trening med bestis

I går var det middag og kos ute med jentene, selv om cafeturen vår ble kort. Det er jo blitt så kaldt ute at selv med dunjakke og tre tepper så frøys vi rompa av oss. Det er vel bare å innse at uteservering er utelukket fremover..

Jeg og Tone tok derfor turen hjem for å se film og der skjedde det vittigste. Jeg plasserte baggen min på det første rommet jeg så og insisterte på å sove der. Dum som jeg er så tok jeg ikke hintet da mammaen til bestis prøvde å plassere meg på et annet rom, neida – jeg rigget meg godt til i senga og hele pakka. Haha, dere kan tro jeg døde litt da jeg fant ut at det var hennes rom..

Heldig som jeg er fikk jeg servert frokost på senga og hele pakka. Deretter tok vi turen på trening og ble der i 90 minutter. Fokus på kondisjon, armer og rygg – helt fantastisk! Kunne ikke fått en bedre start på dagen. Fikk til og med tatt litt bilder til dere, så jeg er ikke dårlig blogger som dere skal ha det til. ♥

26 kommentarer

 1. er mye morsommere å trene med en venninne, synes hvertfall jeg:) da kan man pushe hverandre, samtidig som man har det gøy!

 2. så flinke 😀

 3. Hei. Asanmagasinet har et arrangement på facebook, hvor de støtter rosa sløyfe-aksjonen med én kr per deltaget. Det er dessverre bare 5000 som deltar hittil, og den er over om få dager. Du som har så mange lesere, vil kunne gjøre mange oppmerksom på dette med bloggen din. De vil gi opp til 50 000 kr, og det kan bidra til masse ny forskning på feltet! Håper du er snill og gjør dette <3

 4. Flinke jenter 🙂 Typisk deg å dumme deg ut da 😀 Haha!

 5. For å si det sånn…du er veldig opp og ned med blogginga di;) Flere kommenterer at du «må jo få lov til å ha pause fra blogginga»,men da kan du jo ikke klage på dårlig kommentering fra oss som leser bloggen din…fremdeles.Du har nok mistet mange lesere,for jeg merker jeg er ikke så ofte innom her jeg heller!Og du kunne jo ikke levd det livet du lever,uten bloggen…

 6. Camilla

  Hørrtes ut som ein perfekt morgon<3

 7. *Thirchen*

  god dagen 🙂
  spise ute nå hørtes kaldt ut,brrr 🙂 godt at dere kosa dere!
  flinke jenter på trening 🙂

 8. 😀 Verdens beste blogger!

 9. therese kristina

  Så koslig då 😀

 10. Sportyy

 11. God dag Kristina!

  Moro å se at du er back on track med bloggingen igjen – det er jeg glad for som den faste leseren jeg er!: )
  Men skjønner at tiden ofte ikke strekker til! Døgnet skulle virkelig hatt fler timer : ) Liker også at du har fått tatt bilder på trening i dag. Men jeg har bare et lite hjertesukk. Siden du er et så stort forbilde for mange syntes jeg det er viktig at du ikke er en av mange som kommer med ‘feilinformasjon’ på nettet. Teknikken på øvelsene [spesielt pushup’en] er helt feil, og kan i verste fall føre til belastningsskader. Og det er litt dumt å «lære bort» dette til mange unge. Har ikke du hatt PT?: ) Da burde du kanskje vist at man ikke skal utføre pushups med svai rygg! Bare et lite tips til neste gang!

  Ha en strålende helg <3

  ~ Tina

 12. Har du ikke vært der før, eller var du drita full ? :-p hoho

 13. Anbefaler deg å lese denne artikkelen. Handler om løshår og det er virkelig interresant!!

  http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/norske-kvinner-bruker-en-halv-milliard-paa-haar-som-er-ofret-3620409.html

 14. Lurte bare på om det var noe feil med min nettleser?
  Når jeg går inn på din blogg kommer det alltid to headere etterhverandre (en lang header…)
  Opplever ikke slik med andre bloggere 🙂

  Ellers er jeg veldig glad i bloggen din, du er så flink!!

  Klem:)

 15. nysgjerrig

  Det så kjempe koselig ut å sitte ute å spise. Du er utrolig flink blogger Kristina! En ting jeg lurer på.. Jeg spør ikke om dette for å være slem, tvert imot, men har hun Tone tatt botox i fjeset? Eller har hun så store naturlige kinn? Har lurt på det en liten stund nå.

 16. Kristina Andersen

  Ingen botox i fjeset nei, hun har bare veldig fine kinnbein. Heldiggrisen! : D

 17. Kristina Andersen

  På Hos Naboen? Hmmm, jeg jobber der – så klart jeg har vært der.

 18. Kristina Andersen

  <33

 19. Kristina Andersen

  Jeg gjør så godt jeg kan, mer kan jeg ikke gjøre! (:

 20. Kristina Andersen

  Ikke sant, helt enig med deg! : D

 21. Merethe

  Haha! Må le av deg – du får til det meste 🙂

  Sprekt med all treninga di. Jeg blir imponert og får så mye motivasjon av å se hvor flink du er 🙂

 22. Tror hun mente om du har vært hos bestis 😉

 23. ingvild

  tror hun mente hos venninnen din ? 😛

 24. Helt riktig 🙂 Hos bestis!

 25. spreke jenter altså 🙂 stå på

 26. Hva heter hun med det hvite pannebåndet? og vet du hvor det er fra? Hun lignet ganske mye på Maria Skappel!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *