Så om produktene hadde vært falske, hadde jeg uten tvil visst det. Og dersom Norges største kosmetikknettbutikk hadde solgt falske produkter, tror du ikke tv2 hjelper deg eller noen andre forebyggende tiltak hadde tatt tak i dette ganske raskt? Du kan lese mer om hvordan nettbutikken jobber her: http://www.blivakker.no/kundesenter-hvordan-opererer

 21. karianne

  Herlighet, så fin du er 🙂 virkelig!
  må si du stråler 🙂

 22. Decleor er bra! Men man skal ikke skylle vekk cleansing milken 🙂
  Man skal ta en bomullspads og tørke den vekk før man påfører toneren 😀

 23. Og btw: Du er så vakker <3

 24. På feelunique får du rensemelk og rensekrem 400ml til 173 og 187kr!! Du får ansikts kremen til 488kr. Du får tilbakebatelt moms og toll! Og du betaler ikke frakt. Betaler kun for produktet! Ingen andre utgifter.
  Bestill i pund det blir litt billigere. Gang med 8.7 som pundet er på idag.

 25. Er også allergisk mot all mulig sminke og kremer.
  Fikk sterk eksem over øynene og visste ikke hva jeg skulle gjøre, ettersom det bare ble verre og verre.
  Kastet derfor ALL sminken og alt av renseprodukter. oppsøkte en hudsalong, hvor jeg fikk hjelp til å velge ut produkter. Rensen og kremen er samme som din Kristina. og jeg bruker KUN mineral sminke.
  Noe som fungerer veldig bra 🙂

 26. Jeg har brukt forskjellige produkter innenfor Decleor så er nok det at jeg bare ikke tåler det:(

 27. Charlotte

  Tusen takk! 😀

 28. Stemmer! 🙂 ikke skyll av rensemelken med vann, men bruk bomullspads og fjern rensemelken etter å ha smurt inn rensekremen i fjeset 🙂 da virker produktet bedre, tilføring av vann kan ødelegge effekten av produktene…

 29. Skrev feil!! Ansiktskremen får du til 383kr på Feelunique!!

 30. Camilla

  OH tester ikke på dyr, bare så det er sagt Natalie!
  Kristina: Synd du ikke tålte OH, det er jo knallbra produkter. Det er uansett bra å variere produkter. Takk for forslag om Decleor:)

 31. Diana Grace

  Skulle akkurat til å skrive det samme! Handler bare derfra selv 🙂

 32. Utrolig vakker du var på dette bilde 🙂 Huden din ser jo helt prikkfri ut *like*

 33. Hei, siden du sammarbeider med blivakker, tipper jeg du får en del gratis varer ? Iallefall anbefaler jeg deg å prøve denne ; Md Formulations – Face And Body Scrub. Tror du vil elske den. Hadde også vært supert å høre hva du syns..:) klem

 34. Karoline

  Jeg har hørt veldig mye negativ om blivakker.no, jeg har også noen veldig dårlige erfaringer derfra, og jeg vet at jeg ikke er den eneste. Har derfor sluttet å handle derfra.

  Det virker som du er veldig fornøyd med produktene du får fra blivakker, og det er jo bra 🙂

  Vet ikke om du har hørt noe om dette før, men jeg anbefaler deg å lese disse blogginnleggene av hudpleieren Hilde Christina:

  http://www.hildechristina.com/blivakker-no-trygg-for-nettkjop

  http://www.hildechristina.com/blivakker-no-trygg-for-nettkj%C3%B8p-del-2

 35. du er veldig pen!

 36. så utrolig nydelig du er !

 37. Mange som reagerer på decleor dessverre! Jeg er en av dem. Nå bruker jeg Matis (som også er et hudpleiemerke) og det fungerer kjempebra! Veldig fint merke for sensitiv hud!

 38. julie b

  decleór reddet huden min! har prøvd det meste derfra, begynte med harmonie i begynnelsen, gikk over til hydra floral når jeg fikk dehydrert hud, men bruker nå aroma white day emulsion pga. jeg ville ha en mer balansert hudtone uten pigmentflekker osv. ELSKER DET! absolutt alt har virket sånn som det lovet. bruker i tillegg rensevannet (det er GENIALT), clay-and-herbal-masken og neroli essential nightbalm til krisebruk (utslett, arr).

  synd det er noen som reagerer på det, men heldigvis finnes matis – som nesten kan måle seg helt med decléor, og som sånn ca. ingen reagerer på.
  hurra for GOD, trygg hudpleie! 😀

 39. få frisk hud på en uke « Kristina Andersen

  […] Når det kommer til huden gjelder virkelig less is more. Det nytter altså ikke å sparkle ned ansiktet ditt i håp om å fin hud. Ikke overdriv med intense peelinger, kremer og kurer, det kan gå mot sin hensikt og føre til sensitiv hud. Denne uken skal du være forsiktig og behandle huden varsomt. Rens huden hver morgen, ta deretter på toner og så en lett dagkrem. Her anbefales også Decléor produkter, les innlegget jeg tidligere har skrevet her. […]

 40. Wenche B

  Har brukt decleor i 15 år ,er veldig fornøyd med produktene . Duften aromantic (parfyme) er den eneste duften jeg tåler hvor kan en få kjøpt dette produkte er det noen som kan hjelpe meg med dette…?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *