17.04.2014

En torsdag fylt med vennskap

17.04.2014 - 17:21 Ingen kommentarer

Hvordan er påsken deres, skjønne mennesker? Er dere på hytten og nyter deilig skiføre, eller har dere by-påske med cafe og late sofadager? Håper dere storkoser dere uansett hvor dere er! Her har det så langt blitt by-påske, og det er jo veldig kjekt det også. Lange turer i skogen, mye avslapping hjemme, sene frokoster og hygge med de jeg er glad i. Akkurat slik det skal være! Om mine foreldre skal opp på hytten i helgen, så skal de ikke se bort ifra at jeg også sniker meg med. Kan ikke klage dersom jeg får presset inn både by- og hytteliv i denne påska. Det hadde så absolutt vært kos, det! Best of both worlds :-)

Anyways, nå kom jeg nettopp inn her hjemme etter å ha brukt formiddagen sammen med Celina. Vi dro på cafe, spiste god lunsj og fikk snakket hull i hodene på hverandre. Og vet dere hva jeg fikk av den herlige jenta mi? Et nydelig kort, en kjempefin gave og et påskeegg stappet med sjokolade Jeg er heldig som har så gode venner! Hva har dere gjort i dag?

17.04.2014

Gledelig gjensyn

17.04.2014 - 08:54

Gjett hvem som endelig har kommet hjem igjen? Maren Sofie! Åh, så glad jeg ble når hun stod å ventet på meg ved buss-stoppet i går! Hun har vært hele seks uker på backpakking i Mellom Amerika, så dere kan tro jeg har savnet henne masse. Føler livet mitt har blitt total-forandret etter at hun reiste, sist vi så hverandre var alt så greit som det kunne og humøret var på topp. Merkelig hvordan livet brått kan snu. Deilig er det virkelig å ha henne hjemme igjen uansett, så i natt har vi hatt sleepover og oppdatert hverandre på hva som har skjedd siden sist. Bestisen ligger å sover enda, så nå tenkte jeg å sette igang med å lage en god frokost til oss. Mommo bakte rundstykker i går og jordbærsylt som vi kunne få, så hjemmebakte rundstykker med godt sylt står på menyen i dag. Helt herlig, hjemmelaget er jo alltid best!

Gårsdagens antrekkZara: jeans og sko, Nelly: topp, Vero Moda: jakke, Michael Kors: veske.

16.04.2014

My life through the phone

16.04.2014 - 13:30

Nå skal jeg straks legge ut på nok en deilig skogstur, solen er her i dag - men i morgen melder det regn. Så da får jeg powerwalke ekstra lenge i dag mens det er opphold. Det er jo så deilig med litt frisk luft! Etterpå skal jeg og Eirik på besøk til Mommo, vi skal lage taco sammen og kose oss. Gleder meg veldig til det! Men først tenkte jeg å vise dere mine siste bilder på instagram, jeg er helt hekta :-) Har dere husket å følge meg der? Kristinaandersen heter jeg ♥

1. Hey you! 2. Savner min aller beste venn.... 3. Meg og Suzie koser oss på tur! 4. Resultatet av dag en i London. 5. Nyter sola!
6. Sightseeing in London. 7. Syns dette sitatet fra Kanye var så søtt! 8. Ut på tur, aldri sur! 9. I dag, lat morgenstund.

15.04.2014

En god fridag

15.04.2014 - 21:14

God tirsdagskveld, dere!

Denne dagen startet jeg sammen med ToneBestis. Vi dro å kjøpte oss fiskekaker og spelt-rundstykker til lunsj, som vi koste oss med ute i sola. For ja, solen har strålt her i dag - så da er det klart man må være ute så mye som mulig! Utpå formiddagen kom min lillebror til meg, så lagte vi middag sammen og tittet litt rundt i byen. Senere kom mamma og Øyvind å hentet oss, så dro hele familien sammen på storhandel. Nå er kjøleskapet mitt stappet med masse god mat til påsken, det gledes! Jeg fikk også kjøpt meg ny juicemaskin i dag, da min gamle har blitt ganske sliten etter to år med juicing nesten hver eneste dag. Den jeg kjøpte nå er toppmodellen til Philips, så det lover vel bra? :-) Denne tirsdagen har med andre ord vært en deilig fridag, jeg trenger noen dager hvor jeg bare kan surre rundt og gjøre det jeg føler for kjenner jeg. I kveld blir det film og avslapping her hjemme, helt for meg selv. Kanskje dere har noen filmtips til meg?

15.04.2014

Easter eggs for my family

15.04.2014 - 17:01

I dag har jeg brukt litt tid på å lage påske-egg til familien. Mamma, Eirik, Øyvind og MommoDere kan jo gjette hvem den største posen er til? Jeg har hørt rykter om at man aldri skal forskjellsbehandle, så akkurat dette er jeg åpenbart ganske dårlig på. Haha! Mommo er jo min store favoritt, så jeg ble litt ekstra ivrig med påskeposen hennes kan man vel si.... Vel vel, alle fire får i hvert fall hvert sitt egg stappet med hvert deres favoritt godteri. Påske er jo så kjekt, og da er det absolutt å kose seg litt ekstra!

Har du fått eller gitt bort påske-egg i år? :-)15.04.2014

Taco, frukt og hygge

15.04.2014 - 09:15

I går hadde jeg storfint besøk av min kjære Maren Hun feiret bursdagen sin på lørdag, men siden jeg verken er i humør til festligheter eller store mengder folk akkurat nå, inviterte jeg henne heller på en skikkelig jentekveld hjemme hos meg med bursdagsgave og hygge. Først lagte vi god middag sammen, det ble tacosalat med masse deilig tilbehør. Og frukt til dessert!

Jeg: Jeg har tenkt på en ting.. Er melon et bær eller en frukt?
Maren: Om en MELON er det bær?! Spurte du virkelig om det?


Girlsnight.

Ellers har jeg bestemt meg for å ha litt påskeferie fra jobb bak bloggen denne uken, og håper det kan hjelpe litt på. Må være helt ærlig å si at ting er vanskelig og tungt for tiden, jeg sliter med å sove om nettene og har ikke lyst å stå opp når jeg våkner på morgenen. Jeg savner min Mofar så utrolig mye, og går rundt å tenker meg ihjel hele dagen. Vi har hatt et så nært forhold at det å miste han er en ekstrem omstilling for meg, jeg tror ikke helt at ting har gått opp for meg enda. Humøret mitt er så opp og ned, og hodet mitt eier ikke sjans til å fokusere på andre ting. Nei, jeg gleder meg til livet kan begynne å smile litt igjen og at jeg kan få tilbake det gode humøret jeg alltid pleier å ha. Enn så lenge får jeg bare ta tiden til hjelp, og jobbe med å få det fint igjen..

14.04.2014

Middle of the road

14.04.2014 - 19:48

BikBok: jeans, H&M: genser, Steve Madden: sko, Marc Jacobs: klokke.

Da var leiligheten ren som gull, det lukter deilig grønnsåpe her inne og friske tulipaner i nydelige farger står på stuebordet. Rosa og hvitt, en uslåelig kombinasjon på blomster! Siste maskin med tøyvask henger også ute til tørk, så nå er jeg så absolutt klar for venninnebesøk og hygge resten av denne mandagen ♥ Har dere hatt en fin start på uka?

14.04.2014

Mandag og pause fra gymmet

14.04.2014 - 12:32

God mandag, fininger!

Ble en litt senere update enn planlagt her i dag, jeg startet dagen med noen timer hos regnskapsføreren. Stakkars Geir, jeg lager så mye kaos for han at det skulle ikke vært mulig. I dag fikk han påskeegg av meg da, så håper jeg kan bli litt tilgitt for kaoset mitt. Ellers har jeg vært på langtur i Baneheia, dette er jo nesten den eneste form for aktivitet jeg får om dagen. Legen har sagt jeg må ha pause fra treningen pga vi ikke helt vet hva som er galt med hjertet mitt, så da har jeg ingen andre valg enn å høre. Håper jeg snart kan komme tilbake til formen jeg pleier å være i, for det å ikke få trent er ufattelig kjedelig... Heldigvis er skogen min bestevenn, så jeg får bare legge inn litt lengre turer i disse dager som jeg ikke får besøke gymmet :-)

Nå står nedvask av leiligheten på planen, og jobb frem til i kveld. Vi sees igjen litt senere!
13.04.2014

Familiemiddag

13.04.2014 - 20:12

Denne søndagen har jeg brukt sammen med Hilde på formiddagen, vi la ut på en god spasertur rundt Odderøya og koste oss med is i sola etterpå. Litt utpå ettermiddagen dro jeg hjem til mamma, hvor familiemiddag med Mommo og Finn stod på planen. Hun hadde laget god laks til middag, og det var som alltid helt fantastisk godt! Det er alltid koselig å være med familien, selv om jeg merker jeg savner Mofar noe helt ekstremt i slike sammenhenger. Fikk besøkt han en tur på graven etterpå, og det var som alltid veldig godt. Her hjemme tenner jeg også to lys for han hver eneste kveld, og det syns jeg er veldig fint. Som jeg skulle ønske at jeg kunne få han tilbake igjen...

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og se tv. Søndag er jo virkelig den beste tv dagen! I kveld går både Neste Sommer og Helt Perfekt, og begge deler er virkelig mine store favoritt programmer. Har dere sett det? Hvis ikke må dere slå på Tv Norge fra klokken 21.30 og utover! Jeg ler meg seriøst ihjel hver eneste gang, det er så utrolig gøy! :-)

13.04.2014

Perfekte krøller med MAST vol.2

13.04.2014 - 15:08

annonse

Flere av dere har etterlyst et innlegg på hvordan jeg krøller håret, så jeg tenkte dette var en fin dag å fortelle dere om nettopp dette. Den siste tiden har jeg brukt MAST vol.2 til nettopp dette, og denne tangen er i mine øyne den desidert beste krølltangen jeg noen gang har prøvd. Denne krølltangen er 38 mm tykk, noe som betyr at den lager store, fine og naturlige krøller. Perfekt dersom man ikke liker at krøllene blir stramme og veldig tilgjort. Med denne ser håret bare utrolig fint og naturlig ut, og er perfekt både til hverdags og fest!

Naturlige og fine krøller laget med MAST vol.2

Dersom du vil ha krøllene strammere enn hva jeg har på bildene, tar du helt enkelt mindre hår rundt tangen når du holder på. Det gjør jeg gjerne de gangene jeg skal ut på festeligheter, fordi da er det jo pent å se litt mer pyntet ut. Tangen er veldig enkel å bruke, du ruller håret rundt og holder i cirka 10-15 sekunder. MAST vol.2 har en digital skjerm som viser hvor mange grader jernet er varmet opp til. Her kan du velge mellom 160 - 210 grader, alt ettersom hvor slitt/friskt håret ditt er. Det jeg også liker veldig godt er at krøllene holder seg i flere dager, jeg kan gjerne gå med samme krøller i tre dager - før jeg må vaske håret igjen. Og det liker vi!

Du kan lese mer om denne fantastiske krølltangen HEROg siden det er Palmesøndag i dag, har jeg en ekstra gladnyhet til dere! Skjønne Janne i Makestyle har gitt meg en rabattkode eksklusivt til kun mine lesere, som vil gi dere -15% på HELE Makestyle.no! Denne nettbutikken har virkelig så fantastisk mye fint innen både sminke, hudpleie, hårpleie og egentlig alt vi jenter liker - så her er det bare å drømme seg bort. Rabattkoden dere må bruke er ordet påskerabatt

13.04.2014

Frokost på Palmesøndag

13.04.2014 - 10:13God morgen, og riktig god palmesøndag til dere. Har dere sovet godt? I dag ble det frokost på senga for meg, og det har aldri smakt bedre. Jeg kuttet opp masse frukt - vannmelon, honningmelon, kiwi, jordbær og blåbær i en bolle, og tok over litt gresk yoghurt med vaniljesmak. Utrolig godt og fantastiske smaker slått sammen! Før har jeg alltid bare hatt den naturlige greske yoghurten uten smak, men den med vanilje var jo på grensen til magisk. Nammis! Nå skal jeg kose meg med enda en kopp kaffi og se litt morgen-tv, før jeg tar turen hjemover til familien. Mamma har invitert på søndagsmiddag i dag, så det blir kjekt!

hits