19.04.2014

Bypåske

19.04.2014 - 18:46 Ingen kommentarer

Great day with my bestfriend.

For en deilig dag! Jeg våknet til strålende sol gjennom soveromsvinduet, så da var det bare å nyte det. Det må jo være den beste følelsen å våkne til solstråler i ansiktet? Herlig! Siden butikkene var åpne litt igjen og vi begge hadde fri - dro jeg og Hilde på aldri så liten bytur. Vi spaserte rundt i handlegatene, shoppet litt nytt interiør og klær, spist god lunsj og frozen yoghurt til dessert. Bypåske er jammen ikke verst, dere! Og det beste av alt, i år ble det begge deler på meg. For nå kom jeg nettopp opp på hytta og blir her frem til mandag. Gleder meg til lave skuldre og kvalitetstid her sammen med Mamma, Øyvind og Eirik ♥ Hvordan har dagen deres vært?

19.04.2014

Pai med grønnsaker og skinke

19.04.2014 - 11:30

For noen dager siden lagt jeg pai for aller første gang! Jeg jukset vel og merke med bunnen, da jeg kjøpte en som var ferdig. Men jeg har en oppskrift på nettopp dette som er kjempegod, så dersom du ikke har ferdig-bunn i hus - kan du lage denne på nullkommaniks! Pai er så utrolig godt, så dette skal jeg definitivt lage flere ganger.

Til paibunnen trenger du:

50 gram smør 2,5 dl hvetemel 2 ss vann

Smuldre smør og mel og tilsett kaldt vann. Dersom du har foodprocessor, må du gjerne bruke den! Kjevl bunnen ut, gjerne til en størrelse som er større enn formen. Så trykker du den oppi paiformen, prikker i bunnen med en gaffel og tilsetter fyllet du ønsker.

Til fyll i paien trenger du:

Purre Cherry tomater Brokkoli Sopp Rødløk Skinke3 egg 2,5 dl matfløte Ost Diverse krydder

Visp først eggene og fløten sammen, dette er det som skal binde paien sammen. Så kutter du opp alt av grønnsaker som du skal ha oppi, samt skinken - og strør det utover paibunnen. Hell så blandingen av egg og fløte over. Krydre godt med salt og pepper, og gjerne annet krydder hvis du ønsker litt ekstra smak. Jeg bruker et krydder med chilimiks også, og det ble en magisk god smak! Strø ost over til slutt, og stek paien på miderste rille i ovenen i rundt 20 minutter på 200 grader. Følg med underveis, steketiden kan variere veldig!Server og nyt. Gjerne med en frisk salat!

18.04.2014

En solskinnsdag

18.04.2014 - 20:37
Langfredag med verdens beste familie

Dette har vært en alle tiders langfredag sammen med familien! Jeg, mamma, Øyvind, Eirik, Onkel, Beate og mine to fettere dro på roadtrip til Grimstad, hvor vi fant en nydelig plass med sjøen som vi slo oss ned på. Her snakker vi skyfri himmel, krystallklart vann, god stemning og en sol som varmet oss godt. Helt perfekt! Vi grillet pølser og marshmallows, gikk på tur og slappet av på svabergene i flere timer. Nå er jeg hjemme igjen, supersliten etter en lang og forfriskende dag utendørs sammen med de beste menneskene jeg vet om. Nesen min er stappet med fregner, håret lukter saltvann og hodet føles noen kilo lettere - så alt i alt har dette vært en veldig god dag.

Og vet dere hva? Nå har jeg fått grå sofa og stol her hjemme! Vi byttet ut de hvite trekkene i dag, jeg ble så lei av å vaske så ofte på de at jeg seriøst holdt på å spy. Hvitt er pent, men himmel så upraktisk! Det ble faktisk utrolig mye finere med grått, og så fort jeg får nye tepper også her hjemme så skal dere selvfølgelig få se hvordan det ble. Har dere hatt en fin dag? :-)
18.04.2014

Girlsnight at Maren's

18.04.2014 - 15:27

I går var det klart for nok en fin jentekveld sammen med Maren og Hilde. Endelig fikk vi sett Maren sin nye leilighet, og den var jo bare helt fantastisk! Egentlig så sier det seg selv at den var nettopp fantastisk, fordi det å bo på Bystranda i Kristiansand kan umulig slå feil. Det er så fint der! Vi kom til et digert fat med frukt - melon, eple og jordbær. Og frisk bringebær-saft! Så deilig altså, godt å få i seg litt sunne saker også i påsken. Man trenger da ikke alltid sette godteri og kaker på bordet selv om det er ferie! Alt med måte sier nå jeg :-) Storkoste oss gjorde vi virkelig alle tre i sofaen, med tv og mye snikksnakk. Alltid kjekt å tilbringe tid med bestejentene mine!

Mens dere lesere dette er jeg faktisk i Grimstad en liten tur! Oppdaterer dere om dagen når jeg er hjemme igjen

18.04.2014

Ukens filmtips: Kill Buljo 2

18.04.2014 - 09:32

Siden det er påske, tenkte jeg det var passende med et skikkelig filmtips igjen! Denne gangen blir det en komedie, som var så hysterisk morsom at jeg trodde jeg skulle falle ut av sofaen som jeg lo. Kill Buljo 2 heter den, og den er spekket med klein og skamløs humor. Dere vet den type humor ingen egentlig vil innrømme at de har, men likevel ender alle opp med å le seg ihjel? Hehe, akkurat slik jeg liker det!

Kill Buljo 2 handler om Jompa, som blir rasende når hans reinsdyr massakreres og hornene deres blir ståljet. Han blir lysten på hevn og følger sporet fra Finnmark til Thailand, der han oppdager at reinsdyrhorn er ettertraktet vare. Videre får vi følge kjære Jompa, Tante Hasj, Major Tits og politimannen Sid Wisløff i alle de merkverdige hendelsene de kommer opp i. En ting er sikkert, og det er at dette er latterlig morsomt! Flere av dere har nok sett Kill Buljo, men denne oppfølgeren er i mine øyne så utrolig mye bedre. I blant er det perfekt å bare koble ut hodet, og se en film som absolutt ikke gir noe som helst mening.

17.04.2014

En torsdag fylt med vennskap

17.04.2014 - 17:21

Hvordan er påsken deres, skjønne mennesker? Er dere på hytten og nyter deilig skiføre, eller har dere by-påske med cafe og late sofadager? Håper dere storkoser dere uansett hvor dere er! Her har det så langt blitt by-påske, og det er jo veldig kjekt det også. Lange turer i skogen, mye avslapping hjemme, sene frokoster og hygge med de jeg er glad i. Akkurat slik det skal være! Om mine foreldre skal opp på hytten i helgen, så skal de ikke se bort ifra at jeg også sniker meg med. Kan ikke klage dersom jeg får presset inn både by- og hytteliv i denne påska. Det hadde så absolutt vært kos, det! Best of both worlds :-)

Anyways, nå kom jeg nettopp inn her hjemme etter å ha brukt formiddagen sammen med Celina. Vi dro på cafe, spiste god lunsj og fikk snakket hull i hodene på hverandre. Og vet dere hva jeg fikk av den herlige jenta mi? Et nydelig kort, en kjempefin gave og et påskeegg stappet med sjokolade Jeg er heldig som har så gode venner! Hva har dere gjort i dag?

17.04.2014

Gledelig gjensyn

17.04.2014 - 08:54

Gjett hvem som endelig har kommet hjem igjen? Maren Sofie! Åh, så glad jeg ble når hun stod å ventet på meg ved buss-stoppet i går! Hun har vært hele seks uker på backpakking i Mellom Amerika, så dere kan tro jeg har savnet henne masse. Føler livet mitt har blitt total-forandret etter at hun reiste, sist vi så hverandre var alt så greit som det kunne og humøret var på topp. Merkelig hvordan livet brått kan snu. Deilig er det virkelig å ha henne hjemme igjen uansett, så i natt har vi hatt sleepover og oppdatert hverandre på hva som har skjedd siden sist. Bestisen ligger å sover enda, så nå tenkte jeg å sette igang med å lage en god frokost til oss. Mommo bakte rundstykker i går og jordbærsylt som vi kunne få, så hjemmebakte rundstykker med godt sylt står på menyen i dag. Helt herlig, hjemmelaget er jo alltid best!

Gårsdagens antrekkZara: jeans og sko, Nelly: topp, Vero Moda: jakke, Michael Kors: veske.

16.04.2014

My life through the phone

16.04.2014 - 13:30

Nå skal jeg straks legge ut på nok en deilig skogstur, solen er her i dag - men i morgen melder det regn. Så da får jeg powerwalke ekstra lenge i dag mens det er opphold. Det er jo så deilig med litt frisk luft! Etterpå skal jeg og Eirik på besøk til Mommo, vi skal lage taco sammen og kose oss. Gleder meg veldig til det! Men først tenkte jeg å vise dere mine siste bilder på instagram, jeg er helt hekta :-) Har dere husket å følge meg der? Kristinaandersen heter jeg ♥

1. Hey you! 2. Savner min aller beste venn.... 3. Meg og Suzie koser oss på tur! 4. Resultatet av dag en i London. 5. Nyter sola!
6. Sightseeing in London. 7. Syns dette sitatet fra Kanye var så søtt! 8. Ut på tur, aldri sur! 9. I dag, lat morgenstund.

15.04.2014

En god fridag

15.04.2014 - 21:14

God tirsdagskveld, dere!

Denne dagen startet jeg sammen med ToneBestis. Vi dro å kjøpte oss fiskekaker og spelt-rundstykker til lunsj, som vi koste oss med ute i sola. For ja, solen har strålt her i dag - så da er det klart man må være ute så mye som mulig! Utpå formiddagen kom min lillebror til meg, så lagte vi middag sammen og tittet litt rundt i byen. Senere kom mamma og Øyvind å hentet oss, så dro hele familien sammen på storhandel. Nå er kjøleskapet mitt stappet med masse god mat til påsken, det gledes! Jeg fikk også kjøpt meg ny juicemaskin i dag, da min gamle har blitt ganske sliten etter to år med juicing nesten hver eneste dag. Den jeg kjøpte nå er toppmodellen til Philips, så det lover vel bra? :-) Denne tirsdagen har med andre ord vært en deilig fridag, jeg trenger noen dager hvor jeg bare kan surre rundt og gjøre det jeg føler for kjenner jeg. I kveld blir det film og avslapping her hjemme, helt for meg selv. Kanskje dere har noen filmtips til meg?

15.04.2014

Easter eggs for my family

15.04.2014 - 17:01

I dag har jeg brukt litt tid på å lage påske-egg til familien. Mamma, Eirik, Øyvind og MommoDere kan jo gjette hvem den største posen er til? Jeg har hørt rykter om at man aldri skal forskjellsbehandle, så akkurat dette er jeg åpenbart ganske dårlig på. Haha! Mommo er jo min store favoritt, så jeg ble litt ekstra ivrig med påskeposen hennes kan man vel si.... Vel vel, alle fire får i hvert fall hvert sitt egg stappet med hvert deres favoritt godteri. Påske er jo så kjekt, og da er det absolutt å kose seg litt ekstra!

Har du fått eller gitt bort påske-egg i år? :-)15.04.2014

Taco, frukt og hygge

15.04.2014 - 09:15

I går hadde jeg storfint besøk av min kjære Maren Hun feiret bursdagen sin på lørdag, men siden jeg verken er i humør til festligheter eller store mengder folk akkurat nå, inviterte jeg henne heller på en skikkelig jentekveld hjemme hos meg med bursdagsgave og hygge. Først lagte vi god middag sammen, det ble tacosalat med masse deilig tilbehør. Og frukt til dessert!

Jeg: Jeg har tenkt på en ting.. Er melon et bær eller en frukt?
Maren: Om en MELON er det bær?! Spurte du virkelig om det?


Girlsnight.

Ellers har jeg bestemt meg for å ha litt påskeferie fra jobb bak bloggen denne uken, og håper det kan hjelpe litt på. Må være helt ærlig å si at ting er vanskelig og tungt for tiden, jeg sliter med å sove om nettene og har ikke lyst å stå opp når jeg våkner på morgenen. Jeg savner min Mofar så utrolig mye, og går rundt å tenker meg ihjel hele dagen. Vi har hatt et så nært forhold at det å miste han er en ekstrem omstilling for meg, jeg tror ikke helt at ting har gått opp for meg enda. Humøret mitt er så opp og ned, og hodet mitt eier ikke sjans til å fokusere på andre ting. Nei, jeg gleder meg til livet kan begynne å smile litt igjen og at jeg kan få tilbake det gode humøret jeg alltid pleier å ha. Enn så lenge får jeg bare ta tiden til hjelp, og jobbe med å få det fint igjen..

hits