lenge leve bloggen

Beste bildene jeg fant av gårsdagens antrekk. Ah, savner speilrefleksen min!

I går ble det en aldri så liten tur ut med ToneBestis. Sommer vet dere, hver kveld passer plutselig veldig bra sammen med vin. Vi stakk på Tollboden i Kristiansand, men jeg hadde selvfølgelig glemt legitimasjon. Heldigvis hjelper det å skrive en stor blogg i blandt, der folk faktisk kjenner igjen ansiktet mitt og vet alderen min. Hvis ikke hadde jeg nok måtte feste videre på gata, alene.

Det ble både vin og strawberry daiquri, mye mer enn jeg først hadde tenkt å presse ned i magen min. Ikke så overraskende, sier du? Nei, enkelte lærer jo aldri.

Du och jag!

I dag blir en bedre bloggdag enn gårsdagen, heldigvis. Har blant annet kjøpt en utrolig fin veske, som jeg gleder meg en haug til å vise dere litt senere. Må si dere er superdårlige til å kommentere for tiden, selv om jeg egentlig forstår dere. Det er ikke akkurat en god blogg jeg driver i disse dager, men slik er det vel når man bor i en koffert, har pakket bort kamera og driver med flytting. Håper dere har det fint i alle fall!

Nå skal jeg til verdens beste kjæreste. Søndagskos : D

29 kommentarer

 1. Linn-Elisabeth Halvorsen

  Kos dere, Kristina! En biltur på 4-5 timer venter på meg :b

 2. God søndag Kristina.. 🙂 Kos deg masse med kjærestn din, selv skal jeg kose ihjel på min som endelig kommer hjem på onsdag, og er ferdig med sine studier i utlandet..Nesten 2 mnd siden vi så hverandre sist, så det gledes 😉

 3. Så deg igår:) du har blitt veldIg slank å fin:)

 4. Marianne Monsen

  Jeg liker bloggen din uansett hvor mye du oppdaterer, men det er selvsagt ekstra gøy de dagene du oppdaterer ofte! Wii, elsker bloggen din Kristina! Får sånn god-følelse av å være her inne 😀

 5. Du er så flott!

 6. Kjempe pen du er Kristina! :- ) Håper det var koselig!

  Men en liten ting jeg lurte på…. du som har vært i tyrkia noen ganger,, vet sikkert dette. er antalya og alanya langt ifra hverandre? å hvor lang tid tar det med bil, fra de to plassene til hverandre?:- ) for jeg ser på tyrkia reiser nå,og har kjempe lyst til å reise dit!:- ) Ha en fin dag videre Kristina!

 7. Skal du og Granit flytte sammen?

 8. Lizbeth Osnes - Behind the scenes.

  Skal du flytte sammen med kjæresten nå? =)

 9. Tonje Therese

  Det er sommerferie for mange vet du 🙂 Folk er ute og nyter livet, bloggen er fremdeles like bra fordi 😉

 10. heisann!
  Er du klar over at i noen nettlesere er headeren din dobbel?:)

 11. Ønsker deg en fin sommer, Kristina!! 😀

 12. bloggen din er fortsatt bra, selv med færre innlegg! <3

 13. Kos deg:)

 14. therese kristina

  Kos deg med kjæresten din 😀

 15. ha en fin kveld :):)

 16. Toyni (:

  syns generelt alle er dårlige til å kommentere om dagen jeg : )

 17. Camilla

  Forstår godt at det er vanskeligt å holde blogginga på så høgt niva nå mens du flytter! Gleder meg til dere er kommt i stand i den nye leiligheta:) Eg blir så glad av å lesa at du har det bra og lever livet! Du fortjener all lykke, snuppa 😉

 18. KRISTINA ANDERSEN

  Takk for at du forstår det, det hjelper. Søt du er (:
  -K

 19. KRISTINA ANDERSEN

  Snill du er!
  -K

 20. KRISTINA ANDERSEN

  Kommer nytt design snart, heldigvis!
  -K

 21. KRISTINA ANDERSEN

  Det skal vi! (:
  -K

 22. KRISTINA ANDERSEN

  Det er ca to timer fra hverandre, det tok det når vi kjørte buss fra flyplassen i alle fall.
  -K

 23. KRISTINA ANDERSEN

  Åh! Tipper du gleder deg til onsdag da, ja. Kos dere masse : D
  -K

 24. katrine

  så herlig! kos deg idag da 🙂

 25. Tone på SalongXtend

  Takk for en herlig kveld snuppa<3333
  I LOVE YOU

 26. Bloggen din rocker, no matter what! 😉

 27. kos deg masse da:)

 28. KRISTINA ANDERSEN

  I like måte dear, du er worlds beste!!<3 NorskEnglish lenge leve!
  -K

 29. birgitte

  Kan ikke du begynne å legge ut mer outfits?:) liker stilen din! Og det er kjekt me litt tips:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *