29.08.2014

Vol.2: four to follow

29.08.2014 - 15:30 Ingen kommentarer@mostextremepictures

En utrolig fascinerende instagramkonto som viser ekstreme bilder tatt rundt i verden. Det kiler faktisk i magen av å se på bildene som blir lagt ut her, det er både helt rått og utrolig skummelt. En ting er sikkert, slik ville jeg aldri tatt sjansen på selv! Men det er godt noen våger seg, for gode og kul bilder - det blir det.

@thegoodlifeinc

Navnet sier seg selv, her får du bilder av det såkalte gode liv. Selv elsker jeg denne kontoen, og syns den er utrolig inspirerende! Bildene er vanvittig fine, og man får innblikk i steder og opplevelser de fleste av oss drømmer om.

@slettvoll_no

Jeg elsker Slettvoll, og det tror jeg ikke jeg er alene om. Finnes det noen nordmenn som ikke elsker dette flotte merket? Når jeg en gang i fremtiden skal ha hus, er det ingen tvil om hvor møblene skal være fra. I mens drømmer jeg mer bort i Slettvoll sine magiske bilder på instagram..@mariewolla

Fashionista fra Norge! Marie er utrolig flink med bilder, har inspirerende antrekk og virker som en veldig søt jente. Jeg liker når folk legger tid i bildene sine som de legger ut, og det er det tydelig at denne jenta gjør.

29.08.2014

Morgentur i byen min

29.08.2014 - 07:00

Noe av det jeg liker best med å bo på det glade Sørlandet, er den fine naturen som er rundt oss her. Fine turstier, og kort vei til både skog og sjø. Her får jeg litt av det beste fra alle verdener, og det liker jeg godt! Vanligvis starter jeg alltid dagen min med en forfriskende powerwalk rundt i byen min, etter at frokosten er spist og Milo begynner å bli klar for en lengre tur. Forrige uke tok jeg med kamera på en av disse turene for å vise dere, men glemte helt å poste bildene. Derfor tenkte jeg det kunne være fint å vise dere nå, dette er min faste turløype nesten hver eneste dag ♥


 - This is were I do my morningwalks almost everyday. Pretty idyllic, right? -

Er det ikke fint, dere? Føler en strøm av hverdagslykke hver eneste gang jeg går rundt her, fordi det er bare så fint og idyllisk. Balsam for sjela å starte dagen slik. Og et lite tips til dere som bor i Kristiansand! Ser dere trappen på bildet over? Den ligger rett bak Kilden, og er helt super å løpe intervaller i! Jeg går gjerne en tur rundt Odderøya først, og avslutter med ti intervall-drag i denne trappen. Ti ganger med full spurt opp, og rolig jogg ned igjen. En gøy og annerledes måte å gjøre intervallene på, pluss at det gjør susen for både rumpe og lår. Anbefales!

28.08.2014

Propercorn

28.08.2014 - 17:12

Her har jeg tilbrakt de siste 24 timene, i senga mi. Feberen er enda høy, nesa mi er tett som ei potte og tennene er ikke snille. Syns litt synd på meg selv, men så fikk jeg sett Kampen For Livet igjen i går, og konkluderte da ganske raskt at jeg ikke har noe å klage på. Når man er syk i noen dager, setter man virkelig pris på at man har en god helse til vanlig. Jeg er heldig, jeg! Timene går til å slappe helt av, gnage på litt propercorn og se masse på The Killing. Nå har jeg nettopp runda sesong to, og begynner straks på nummer tre. Det er så alt for spennende! Og litt skummelt.

Jeg skulle jo egentlig reist på jobbtur til Oslo i morgen, for en spennende fotoshoot og møte med den flotte Specsavers gjengen. Men i den formen jeg er nå, kan jeg verken fly eller gjøre meg godt på bilder. Heldigvis fikk jeg utsatt det til neste uke, så da har jeg god tid til å bli frisk igjen på :-) Nå skal jeg lukke ned laptopen, og spise indisk takeaway som jeg nettopp fikk levert på døren. Må ha noe litt spicy mat nå, jeg kjenner jo ikke smaken hvis ikke.. Haha! Hvordan har dagen deres vært?

28.08.2014

DIY: blomkålsuppe

28.08.2014 - 10:50

Suppe laget helt fra bunnen av er så utrolig godt og smakfullt! Selvfølgelig finnes det en dryss av ferdige supper i butikkene, men hvorfor kjøpe når du kan lage selv? Ikke bare er det mye sunnere, men det smaker så vanvittig mye bedre. Og best av alt, det er latterlig enkelt å lage! Altså, ingen unnskyldninger med at dette tar masse tid. Fordi det gjør det absolutt ikke! I dag tenkte jeg å dele oppskrift på hjemmelaget blomkålsuppe med dere, denne er bare helt fantastisk god.Til to store porsjoner trenger du:

Et blomkålhode 1 dl fløte 5 dl vann 2 hvitløsfedd En halv rødløk En kyllingbuljong Havsalt og pepper Slik gjør du:

Stek hvitløksfedd og hvitløk i litt olje i en gryte i ett par minutter, før så du tilsetter fløten, vann og buljongen. La buljongen løse seg opp, og tilsett så all blomkålen. Denne skal være hakket opp i mindre biter, og strø over ønsket krydder. Jeg brukte litt salt, og litt pepper. La suppen småkoke i 20 minutter. Når suppen er ferdig kokt, bruk stavmikser eller en blender til å mose suppen. Så er det bare til å servere en rykende varm og smaksrik blomkålsuppe! Det er forresten supergodt å sprøsteike litt bacon ved siden av, til å strø over suppa når den er ferdig.I går droppet jeg bacon, men serverte i stedet for med grove og hjemmebakte rundstykker som Mommo hadde bakt til meg. Så godt, og så utrolig enkelt! Denne suppen er perfekt på noen kalde sensommer-dager og utover nå mot høsten

27.08.2014

Questbars

27.08.2014 - 18:38

annonse

Mens jeg ligger her å er så høy på feber at jeg snart ikke husker mitt eget navn, tenkte jeg å dele en aldri så liten gladmelding med dere. Proteinfabrikken har ENDELIG fylt opp lageret, med enda flere varianter av Questbars

Jeg har jo fortalt dere om disse før, men gjør det mer enn gjerne igjen! Questbars er i mine øyne verdens beste sjokolade av den sunnere versjonen. I en slik bar, får du ikke bare i deg masse fiber og proteiner, men barene inneholder fra 180 - 210 kalorier og er helt glutenfrie. Og det er virkelig helt genialt! Jeg er så frelst av disse barene at jeg velger de faktisk lett fremfor vanlig melkesjokolade, så da sier det vel sitt om hvor gode de faktisk er.


 - Cheat clean with Questbars -

Hvis jeg skal velge en av alle typene dere bare må klikke hjem, så blir det Chocolate Chip Cookie Dough. Det er min all time favourite, jeg har faktisk ikke ord for hvor god jeg syns den er. Hvis jeg skal beskrive smaken, så blir det vel som en myk og deilig cookie med masse sjokoladebiter. Helt seriøst seriøst - lov meg at dere smaker denne! Problemet er bare at man fort blir hekta, og spiser opp esken fortere enn man fikk de hjem... Men, med et slik næringsinnhold så kan man spise med god samvittighet. Try it, jeg kan garantere deg at du ikke vil bli skuffa! Og det kommer fra en som sjeldent liker slike sunnifiserte greier, denne sukkermomsen vil helst ha the real deal... Haha! Men disse, dere! Disse er m a g i s k e ♥

Pssst! Prøv å ta baren med cookie dough i stekeovnen. Del den opp i fire deler, og stek på svak varme på midterste rille i noen få minutter. Og voila - du har nystekte og verdens beste amerikanske cookies. Akkurat som de fra bakeren, bare enda bedre. Og sunnere! Utrolig nok ;-)

27.08.2014

Not my day

27.08.2014 - 09:01

Da var det på tide å komme med en skikkelig oppdatering fra gårsdagen :-) Dere er så søte som tenker sånn på meg! Besøket hos tannlegen gikk fint, heldigvis forstod de hvor redd jeg var - så jeg slapp unna med å kun ta bilder av munnen, ikke noe pirking med instrumenter. Vi ble enige om at narkose er det beste for meg, så i Oktober skal jeg fjerne alle fire visdomstennene. Vet at flere av dere lurer på pris, og narkosebehandling hos tannlegen koser nesten 30 000 kroner.... Heldigvis får jeg en liten del dekket, pluss at jeg tenker at helsa er vel noe av det beste man kan bruke penger på. Som tannlegen sa, om jeg ikke gjør det - kommer tennene snart ut av kinnene på meg. Ehe, veldig lite morsomt! Betennelse har jeg også fått i munnen nede, noe som igjen gjør at jeg ligger rett ut med feber. Med andre ord burde man ha respekt for visdomstenner, og ikke gå med vondt så lenge som jeg har gjort. Det blir bare ris til egen bak! Nå har jeg heldigvis fått penicillinkur, så innen en uke skal betennelsen være borte og forhåpentligvis skal jeg slippe å ha feber annenhver dag.

Når jeg kom hjem var jeg seriøst helt utmattet og hadde så vondt i munnen, men jeg tenkte jeg skulle lage en suppe som jeg skulle legge ut oppskrift til dere på. Og hva skjer da? Jo, kjøkkenviften min eksploderer og hele kjøkkenet blir oversvømt av pulveriserte biter av glass. Så det ble ikke noen suppe, foråsidetsånn! Gårsdagen var virkelig ikke min dag, så jeg la meg tidlig til å sove og ønsket meg en bedre dag i dag.. Haha! Vi får krysse fingrene, jeg har troa :-)
selected femme skjørt - mago skjorte - zara sko

26.08.2014

Buddies for fall

26.08.2014 - 18:09

Jeg er helt forelsket i mine nye Nikes ♥ Dette er Air Max Thea modellen, og etter hva jeg vet er det utsolgt for denne fargekombinasjonen over alt. Derfor er jeg overlykkelig for at jeg fikk røsket til meg et par før det ble tomt. Ikke bare er de fine og superfreshe, men de er også magisk gode å ha på foten. Gjett om disse skal bli flittig brukt i høst? Oh yes!

26.08.2014

Den store skrekken

26.08.2014 - 08:12

God morgen, dere  I dag våknet jeg av meg selv så tidlig som 06.00, så da tenkte jeg det var greit å unne seg en liten time ekstra i senga. Det er alltid luksus å få ligge litt til under en varm dyne, ikke sant? - I keep up with the Kardashian better than I keep up with my own life -

Jeg så selvfølgelig en episode av Keeping Up With The Kardashians mens jeg lå under dyna, hehe. Jeg er så hekta på denne familien at det snart går helt rundt for meg, og jeg er så innmari klar over at jeg kan virke helt gal når det kommer til dette, men jeg klarer seriøst ikke kontrollere meg. Haha! Akkurat i dag var det ekstra godt å drømme seg inn i denne verdenen, rett og slett fordi jeg skal til tannlegen om en liten time. Og vi vet jo alle hvor skrekken jeg har på det..... I dag skal vi ta bilder av tennene mine, og kartlegge hva vi skal gjøre angående visdomstennene. Sannsynligvis blir det narkose på meg når de skal fjernes, noe jeg takker høyere makter for. Hvis ikke er sannsynligheten stor for at jeg hadde takket for meg i tannlegestolen, krepert av redsel og aldri våknet igjen. Og lets face it, tannlegen er den siste plassen Lady KA vil ende livet sitt på.

Nå sitter jeg altså å manner meg opp til jeg skal sette foten over dørstokken til helvetteshuset aka tannlegesenteret. Det å ha så ekstrem skrekk er faktisk helt fryktelig, jeg klarer ikke en gang å beskrive hva jeg føler. Men, dette må gjøres før tennene snart vokser ut av kinnene mine. Send meg noen gode tanker, så blir jeg glad

25.08.2014

I min handlepose

25.08.2014 - 19:16

Mandag er dagen hvor jeg alltid drar grytidlig på matbutikken, og fyller opp handlekurven med fristende godsaker. Kjøleskapet skal fylles opp for den kommende uken, både til frokost, lunsj, middag og kvelds. I dag var intet unntak, så jeg tenkte å vise dere hva som ble med meg hjem i dag.

- meieriprodukter -

Meieriprodukter er jeg helt avhengig av. Mager Kesam spiser jeg en boks av hver dag, jeg blander oppi litt sukkerfri saft - og sammen gir dette meg en fantastisk god og proteinrik yoghurt.  Double 0% yughurt og cottage cheese spiser jeg som regel alltid til kveldsmat, sammen med masse friske bær strødd over.

- pålegg og basics -

Pålegg må jeg også ha i kjøleskapet, naturligvis! I dag ble det både makrell i tomat, sukkerfritt blåbærsylt, kokt skinke, smøreost med kyllingsmak, økologisk peanut butter og egg som fikk bli med meg hjem.

- til å ha i kjøkkenskapet -

Knekkebrød er et must hver uke, jeg syns disse fra Wasa med 100% fullkorn er utrolig gode. Snack a Jacks ble også med i handlekurven, jeg spiser ofte to-tre av disse etter styrketrening for å fylle på med carbs.

- greens til jucing -

Grønnsaker må jeg ha, siden jeg ferskpresser grønne juicer hver eneste dag. Spinat, brokkoli, gulrøtter, sitron og ingefær blir hovedingrediensene til jucingen de kommende dagene.- flowerpower -

Roser ble også med hjem i dag, dette kjøper jeg enten på fredager eller mandager. Friske blomster er rett og slett litt hverdagsluksus, og jeg syns det er så mye mer koselig å være hjemme hvis jeg har en fin bukett stående på stuebordet. Som dere sikkert har lagt merke til mangler det ingredienser til middag i dagens handleposer, men dette er kun fordi jeg allerede har det jeg trenger hjemme. Karbonadedeig og kylling ligger i fryseren, ris/pasta står i kjøkkenskapene og salat ligger i kjøleskapet. Derfor var det ikke nødvendig å kjøpe inn til middagene mine denne uken :-)

25.08.2014

All about comfy

25.08.2014 - 14:41

I dag ble det et avslappet og enkelt antrekk på meg, de dagene jeg ikke skal noe spesielt, syns jeg det er deilig å gå i klær som føles comfy. Så da ble det slik! Mandagen har så langt bare gått til jobbrelaterte ting, samt et besøk hos regnskapsføreren. Det er litt å henge fingrene i om dagen, men det er uten tvil slik jeg liker det. Hektisk er fint! I slutten av denne uken drar jeg nok en gang til Oslo, jeg har en fotoshoot der inne sammen med Specsavers som jeg er veldig spent på. Gleder meg til å fortelle dere mer!

Nå tenkte jeg å knipse litt bilder av dagens fangst på matbutikken, og vise dere hva jeg har handlet inn for denne uken. Så stikk innom bloggen igjen om litt hvis du vil ha en sniktitt i handleposene mine ;-)zara bukse - mango skjorte - bherska veske - spania sandaler - mbmj klokke

25.08.2014

Monday is the perfect day

25.08.2014 - 06:50

.... to correct last weeks mistakes :-)

mondaypics from weheartit

Jeg ville bare stikke innom denne morgenkvisten for å ønske dere alle sammen en riktig fin dag! Det er mandag, og dere vet hva det betyr? En ny uke, med nye muligheter! Jeg pleier å tenke på mandagen som en bok med blanke sider, så velger jeg selv hvordan jeg vil fylle arkene. Denne uken håper jeg de fylles med kvalitetstid med de jeg er glad i, produktive arbeidsdager, gode treningsøkter og om jeg skulle bli ekstra heldig - noen latterkuler som kommer rett fra hjertet. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt for å gjøre uken min så fin som mulig, og det håper jeg du også har har planer om for deg selv Har du kanskje noe på agendaen denne uken som du ser ekstra mye frem til?

hits