god kveld!

Spiste nettopp en himmelsk middag som den snile mammaen til Granit hadde laget. Innebakt paprika med kjøtt, ris og god saus. Pluss salat og hvitløksbaguetter. Det må jeg absolutt lære meg å lage. Noen av dere som har spist det før, kanskje? Mmmm!

Vi stakk innom butikken i stad for å handle inn film og godteri. Man må jo kose seg litt når det er søndag og grått vær ute. Ligger i skrivende stund i senga, med lille Milo mellom oss. Jeg elsker søndager! Anyways, nå har min kjære slått på filmen og er tydeligvis lite interessert i at jeg skal sitte her på bloggen. Haha!

Ha en fin kveld, godtfolk! ♥

16 kommentarer

 1. Kristin

  Sinnsykt bra film dere skal se! Aldri flira så mye i hele mitt liv 😀
  Kos deg Kristina!=)

 2. Silje Helen

  ELSKER den filmen! 🙂 sett den mange ganger, men så elsker jeg jo hun som har hovedrollen så synes alt hun er med i er bra! 🙂 Kos dere masse med filmen, håper dere liker den da 🙂

 3. Er du veldig glad i kjærligheter? Føler hver gang du skal spise godteri er det alltid en haug av kjærligheter! Hihi.. Den filmen er ganske bra forresten 😀 Kos dere ikveld!

 4. nei nå fristet du meg med godteri, så tror jeg løper til mix med en gang! haha :p men kos dere i kveld, da!

 5. ulrikke

  ha en koselig med kjæresten 🙂

 6. therese kristina

  Det høyrtest utrulig godt ut 😀 Åh, herlig, kos dåkke 🙂

 7. Jaa, selvfølgelig har jeg smakt det!! Det er en albansk rett som kalles «speca me mish» its delicious, skjønner godt at du likte det, men all albansk mat er nammmm 🙂 Ha en fin dag!

 8. Catharina

  åå lollies 😀 det er SÅÅ lenge siden jeg har spist det! Jeg pleier alltid (eller, når jeg har en greie for dem) å ende opp med maange på lørdager, akkurat som du i dag 😀

  buhu, jeg har gitt meg selv dumme regler. ingen mat etter kl 6 og godteri bare på lørdag 🙁 *envies*

 9. Kristine Nordstrand

  Haha, berre for å gnii det inne; har vert strålande sol her. Fikk skille etter ein halvtime i sola. Deilig at det endelig er her det er sol, og eg slepper å misunne deg når du bloggar om at sola strålar på sørlandet!

 10. KRISTINA ANDERSEN

  Åh, så heldig! Håper sola kommer imorgen her også.
  -K

 11. KRISTINA ANDERSEN

  Haha, blir fort noen lollipops i helgene ja. Filmen var døds bra (:
  -K

 12. KRISTINA ANDERSEN

  Lo meg ihjel, tror jeg fikk sixpack av filmen. Haha ;p
  -K

 13. Kamilla Haaland

  Det hørtes knallgodt ut!! Få oppskriften av henne da vel? 😀

 14. KRISTINA ANDERSEN

  Det må jeg spørre om !! (:
  -K

 15. Den filmen må jeg få sett. Bakt paprika er nydelig godt! Har spist det hos ei serbisk venninne 🙂

 16. Kjære deg! Jeg leser bloggen din hver dag, og får meg ofte en god latter – men VÆR SÅ SNILL, kan du ikke kjøre innleggene dine gjennom en stavekontroll før du poster? Du har så enormt mye skrivefeil at det ødelegger den ellers gode bloggen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *