31.07.2014

Noe jeg ser frem til

31.07.2014 - 18:02 12 kommentarer

HØST Som jeg gleder meg! Høsten er i mine øyne den fineste årstiden vi har her i Norge. Etter en utrolig fin og så innmari varm sommer, tar jeg den kalde høstluften og friske roser i kinnene hjertelig velkommen når den tid kommer.Noe av det jeg liker så godt med høsten er alle de magiske spaserturene ute. Følelsen av å gå seg en tur i skog og mark, med en kald vind som røsker litt i kinnene - den er helt fantastisk. Blader i deilige jordfarger som har falt ned fra trærne og ligger så fint på bakken. Det er som å gå rundt i et levende maleri! Og ikke minst, følelsen av å komme hjem igjen, være litt småkald i kroppen og kjenne at man har ute på en skikkelig tur. Det er noe jeg liker så godt!Det å krype opp i sofaen etter en lang dag og bare nyte at det begynner å bli mørkere ute. Stearinlys, fyre i peisen, en stor kopp med varm kakao og myke pledd rundt kroppen med favorittboka i hånden - mens vinden herjer på utsiden..Lukten av fersk bakst som fyller huset, alt er så mye mer lunt og koselig. Deilige høstklær, som er så utrolig fint! Myke strikkegensere, varme tøfler og store skjerf - jeg gleder meg til å ta dette i bruk igjen.Høsten er så fin! Og jeg elsker at jeg kan glede meg til denne magiske tiden, mens jeg nyter resten av sommeren. For sommeren er virkelig fin den også, altså! Men jeg er en person som elsker koselige kvelder, hvor det er mørkt ute og man kan kose seg inne. Litt rødvin i glasset eller en kopp varm sjokolade, stearinlys som lyser opp i mørket og gode samtaler med de man er glad i. Filmkvelder og sleepovers. Ting som dette er så mye mer koselig på høsten, for på sommeren - da er man gjerne ute hele tiden og nyter finværet. Så når denne årstiden er over, skal det bli deilig med rolige tider. Ekte høstkos

31.07.2014

On my way out

31.07.2014 - 10:38

God torsdagsmorgen, fine dere

Da er jeg straks på veien ut døren her, for å møte opp med Tone på salongen. I dag er siste dagen hennes der for en liten stund, for nå skal hun forberede seg til å få babyen med permisjon. Så i dag skal jeg hjelpe henne med å vaske over salongen, og gjøre det klart der for at søte Mona skal drive den videre :-) Gleder meg til kvalitets-tid med bestejenta! Rart å tenke på hvor mye minner vi har fra Salongen, der har jeg hengt masse de siste seks årene. Så jeg er glad ikke dørene lukkes der, for da hadde jeg nok fått et hysterisk sammenbrudd.. Haha! Anyways, nå må jeg komme meg avgårde her. Hva skal dere i dag?


céline solbriller - pull and bear topp - zara bukse - topshop sko - michael kors veske

30.07.2014

Kveldstur med jentene

30.07.2014 - 20:15

I run slower than internet explorer on 90´s dial-up. But I run.

Jeg syns setningen over er så fin, og fylt med et utrolig viktig budskap som jeg gjerne vil skrive noen linjer om. Det handler ikke alltid om å være raskest, sterkest eller sprekest - det handler om å gjøre en innsats. Vi er alle forskjellige, og har forskjellige forutsetninger for hvordan vi ser ut og hvordan vi presterer. Men så lenge man gjør det beste man kan, så har det absolutt ingenting å si hva sidemannen gjør! Jeg konkurrerer aldri mot andre innen utseende eller prestasjon, kun mot meg selv i mitt eget hode. Og jeg er så glad jeg har den holdningen til slike ting, fordi det er så vondt hvis man skal sammenlikne seg med alle andre. Det å være fornøyd med det man har, mens man jobber mot det man gjerne vil - det er så utrolig viktig. Du er god nok akkurat som du er - aldri glem det.I kveld har jeg kost meg på kveldstur med disse to fine snuppene! Vi trasket lenge rundt i Baneheia, og maste hull i hodene på hverandre. Og Milo? Stakkars... Jeg har klippet han med kjøkkensaksa i dag, og det gikk ikke helt etter planen for å si det mildt. Han ser ikke ut! I morgen vurderer jeg å bare barbere av han all pelsen. Tenker det vil bli godt for han uansett, han er jo så varm hele tiden nå på sommeren. Prøver å holde meg for å le når jeg ser på han, siden han blir så flau - men det er jammen ikke lett.... Haha!

Nyt kvelden, dere! Vi sees igjen i morgen

30.07.2014

My guilty pleasure: Questbar

30.07.2014 - 14:42

annonse

Det er noen ting her i livet jeg er fryktelig dårlig til å kontrollere meg selv på. Bading og plasking er nummer en, stalking av Kim Kardashian er nr.2 og overspising av Questbars er nr3. Sistnevnte har likevel gått i perioder, siden jeg har måtte bestille disse barene helt fra USA for å få de hjem. De gangene jeg har gått tom, har jeg altså måtte vente en uke eller to med kraftige quest-abstinenser for å få nye esker i posten. Men nå er det plutselig slutt på denne eviglange ventingen, fordi Questbars har kommet til Norge! Jeg vet helt ærlig ikke om jeg skal juble eller bli bekymret for meg selv, for problemet mitt er at jeg er virkelig så alt for hektet på disse farlig gode barene...Det kunne likevel vært verre, fordi disse barene er faktisk helt geniale på næringsinnhold. De er glutenfrie, helt uten tilsatt sukker, med 20 gram protein og alle inneholder rett rundt 180-200 kalorier per stk. Det er ikke verst for en bar som seriøst smaker helt MAGISK! Det er sjeldent at slike sunne greier smaker så godt som det disse gjør. De er faktisk såpass gode at jeg velger en questbar over melkesjokolade any day, sånn helt seriøst. Jeg har ikke ord for hvor frelst jeg er, som dere sikkert forstår av å lese dette.. Haha! Selv er jeg veldig glad i den med oreo, double choco chunk og cinnamon roll. Sistnevnte må dere prøve å legge i mikrobølgeovnen i 15 sekunder før dere spiser den. Jeg lover dere, det smaker seriøst som en fersk kanelbolle som nettopp har blitt stekt.. HIMMELEN!

Hele Questbar-utvalget til Proteinfabrikken finner dere HER. Barene er nå nedsatt med 29% rabatt ♥

Når dere først er innom Proteinfabrikken, så ikke glem å sjekke ut Sommerkampanjen de har gående nå. Den varer kun ut denne måneden, så i morgen er siste dagen med disse gode tilbudene!

30.07.2014

Litt nytt i garderoben

30.07.2014 - 09:47

Her startet dagen så tidlig som 06.00.... Skylder på både varmen og Milo, som kom å våknet meg allerede 05.00 på morgenen. For en ramp! Det positive med å våkne så tidlig er i hvert fall at jeg har fått unnagjort en hel haug av ting. Jeg har støvsugd og ryddet leiligheten, vasket noen maskiner med tøy og planlagt jobbdagene for den kommende måneden. Jeg er derimot så trøtt at jeg tror øynene skal lukke seg hvert eneste øyeblikk, selv etter tre kaffekopper klarer jeg ikke våkne til. Satser på at en liten treningsøkt kan gjøre at jeg kvikner til, for straks skal jeg opp på Solsiden for å løpe intervaller. Så går turen til regnskapsfører for å kjøre lønning til meg, samt ordne med skattetrekk og moms for denne terminen. Viktig å ha god orden og struktur i disse viktige tingene :-)


Flere av dere har etterspurt bilder av det jeg kjøpte i Bergen, og jeg svarte at jeg ikke ville lage innkjøps-innlegg. Men så tenkte jeg at søren heller, hvis mine skjønne lesere har så lyst å se mine nyeste innkjøp, så skal de selvfølgelig få lov til det. Med meg hjem ble den rosa kosedressen jeg gikk med i går kveld, en oversized strikkegenser, noen topper jeg ikke tok med på bildet og litt nytt til trenings-garderoben.

 - something new -29.07.2014

Det er viktig å kose seg mye

29.07.2014 - 20:17

Meg: Koser du deg?
Eirik: Ja, litt.
Meg: Koser du deg ikke mye? Jeg vil du skal kose deg mye!
Eirik: Dette er helt greit..

Sånn er det altså å ha lillebror på besøk. Jeg må nesten tvinge dette familiemedlemmet for å få han besøk, tror ikke han syns jeg er særlig kul å henge med. Så da blir det jo til at jeg løper rundt som en tulling og gjør alt for han, for å få han til å si at han koser seg mye. Haha, jeg ler! I kveld har vi vært ute å spist kveldsmat på restaurant, og nå skal vi til å snurre film her hjemme oss meg. Jeg koser meg mye, lillebror koser seg litt! Helt på normalen, med andre ord. Jeg søkte etter filmtips på instagram, og nå ser jeg at tipsene har rullet inn her. Så da skal vi (Eirik...) velge hva vi skal se, og slappe av resten av kvelden med yoghurtis og boksecola. Perfekto!

29.07.2014

Endelig sommerfresh igjen

29.07.2014 - 15:50

Denne varmen ass, det er ikke stort man orker å gjøre i denne ekstreme heten! Sant? Sett bort i fra å sole seg eller bade, da. Men i dag hadde jeg ting på planen, så da var det bare å kaste på seg en sommerkjole og våge seg ut i varmen. De siste to timene var ekstra deilige, da var jeg nemlig innom hudpleieren for å fikse litt på fasaden :-)


sponsende behandlinger

Først gikk turen til Anita på Auds Minst Hudpleie, hvor jeg fikk fikset neglene. Denne gangen gikk jeg for en helt naturlig look, franske negler med i fargen nude. I hele sommer har jeg hatt negler i alle regnbuens farger, så nå var det deilig å tone det ned til noe litt mer nøytralt. Ble det ikke fint? Så får jeg heller ta på shellac-farge igjen neste gang, farger er jo så fint i sommer. Men trengte noe helt annet litt nå :-)

Rett etterpå løp jeg videre til Linda på Auds Hudpleie for å fylle på med vippe-extension. Så nå er de endelig lange og fine igjen! Påfyllingen tar rundt 50 minutter, og jeg sovner hver eneste gang jeg er der. Deilig med en liten powernap da, vet dere! Hihi.. Linda kan dere bestille time hos ved å ringe 38 07 09 45 og Anita kan dere få time hos på telefonnummer 38 02 47 00. Begge jentene holder til i sentrum av Kristiansand, og de er så flinke! Anbefales på det sterkeste fra meg ♥

Så nå er jeg endelig sommerfresh igjen, og det er så digg! Hvordan har dagen deres vært så langt? :-)

28.07.2014

Family days are the best days

28.07.2014 - 20:11

Gjett hvem som har vært på motorsykkeltur i dag? Meeeeg, hihi! Onkel har en utrolig kul veteran motorsykkel, så når han spurte om jeg ville sitte bakpå en tur - var jeg ikke sen med å takke ja. Sava, her snakker vi virkelig adrenalin-kick! Noe så gøy :-) Når vi kom hjem igjen hadde Beate stelt i stand god lunsj til oss, så da spiste vi alle sammen og koste oss. Utpå ettermiddagen tok jeg med meg Mommo og mine fettere hjem til mine foreldre, og siden det har timene gått til dette:

Det var så ville tilstander i bassenget at Øyvind bestemte seg for å kaste meg ut av det, sånn bokstavelig talt. Jeg fikk faktisk badenekt resten av dagen, fordi jeg ikke klarte å oppføre meg som normale mennesker gjør i vannet.. Litt kleint i en alder av 23 år, men altså, hva er normalt i et badebasseng? Det er jo så gøy at jeg klarer ikke kontrollere meg. Så da var jeg lettere frustrert og varm resten av dagen, mens de andre badet. Jeg har vel bare meg selv og min overivrige sjel å takke, haha! Grillet har vi også gjort i dag, på menyen stod det laks og piggvar grillet i olivenolje med urter og sitron. Så fantastisk godt! Dette har vært en utrolig fin mandag, med verdens BESTE familie ♥

28.07.2014

Treningsleir i L.A & Familiedag

28.07.2014 - 09:28

Da var jeg trygt hjemme i Kristiansand igjen! Jeg har reist så mye de siste månedene at det er alltid ekstra godt å komme hjem til leiligheten, uansett hvor mye jeg har kost meg på tur. Nå får vi se hvor lenge jeg har ro i kroppen til å holde meg nettopp hjemme, da. Det blir nok ikke så alt for lenge hvis jeg kjenner meg selv rett! Skulle så ønske jeg var tøff nok til å dra alene til Los Angeles, med null planer og bare forhåpninger om å få en uforglemmelig opplevelse. Bli kjent med nye mennesker, og bare dra ut på et skikkelig eventyr. Men det er jeg ikke, og det irriterer meg egentlig grønn - fordi jeg har så utrolig lyst! Er det forresten noen av dere som vet om det går an å reise på treningstur til L.A? Altså, reise på en tur der man har trenere og opplegg innen trening/kosthold hver eneste dag. Hvis det, skriv gjerne til meg i kommentarfeltet! Jeg vil gjerne vite mer, for noen ukers bootcamp i Amerika hadde passet meg perfekt. Iiih, tenk så kult!


Nå skal jeg straks hoppe på bussen og dra på besøk til min Onkel :-) Planene for dagen er å besøke mine fettere, det er så lenge siden jeg har sett Torjus og Vetle siden de har vært på sommerferie rundt i Norge nå i noen uker. Gleder meg til å se gullungene igjen! Etterpå skal jeg besøke Mommoa mi, og så hjem til mine foreldre en tur for å grille og bade i bassenget. Dette blir med andre ord en skikkelig familiedag, og det passer meg midt i blinken! Hva skal dere bruke dagen til? ♥


Mango kjole - forever 21 hodebånd - havaianas slippers

27.07.2014

Mine beste skjønnhetstips

27.07.2014 - 17:40

annonse

Skjønnhetstips kan vel vi jenter aldri få nok av? Jeg blir i hvert fall alltid hoppende glad for noen gode og freshe tips innen skjønnhet, og tar gode råd imot med en stor takk. I dag tenkte jeg derimot å dele mine tips med dere. Kanskje du finner deg et nytt favoritt triks, eller deler noen felles med meg?Farvel til mørke ringer under øynene: det å dekke over mørke ringer og ujevnheter med en concealer må jo være skjønnhetstips nr.1! Jeg er rett og slett avhengig av å bruke concealer hver dag, og med god grunn. Dette sminkeproduktet dekker mørke ringer under øynene, og gjør at jeg ser fresh ut uansett hvor dårlig jeg har sovet. I alle år har jeg brukt Glo Minerals Concealer, den tryller bort et trøtt ansikt på null komma niks! Og best av alt, den inneholder to fargenyanser. En til sommer, og en litt lysere til vinter.

Bevar hudens fuktighet: tilbringer du mye av arbeidsdagen foran dataskjermen, og føler at dette suger fuktigheten ut av ansiktet ditt? Vel, da er du ikke alene! Et godt tips er å alltid ha en god fuktighetsspray stående i nærheten. Jeg sverger til Maya Water Facial Mist, som tilfører huden min ekstra fukt utover dagen. Sprayen har beroligende ingredienser som roer ned huden og binder masse fuktighet i huden. Denne er jeg helt avhengig av!Friskt og sunt hår: tørt og livløst hår som floker seg og ser bustete ut er virkelig ikke pent. Da kan en god hårolje være redningen! For jeg som både har extension, langt hår og i tillegg gnurer hodet ned i puta om natta, er en god hårolje på morgenen et absolutt must. Det er en jungel av nettopp håroljer på markedet, selv har jeg funnet en stor favoritt i Alexander Sprekenhus sin. Denne oljen har en lett formula, som gir et skinnende, mykt og sunt resultat - uten å tynge håret. Påfør den helt nede i tuppene på håret ditt, og voila - jeg lover deg at håret ditt ser sunnere ut enn noen gang.

Få nok søvn: visste du at de fleste av oss trenger åtte timers søvn om natten? Selv sover jeg alltid minst åtte timer, gjerne mer. Dårlig søvn kan faktisk gjøre deg syk, i dårlig humør og ikke minst gjøre at du ser sliten ut. Sørg for å få deg gode rutiner, slik at skjønnhetssøvnen din blir en del av hverdagen. Gjør det også til en vane å reie opp senga hver eneste morgen, slik blir den mer innbydende å legge seg i når kvelden kommer. Drikk gjerne en god kopp te før du legger deg, og sov deg inn i det søte drømmeland!

Hvite og friske tenner i en fei: et hvitt og fint smil gjør ikke bare at du ser freshere ut, det gir deg også bedre selvfølelse! Som dere sikkert har fått med dere er jeg storfan av Smile Lab Sensitive sin behandling, som gir deg et hvitt og fint smil på en rask og skånsom måte. Dette kittet er utviklet av nettopp tannleger, så her er du og tennene dine i trygge hender! En boks inneholder 15 dobbelpakker, hver med en strip for øvre og nedre tannrad. La stripsene være på i 30 minutter, og gjenta i cirka ti dager til tennene er hvite nok.

Ansikts-leire: alle jenter må ha Glamglow sin Youthmud Treatment på badet. Altså, bare navnet youthmud er jo god nok grunn i seg selv til å prøve den! Denne masken er faktisk kåret til vinner av "the best mask in the world" av Elle International Beauty Awards 2014. Så det sier sitt om hvor god den faktisk er! Dette er enkelt forklart en 10-minutters ansiktsbehandling på boks, som skaper en latterlig fin og glødende hud umiddelbart. Leirebasen kommer forresten fra Middelhavet i Sør-Frankrike Ja, denne deiligheten er like digg som den høres ut!Tryll bort hovne øyner: eyedews har den siste tiden blitt min lille guilty pleasure ;-) Jeg har vært mye på farten de siste ukene, og har derfor vært en flittig bruker av disse padsene. Eyedews er dynket med aloe, collagen, Q 10 og vitaminer - som sammen gir deg en avkjølende, lindrende og avslappende behandling for det sarte området under øynene. La de sitte på i rundt 20 minutter de gangene du vil føle deg litt ekstra fresh og våken, så skal jeg garantere deg at øynene dine ikke er slitne lengre når du tar padsene av. Psssst! Disse er også perfekt å ha med seg på både flyturer eller etter en lang natt ute.- Take care of your skin and body. It's the only place you have to live in -

Håper dere likte tipsene mine, jenter! Om dere ønsker å prøve noen av disse fantastiske produktene, får dere nå -15% rabatt hos Coverbrands.no ved å bruke rabattkoden KA27. Koden varer ut 30.juli, og gir 15% rabatt på ALT fra Maya Water, Glo Minerals, Smilelab, Eyedews, Glamglow og Alexander Sprekenhus! Enjoy

27.07.2014

Happiness is

27.07.2014 - 10:04

... moments like this with your best friend ♥


Gårsdagen seiler rett inn i historieboka som et av de fineste øyeblikkene noensinne. Se på denne utsikten da? Og himmelen, havet, skipene og ja - alt! Helt ubeskrivelig å se dette utrolig fine showet, som var en del av Tall Ships Races. Wiiih! Jeg og Hilde satt å mimret tilbake til gamledager i går, og vi begynte å snakke om den eneste gangen vi har kranglet. Jeg var 18 år, og var så sur på stakkars Hilde at jeg bestemte meg for å ta henne. Så jeg kjørte ned utenfor der hun bodde, og sendte melding om at hun måtte komme ut. Hvorfor? Fordi jeg skulle drepe henne. Haha, jeg ler! Er det mulig å være så gal?! Hilde er heldigvis fortsatt i levende live, og vi har ikke hatt en eneste diskusjon siden den gang. Min aller beste venn i hele verden ♥

hits