på stan med lillebror

God fredagskveld, godtfolk! : D

Har hatt en koselig dag med lillebror, vi har vært overalt i Kristiansand. Først dro vi ut for å spise god lunch og deretter en liten tur på shopping. Alltid kos med familytime – ikke så ofte jeg får sett Eirik etter at jeg flyttet ut.

I kveld vet jeg jammen ikke hva som skjer, jeg går rundt med en utrolig vond følelse i kroppen. Er konstant kvalm og føler jeg må kaste opp. Håper virkelig ikke det er mr.spysyke som begynner å innta kroppen min, uææh. Ellers traff jeg en herlig liten baby i dag på bare 4 uker og måtte selvfølgelig ta noen fine bilder av den slik at dere kunne se. Viser dere senere!

24 kommentarer

 1. så koselig da 😀

 2. Merethe

  Mm! Det så godt ut! Merkelig hvor mye mer man har lyst til å henge med søsknene sine etter at man har flyttet ut! Hehe.

  Håper du får en fin kveld og at spysjuka ikke kommer og tar deg 🙂

 3. Åh, du er vakker <3 Koselig dag du har hatt med lillebroren din da 😀

 4. Du er pen!

 5. Kristina Andersen

  Søt du er! Veldig koselig, ja : D

 6. Kristina Andersen

  Ikke sant, man setter mye mer pris på de.. Hehe! Ha en fin kveld du å.<3

 7. Hmmm.. Snakk om kvalme OG baby i samme innlegg, lukter det baby på vei??

 8. Kristina Andersen

  Haha! Ingen baby på vei her på noen år, desverre ;p

 9. Camilla

  Så koseligt! 🙂

 10. Caroline

  May I say, du see så fantastisk bra ut om dagen! Trenings inspirasjon til tusen.

 11. Kristina Andersen

  Tuusen takk, så gøy å høre! : D

 12. Charlie

  Ja enig med alle Over! Du ser nydlig ut og så flink du er til å svare på kommentarene<3
  men lurte på om du kunne skrive gavetips til veninner for en billig penge? Og styleguide til soverom?
  Hvis det høres spennende ut da:) mye bursdager fortiden og vi holder på og pusse opp så det ville vært perfekt! God helg

 13. Kristina Andersen

  Takk<3 Det kommer en god del gavetips innlegg frem over, så det er bare å følge med : D

 14. Kristine

  Det tenkte jeg også. Jeg trodde det sto; «ellers har jeg bare en baby på 4 uker magen», haha. 😀

 15. Magnhild

  Namm, det så kjempe godt ut! 🙂
  Spysyken er noe som går fortiden. Jeg ligger selv hjemme med spysyken…

 16. Ville bare si at du virker så tvers gjennom snill og god, Kristina 🙂 Alle skulle hatt en som deg i livet sitt 🙂 Håper du får en fin helg og ikke blir syk!

 17. Kristina Andersen

  Så utrolig fint sagt av deg. U made my day.<3

 18. hei ! jeg bare lurer på noen ting, har du brukt tannbleking fra smilelab? jeg har kjøpt meg en pakke nå og har brukt den tre ganger , jeg har altså bleket tennnene tre ganger og jeg ser ikke store forskjellen.. kan du si dine erfaringer ang dette produktet?

  elsker bloggen din!

 19. Charlotte

  Du ser utrolig bra ut om dagen! 🙂

 20. ulrikke

  syntes du er så snill og hyggelig med lillebroren din 🙂

 21. Lisbeth

  koselige bilder 🙂

 22. Ser ut som du har hatt en fabulous dag med lillebror:D Håper du føler deg bedre i morgen og at du får en fantastisk helg:) Du er forresten så heldig som har søsken i nærheten. Mine søstre bor i California, og er ikke så ofte jeg får sett dem:( Så det er bra du tar deg tid til familien:) Ellers er jeg enig med de fleste over her på hvor fantastisk bra du ser ut!! Du er virkelig en motivasjon i hverdagen:)

 23. Nå som broren din ikke har regulering lengre, er han faktisk ganske kjekk 😉

 24. så koslig, ikke bli syk nå da 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *