29.07.2014

Endelig sommerfresh igjen

29.07.2014 - 15:50 Ingen kommentarer

Denne varmen ass, det er ikke stort man orker å gjøre i denne ekstreme heten! Sant? Sett bort i fra å sole seg eller bade, da. Men i dag hadde jeg ting på planen, så da var det bare å kaste på seg en sommerkjole og våge seg ut i varmen. De siste to timene var ekstra deilige, da var jeg nemlig innom hudpleieren for å fikse litt på fasaden :-)


sponsende behandlinger

Først gikk turen til Anita på Auds Minst Hudpleie, hvor jeg fikk fikset neglene. Denne gangen gikk jeg for en helt naturlig look, franske negler med i fargen nude. I hele sommer har jeg hatt negler i alle regnbuens farger, så nå var det deilig å tone det ned til noe litt mer nøytralt. Ble det ikke fint? Så får jeg heller ta på shellac-farge igjen neste gang, farger er jo så fint i sommer. Men trengte noe helt annet litt nå :-)

Rett etterpå løp jeg videre til Linda på Auds Hudpleie for å fylle på med vippe-extension. Så nå er de endelig lange og fine igjen! Påfyllingen tar rundt 50 minutter, og jeg sovner hver eneste gang jeg er der. Deilig med en liten powernap da, vet dere! Hihi.. Linda kan dere bestille time hos ved å ringe 38 07 09 45 og Anita kan dere få time hos på telefonnummer 38 02 47 00. Begge jentene holder til i sentrum av Kristiansand, og de er så flinke! Anbefales på det sterkeste fra meg ♥

Så nå er jeg endelig sommerfresh igjen, og det er så digg! Hvordan har dagen deres vært så langt? :-)

28.07.2014

Family days are the best days

28.07.2014 - 20:11

Gjett hvem som har vært på motorsykkeltur i dag? Meeeeg, hihi! Onkel har en utrolig kul veteran motorsykkel, så når han spurte om jeg ville sitte bakpå en tur - var jeg ikke sen med å takke ja. Sava, her snakker vi virkelig adrenalin-kick! Noe så gøy :-) Når vi kom hjem igjen hadde Beate stelt i stand god lunsj til oss, så da spiste vi alle sammen og koste oss. Utpå ettermiddagen tok jeg med meg Mommo og mine fettere hjem til mine foreldre, og siden det har timene gått til dette:

Det var så ville tilstander i bassenget at Øyvind bestemte seg for å kaste meg ut av det, sånn bokstavelig talt. Jeg fikk faktisk badenekt resten av dagen, fordi jeg ikke klarte å oppføre meg som normale mennesker gjør i vannet.. Litt kleint i en alder av 23 år, men altså, hva er normalt i et badebasseng? Det er jo så gøy at jeg klarer ikke kontrollere meg. Så da var jeg lettere frustrert og varm resten av dagen, mens de andre badet. Jeg har vel bare meg selv og min overivrige sjel å takke, haha! Grillet har vi også gjort i dag, på menyen stod det laks og piggvar grillet i olivenolje med urter og sitron. Så fantastisk godt! Dette har vært en utrolig fin mandag, med verdens BESTE familie ♥

28.07.2014

Treningsleir i L.A & Familiedag

28.07.2014 - 09:28

Da var jeg trygt hjemme i Kristiansand igjen! Jeg har reist så mye de siste månedene at det er alltid ekstra godt å komme hjem til leiligheten, uansett hvor mye jeg har kost meg på tur. Nå får vi se hvor lenge jeg har ro i kroppen til å holde meg nettopp hjemme, da. Det blir nok ikke så alt for lenge hvis jeg kjenner meg selv rett! Skulle så ønske jeg var tøff nok til å dra alene til Los Angeles, med null planer og bare forhåpninger om å få en uforglemmelig opplevelse. Bli kjent med nye mennesker, og bare dra ut på et skikkelig eventyr. Men det er jeg ikke, og det irriterer meg egentlig grønn - fordi jeg har så utrolig lyst! Er det forresten noen av dere som vet om det går an å reise på treningstur til L.A? Altså, reise på en tur der man har trenere og opplegg innen trening/kosthold hver eneste dag. Hvis det, skriv gjerne til meg i kommentarfeltet! Jeg vil gjerne vite mer, for noen ukers bootcamp i Amerika hadde passet meg perfekt. Iiih, tenk så kult!


Nå skal jeg straks hoppe på bussen og dra på besøk til min Onkel :-) Planene for dagen er å besøke mine fettere, det er så lenge siden jeg har sett Torjus og Vetle siden de har vært på sommerferie rundt i Norge nå i noen uker. Gleder meg til å se gullungene igjen! Etterpå skal jeg besøke Mommoa mi, og så hjem til mine foreldre en tur for å grille og bade i bassenget. Dette blir med andre ord en skikkelig familiedag, og det passer meg midt i blinken! Hva skal dere bruke dagen til? ♥


Mango kjole - forever 21 hodebånd - havaianas slippers

27.07.2014

Mine beste skjønnhetstips

27.07.2014 - 17:40

annonse

Skjønnhetstips kan vel vi jenter aldri få nok av? Jeg blir i hvert fall alltid hoppende glad for noen gode og freshe tips innen skjønnhet, og tar gode råd imot med en stor takk. I dag tenkte jeg derimot å dele mine tips med dere. Kanskje du finner deg et nytt favoritt triks, eller deler noen felles med meg?Farvel til mørke ringer under øynene: det å dekke over mørke ringer og ujevnheter med en concealer må jo være skjønnhetstips nr.1! Jeg er rett og slett avhengig av å bruke concealer hver dag, og med god grunn. Dette sminkeproduktet dekker mørke ringer under øynene, og gjør at jeg ser fresh ut uansett hvor dårlig jeg har sovet. I alle år har jeg brukt Glo Minerals Concealer, den tryller bort et trøtt ansikt på null komma niks! Og best av alt, den inneholder to fargenyanser. En til sommer, og en litt lysere til vinter.

Bevar hudens fuktighet: tilbringer du mye av arbeidsdagen foran dataskjermen, og føler at dette suger fuktigheten ut av ansiktet ditt? Vel, da er du ikke alene! Et godt tips er å alltid ha en god fuktighetsspray stående i nærheten. Jeg sverger til Maya Water Facial Mist, som tilfører huden min ekstra fukt utover dagen. Sprayen har beroligende ingredienser som roer ned huden og binder masse fuktighet i huden. Denne er jeg helt avhengig av!Friskt og sunt hår: tørt og livløst hår som floker seg og ser bustete ut er virkelig ikke pent. Da kan en god hårolje være redningen! For jeg som både har extension, langt hår og i tillegg gnurer hodet ned i puta om natta, er en god hårolje på morgenen et absolutt must. Det er en jungel av nettopp håroljer på markedet, selv har jeg funnet en stor favoritt i Alexander Sprekenhus sin. Denne oljen har en lett formula, som gir et skinnende, mykt og sunt resultat - uten å tynge håret. Påfør den helt nede i tuppene på håret ditt, og voila - jeg lover deg at håret ditt ser sunnere ut enn noen gang.

Få nok søvn: visste du at de fleste av oss trenger åtte timers søvn om natten? Selv sover jeg alltid minst åtte timer, gjerne mer. Dårlig søvn kan faktisk gjøre deg syk, i dårlig humør og ikke minst gjøre at du ser sliten ut. Sørg for å få deg gode rutiner, slik at skjønnhetssøvnen din blir en del av hverdagen. Gjør det også til en vane å reie opp senga hver eneste morgen, slik blir den mer innbydende å legge seg i når kvelden kommer. Drikk gjerne en god kopp te før du legger deg, og sov deg inn i det søte drømmeland!

Hvite og friske tenner i en fei: et hvitt og fint smil gjør ikke bare at du ser freshere ut, det gir deg også bedre selvfølelse! Som dere sikkert har fått med dere er jeg storfan av Smile Lab Sensitive sin behandling, som gir deg et hvitt og fint smil på en rask og skånsom måte. Dette kittet er utviklet av nettopp tannleger, så her er du og tennene dine i trygge hender! En boks inneholder 15 dobbelpakker, hver med en strip for øvre og nedre tannrad. La stripsene være på i 30 minutter, og gjenta i cirka ti dager til tennene er hvite nok.

Ansikts-leire: alle jenter må ha Glamglow sin Youthmud Treatment på badet. Altså, bare navnet youthmud er jo god nok grunn i seg selv til å prøve den! Denne masken er faktisk kåret til vinner av "the best mask in the world" av Elle International Beauty Awards 2014. Så det sier sitt om hvor god den faktisk er! Dette er enkelt forklart en 10-minutters ansiktsbehandling på boks, som skaper en latterlig fin og glødende hud umiddelbart. Leirebasen kommer forresten fra Middelhavet i Sør-Frankrike Ja, denne deiligheten er like digg som den høres ut!Tryll bort hovne øyner: eyedews har den siste tiden blitt min lille guilty pleasure ;-) Jeg har vært mye på farten de siste ukene, og har derfor vært en flittig bruker av disse padsene. Eyedews er dynket med aloe, collagen, Q 10 og vitaminer - som sammen gir deg en avkjølende, lindrende og avslappende behandling for det sarte området under øynene. La de sitte på i rundt 20 minutter de gangene du vil føle deg litt ekstra fresh og våken, så skal jeg garantere deg at øynene dine ikke er slitne lengre når du tar padsene av. Psssst! Disse er også perfekt å ha med seg på både flyturer eller etter en lang natt ute.- Take care of your skin and body. It's the only place you have to live in -

Håper dere likte tipsene mine, jenter! Om dere ønsker å prøve noen av disse fantastiske produktene, får dere nå -15% rabatt hos Coverbrands.no ved å bruke rabattkoden KA27. Koden varer ut 30.juli, og gir 15% rabatt på ALT fra Maya Water, Glo Minerals, Smilelab, Eyedews, Glamglow og Alexander Sprekenhus! Enjoy

27.07.2014

Happiness is

27.07.2014 - 10:04

... moments like this with your best friend ♥


Gårsdagen seiler rett inn i historieboka som et av de fineste øyeblikkene noensinne. Se på denne utsikten da? Og himmelen, havet, skipene og ja - alt! Helt ubeskrivelig å se dette utrolig fine showet, som var en del av Tall Ships Races. Wiiih! Jeg og Hilde satt å mimret tilbake til gamledager i går, og vi begynte å snakke om den eneste gangen vi har kranglet. Jeg var 18 år, og var så sur på stakkars Hilde at jeg bestemte meg for å ta henne. Så jeg kjørte ned utenfor der hun bodde, og sendte melding om at hun måtte komme ut. Hvorfor? Fordi jeg skulle drepe henne. Haha, jeg ler! Er det mulig å være så gal?! Hilde er heldigvis fortsatt i levende live, og vi har ikke hatt en eneste diskusjon siden den gang. Min aller beste venn i hele verden ♥

26.07.2014

Livsnyterne på tur

26.07.2014 - 16:37

- Some pictures from our day. Having a blast in Bergen -

I dag har vi storkost oss her i Bergen! Vi stod opp i ti-tiden, spiste verdens beste hotellfrokost og dro ut på en liten runde shopping. Fikk meg noen nye og superfreshe sko fra Nike, en deilig kosedress i den søteste ferskenfargen, en ny jakke og noen topper. Sier meg strålende fornøyd med dagens fangst! Etterpå tok vi turen ned på bryggen, og så på alle de fine seilbåtene som ligger her. Så utrolig flotte altså, det er jo en fryd for øyet å gå rundt her nå! Litt utpå formiddagen ble det så folksomt i gatene at det nesten var umulig å komme seg frem, så da dro vi tilbake til hotellet for å spise lunsj. Det er en superfin restaurant her, med fristende meny og uteservering helt nede vet havet. Så da ble det blåskjell og prosecco til lunsj, så digg altså! Er man på ferie, så er man på ferie! Sant? Jooo! Hvordan har dagen deres vært? :-)

26.07.2014

Stoltzekleiven Opp

26.07.2014 - 10:03

I går la vi turen til Stoltzen! Dette er en bratt og steinlagt tursti her i Bergen, med over 900 trappetrinn opp et bratt fjell. Og herregud, dette var virkelig verre enn jeg husket fra sist! Jeg holdt seriøst på å krepere opp trappene, og en gang fikk jeg meg (ikke overraskende..) et skikkelig tryn også. Haha! Vi bestemte oss for å spasere fra hotellet og bort til Fjellveien, men vi klarte å gå oss vill oppi gatene og kom vel frem til bunnen av Stoltzen 40 minutter senere. Svette og klare for å ta turen opp trappene!
Slitsomt.no! Men opp kom vi oss, og mestringsfølelsen når man står på toppen er bare helt ubeskrivelig. Turen opp Stoltzen er virkelig blytung, men også så ubeskrivelig fin! Og synet når man står på toppen av fjellene, og ser over hele Bergen-by? Magisk.

På veien fant vi oss en bekk å fylle flaskene med, det er viktig å drikke mye vann etter en slik krevende tur i varmen. Så la vi turen videre bort til Fløyen! Vi trasket rundt i en liten evighet oppe på fjellene, og det var så fint! Bergen er virkelig en naturopplevelse i seg selv, det er så fantastisk flott her. Når jeg tenker meg om er Norsk natur det fineste jeg vet :-)Og som en siste premie til slutt, kjøpte vi oss hver vår softis etter en 1,5 mils skogstur og fikk med oss solnedgangen på Fløyen:Dersom dere er i Bergen en gang i fremtiden, vil jeg absolutt anbefale dere å ta denne turen! Dersom det ikke frister å gå helen veien opp, så kan dere også ta Fløybanen. Her får du se utsikten over hele byen, og det er så utrolig fint! Anbefales på det sterkeste :-)

25.07.2014

Clarion Hotel Admiral

25.07.2014 - 18:08

i samarbeid med Clarion

Da var vi vel fremme i Bergen :-) Så deilig når flyet landet trygt på jorda! Vi har nettopp sjekket inn på hotellet, vi var så heldige at vi fikk lov å bo hos Clarion Hotel Admiral denne helgen. Og wow, for et utrolig fint rom vi har fått! Både jeg og Hilde hoppet rundt her av glede når vi åpnet døren, synet som møtte oss var ganske så fantastisk. Iiiih, gjett om vi skal kose oss her da?!


Vi bor på en nydelig suite, og det beste med rommet vårt er nok utsikten. Fra sengen vår ser vi rett ut på bryggen og sjøen, og går vi videre ut på ballkongen - betyr det igjen at vi ser ned på alle de utrolig flotte skipene som er her i Bergen nå. Bare se så fint:
Gleder meg til å våkne til dette flotte synet i to dager nå, det skal virkelig bli magisk! Nå skal vi straks snøre på oss joggeskoene her, og legge turen opp Stoltzekleiven. Vi fant ut at det sannsynligvis var lurest å løpe der i kveld, nå som temperaturen er litt kjøligere. Det har skyet litt på her nå, og det passer oss helt perfekt! Planen er å kjøpe med mat opp der, så har vi piknik når vi kommer på toppen og powerwalker videre til Fløyen etterpå. Dette blir en fin fredagskveld! Det er godt å være i Bergen igjen ♥

25.07.2014

The perfect summer snack

25.07.2014 - 09:16

I går lagte jeg det jeg tror må være den perfekte sommersnacksen ♥Så det ikke godt ut? Det skal jeg love deg at det var også! Jeg er jo en sucker for ting som både smaker godt, og ser litt ekstra fancy ut. Og det syns jeg dette fruktfatet gjorde! Her har jeg altså byttet ut et vanlig fat med en halv vannmelon. Jeg skrapte ut innmaten i melonen med en skje, og la det i en skål for seg selv som man kan spise ved siden av. Så fylte jeg vannmelonen opp med alt jeg hadde lyst på! Jordbær, bringebær, banan og druer. Perfekt å servere med vaniljekesam, vaniljesaus eller yoghurt, eller bare nyte frukten uten noe som helst tilbehør. En ting er sikkert, og det er at det er godt uansett hva du gjør! Få ting slår frisk frukt i sommervarmen.


Nå skal jeg straks innom Komponisten en liten snartur, Marianne skal farge etterveksten på meg og gjøre meg hårfin igjen. Fin start på helgen! Etterpå henter Hilde meg, så blir det jammen meg tur til Bergen! Kan ikke si jeg gleder meg til å sitte med min voksende flyskrekk på verken fly eller flyplass i denne situasjonen, så stakkars sidemannen som skal sitte med meg på denne turen. Hilde sitter dessverre på en helt annen plass på flyet, har en misstanke om at hun egentlig er glad for nettopp det. Haha! Har dere forresten husket å følge meg på facebook-siden min? Her oppdaterer jeg flere ganger daglig, med alt fra filmer og bilder som ikke kommer på bloggen, til nyhetssaker jeg interesserer meg for og andre hverdagsglimt. Følg meg gjerne der også!

Vi sees fra Bergen, dere! Nyt dagen så lenge :-)

24.07.2014

En skummel verden

24.07.2014 - 17:34

Huff, jeg har gått rundt med en klump i magen helt siden jeg leste nyhetene i morges... Konkret terrortrussel mot vårt lille land. Jeg blir helt dårlig... Håper så inderlig politiet har gode nok ressurser til å verne så godt de kan om Norge. Og mest av alt håper jeg selvfølgelig at det ikke blir noe angrep. Jeg flyr jo til Bergen i morgen, og skal ærlig innrømme at jeg ikke føler meg særlig høy i hatten over det akkurat nå. Det frister verken å være på en flyplass, sitte i et fly eller i det hele tatt være på Tall Ships Races som er sprengt med mennesker under disse omstendighetene. Har bare lyst å mure meg inne her i leiligheten, hvor det virker tryggest akkurat nå.

Her har dagen min gått til jobbing. Var innom Solsiden en liten tur for å løpe noen intervaller, men dro hjem igjen like etterpå. Resten av kvelden skal jeg bare se på nyhetene og finne ut om jeg tørr å reise til Bergen... God klem til dere ♥
zara skjorte og bukse - converse sko - jimmy choo solbriller

24.07.2014

Get out and enjoy the summer days

24.07.2014 - 10:47


summerpics from weheartit.com

hits