hello

Kom nettopp ut av dusjen.

Helo girls! Beklager dårlig blogging, lover at i morgen av er det tilbake til gode rutiner her på kristinaandersen.no. Tiden har bare flydd ifra meg de siste dagene, løper rundt som en rusa elefant store deler av dagen. Kom nesten just hjem fra jobb, så nå skal jeg nusse litt på Graniten min før jeg løper avgårde igjen. I kveld blir det vin og tapas med to fine jenter, gleder meg! Godt mulig jeg mobilblogger litt senere.

Har dere det fint? ♥

17 kommentarer

 1. Lisbeth

  vi har det fint nå du har det fint 😛

  kos deg i kveld 🙂

 2. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

  Mulig litt sært, men kan du ikke lage en videoblogg der du sier navnet til Granit? Lurer sånn på hvordan man uttaler det :p

 3. Er bare gøy når du er opptatt, da får du mye å skrive om:D Tipper en viss «anonym» person har skrevet 5 kommentarer til dette om at «du blogger så lite»:P haha.. Ha en flott kveld, Kristina! Du ser fantastisk ut med det nye håret 😀 LOVE IT!

 4. Brit-Mari

  Man må jo ha lov å unne seg litt pauser i blant 🙂

 5. Heihei fine kristina 🙂 åå som jeg liker bloggen din .. du er virkelig utrolig inspirerende og vakker:)
  har lest bloggen din så lenge eg kan huske..
  lurte på om du kunne svare på dette spm ;
  HVILKEN SMINKE BRUKER DU HER ( de bilde fra da du Smilte til deg selv i speilet)? både merke og farge nr 🙂 hadde vært utrolig fint med svar..
  ha en stååålende uke videre:)) keep it up!!

  klem fra bergen

 6. therese kristina

  Ja 🙂 Kos dåkke!

 7. Merethe

  Bra å høre at du har mye koselig å fylle dagene med 🙂 Kos deg i kveld!

  Jeg har det helt greit 🙂 Veldig opp og ned humør i dag.

 8. Magnhild

  Kos deg! 🙂

 9. Herlig bilde 😀 har det veldig bra her da 😀

 10. Jeg har det veldig fint!:) Bra å høre at du skal kose deg da!

 11. Digger deg 😀

 12. Du å Granit er så skjønne!

 13. Hei Kristina.
  Dette er kun konstruktiv kritikk, og er overhodet ikke ment som en spydig kommentar.
  Jeg har fulgt bloggen din hver eneste dag i en laaaaang tid tilbake, og det er virkelig en glede hver gang du har skrevet et nytt innlegg.
  Du er ei herlig jente, men de siste månedene har bloggingen din vært på kanten til elendig. Du tar bloggpauser annehver uke, er borte flere dager og skylder på internettproblemer. Og om du først blogger så er det et innlegg om dagen som er kortere enn fødselsannonser i avisen, og kvaliteten er heller ikke god til tider. Jeg har reagert på at de innleggene som er mellom disse «bloggpausene» kun er reklame fra blivakker og andre nettbutikker.
  Når du blogger så lite som du faktisk gjør, så blir heller ikke kommentarfeltet overfylt med ord. Du etterlyser flere kommentarer, men du må faktisk skrive et innlegg for at vi skal ha noe og kommentere på. Du må ha mistet mange lesere, og jeg merker at jeg ikke lenger gleder meg til å lese bloggen din på samme måte som før. Jeg er rett og slett lei av å lese samme innlegg fra gårsdagen 3 ganger.
  Du er virkelig ei flott jente, det er ingen tvil om det. Jeg ville ikke legge inn en ynkelig drittkommentar for det fortjener du ikke 🙂

 14. Charlotte

  Når skal du vise den gaven du fikk i posten for lenge siden? På kommentarene sto det at det var en kjole, men du viste aldri hva det var!

 15. karoline

  Kunne ikke sagt det bedre selv – helt enig! Sjekker kun denne bloggen sporadisk pga. kvaliteten, og det er synd for jeg har fulgt deg i en evighet 🙂

 16. Jens August Anker Hansen

  Du tar mange bloggpauser:( Jeg savner bloggen din!

 17. Helt enig med Sara.
  Du er ei skikkelig skjønn jente Kristina, og jeg elsker å lese bloggen din : )
  Før kommenterte jeg hver dag, men nå blir jeg så skuffet når jeg klikker innom opptill 3 ganger å ser det samme innlegget.
  Håper du finner motivasjoen som du hadde før 🙂 da kan jeg love deg kommentarfeltet vokser av seg selv igjen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *