24.04.2014

A happy song

24.04.2014 - 09:10 Ingen kommentarer

Tenkte jeg skulle starte dagen med å dele en liten gladsang med dere :-) Min lillebror spilte denne på hytta, og jeg falt for den med en gang. Digger slike sanger som man bli glad og får lyst å danse av, og som bare gir en skikkelig goodfeeling! Nå sitter jeg her og jobber på MacBooken, før Eirik også kommer til meg i ettermiddag for å hjelpe meg med nettopp litt jobb. Ønsker dere en nydelig start på torsdagen! Et etterspurt innlegg om supermat kommer forresten i dag, så stikk innom på bloggen litt senere

23.04.2014

My dreamy bedroom

23.04.2014 - 19:06

Etter jeg var ferdig med jobb for dagen, dro jeg på storhandel sammen med mamma. I år skal jeg endelig få summet meg til å få skaffet rotting-møbler til å ha utenfor, det ble liksom aldri gjort helt skikkelig forrige sommer. Kanskje noe med at jeg flyttet inn her i Juni og tiden bare fløy så alt for fort avgårde. Gulvteppe skulle jeg også leite etter i dag, da jeg har fått nye sofatrekk og måtte ta bort det jeg hadde tidligere. Vel, jeg kom hjem uten både hagemøbler og gulvteppe. I følge mamma er det alltid sånn med meg, jeg klarer aldri å bestemme meg for hva jeg vil ha av ting og ender opp med å si at jeg må tenke litt på det. Haha! Vi fikk i hvert fall handlet noen blomsterpotter og fine blomster til å ha oppi som jeg skal ha på ballkongen, så nå mangler jeg bare hagemøbler - så er sommeren hjertelig velkommen :-)

Nå gleder jeg meg til mørket kommer snikende og jeg kan innta mitt alt for deilige soverom. Favorittplassen i leiligheten, uten tvil! I kveld skal jeg legge meg i nytt sengetøy som lukter deilig clean cotton tøymykner. Mmmm, finnes nesten ikke noe bedre enn det

23.04.2014

Alt vi har er hverandre

23.04.2014 - 09:54

 I dag vil jeg gjerne oppfordre alle mine lesere til å slå på TV'en førstkommende lørdag 26 april, klokken 21.40 på TV2. Hvorfor? Fordi 22 millioner barn er på flukt fra krig, og de trenger vår hjelp. Din hjelp. Min hjelp.

Jeg vil påstå at årets Artistgalla er årets viktigste tv-program. Flyktninghjelpen er en uavhengig, humanitær organisasjon som gir hjelp, beskyttelse og varige løsninger til mennesker på flukt over hele verden. Over 22 millioner barn er på flukt fra krig i verden i dag, og tallet bare øker. Barn på flukt er spesielt utsatte for seksuelle overgrep og tvangsrekruttering til opprørsgrupper. Ansatte i Flyktninghjelpen forteller om barn som har sett sine venner bli halshugd, om barn som har sett sine foreldre bli skutt under flukten. Men viktigst av alt, de forteller også om barn som har et håp for fremtiden. Flyktninghjelpen gir husly, beskyttelse og skoletilbud til barn på flukt i 25 land rammet av krig og konflikt. Lørdag 26 april skal Flyktninghjelpen har Artistgalla på TV2 - en nasjonal dugnad som blant annet skal sette fokus på en av våre tids aller største humanitære katastrofer. Krigen i Syria som nå herjer på fjerde året.


Visste du at....

Akkurat nå krysser et barn en landegrense på flukt fra krig?

Hvert fjerde sekund må et nytt menneske flykte fra krig i verden?

Til sammen er over 45 millioner mennesker på flukt i verden, hvor halvparten er barn?

Hvert eneste minutt tvinges en ny familie på flukt i Syria??


Slå på TV2 lørdag 26.april klokken  21.40, Flyktninghjelpen har noe viktig å fortelle.

22.04.2014

Sånn helt ærlig

22.04.2014 - 19:48

Jeg har et sånn elsk/hat forhold til bloggen for tiden. Er takknemlig for bloggen fordi den er det som får meg opp av sofaen om dagen, og missliker den fordi det siste jeg har lyst til er å nettopp opp av denne sofaen. Alt i alt er det vanskelig for meg å opprettholde ting her når livet på privaten er veldig hardt, men jeg prøver virkelig så godt jeg kan.I dag var jeg hos legen, vi tok en haug av blodprøver og andre tester av meg - så vi får se om de vil gi noen svar. Etterpå dro jeg rett på besøk til Mommo, og var hos henne utover dagen. Vi spiste lunsj, mimret masse om verdens beste Mofar og koste oss så godt vi kunne. Som jeg skulle ønske vi kunne få han tilbake, om så bare for en liten time.... Livet er så rart, jeg kan ikke forstå at et menneske som har betydd alt for meg plutselig bare er borte. Alt har skjedd så fort, og jeg sliter med å forstå. Jeg trodde jeg visste hva det å savne noen var, men jeg ser jo nå at jeg virkelig ikke har hatt anelse om hva savn eller lengsel etter noen faktisk er. Jeg skulle gjerne klart å satt ord på hva jeg føler, men ingen ord strekker til her. Jeg føler meg bare tom. Veldig tom.


Men fra det ene til det andre.. Nå sitter jeg mett i sofaen etter en god kveldsmat, i dag ble det rett og slett takeaway på meg. Sushi slår aldri feil! Og med melon til dessert, kan dere tro denne jenta er mett. Hvordan har dagen deres vært?22.04.2014

Be thankful always

22.04.2014 - 07:17

Ville bare innom å ønske dere en riktig fin dag! Våknet til en nydelig rosa soloppgang 06.00 denne tirsdagen, og ble sittende å se solen gå opp mens jeg koste meg med dagens første kaffekopp. Små øyeblikk som er gull ♥

// pics from weheartit

21.04.2014

The sweet cabinlife

21.04.2014 - 18:26

Som jeg har kost meg på hytta sammen med familien! Selv om det bare var for to dager, så var det utrolig deilig å komme seg bort litt. Jeg har trengt å få slappe litt av, da jeg virkelig ikke er i en god form for tiden. I morgen skal jeg heldigvis til legen, så da håper jeg at jeg endelig kan få litt svar på hva som feiler meg. Er så frustrende å ikke føle at jeg er meg selv lengre, blir rett og slett helt deprimert av å ha det på denne måten... Satser på at morgendagen kan gi meg noen svar. Nå kom jeg nettopp hjem fra hytta, og på vei hjem stoppet vi for å kjøre gokart. Det er jo så gøy! Jeg kjørte fordi alle gutta, så sier meg ganske fornøyd med egen innsats.. Hehe, lenge leve tidenes konkurranseinstinkt! Nå blir det hjemmelaget lasagne og film her hjemme i sofakroken, den siste påskekvelden skal nytes. ♥

21.04.2014

Idylliske dager på hytta

21.04.2014 - 10:13

I går var en superfin dag her på hytta! Først og fremst våknet jeg opp til et digert påskeegg, og da blir jo standaren for dagen satt :-) Er det forresten bare vi som har tradisjon om at vi må lete frem dette forbaska egget? Jeg syns det er like teit hver gang! Mamma gjemmer det alltid så latterlig godt, så det ender alltid med at jeg mister tålmodigheten og leter febrilsk rundt mens jeg er lettere irritert. Haha, for et syn! Har alltid et ønske om å slippe å lete frem dette egget, men da får jeg ingen egg og det vil jeg jo for guds skyld ikke risikere. Hehehe! All det harde arbeidet lønnet seg heldigvis til slutt da tidenes påskeegg kom frem:


Takk mamsen!

I går hadde vi også koselig besøk av familien til Øyvind her, så vi wooket mat utendørs og koste oss masse. Skikkelig hytteliv når man står å lager maten utenfor, sant? Frokosten laget vi også jammen meg her, egg og bacon til nystekt brød. Idyll! Nå skal jeg nyte den siste ferie dagen, og det må virkelig dere også gjøre. Vi sees igjen litt senere20.04.2014

Den perfekte base

20.04.2014 - 17:50

annonse

Forrige uke fikk jeg i oppdrag av Covebrands å finne produkter til den perfekte base. Du vet, de viktigste tingene man har i sminkepungen sin til huden. Jeg klikket hjem noen produkter jeg mente så gode ut, og for første gang i min blogg-karriere kan jeg si at jeg har byttet ut alle mine gamle produkter med disse. For fy søren, disse produktene er virkelig det beste jeg noen gang har prøvd innen base sminke! Utrolig gøy når man er så fornøyd, så her kommer mine selvlagde tips til hva jeg mener er den perfekte base. En naturlig look, som tryller bort mørke ringer under øynene, jevner ut huden og gir deg plettfri hud!

Resultatet av produktene du får lese om i dette innlegget. Naturlig, fresht og fint!Bodyography primer: dette er en lett primer som fyller ut fine linjer og gir en silkeglatt, varig og feilfri base. Denne sørger for at sminken sitter hele dagen, og tar godt vare på huden. Primeren inneholder antioksidanter, Vitamin A og E, grønn te og grapefruktekstrakt. Passer sensitiv hud. Jeg bruker tonen clear, og den er helt super!

Glo Minerals concealer: dette var faktisk den eneste av mine gamle favoritter som fikk bli igjen, rett og slett fordi det er ingen concealer som er bedre enn denne fra Glo. Den tryller bort mørke ringer under øynene, og gjør at jeg ser våken og opplagt ut hele dagen. Denne er også utrolig drøy i bruk, jeg fikk nettopp ny etter at min gamle ble tom etter et helt år i sminkepungen min. Concealeren kommer i forskjellige fargetoner, jeg bruker fargen natural.BareMinerals foundation: jeg har nå lagt bort kompaktpudderet til fordel for dette, rett og slett fordi jeg nå mot sommeren ønsker en mer naturlig og mild look på huden. Dette pudderet er sannsynligvis den mest naturlige og mildeste sminken du vil finne, og det gir en feilfri look på huden. Foundationen trekker fint inn i huden, og gir deg en finish så lett at det ser helt naturlig ut. Den har også solfaktor 15, noe som er perfekt nå som det går mot varmere tider! Jeg bruker fargen medium tan, og påfører pudderet med full coverage kabuki brush.

Youngblood fikseringspudder: dette pudderet tar jeg helt til slutt over foundation, rett og slett for å forsegle sminken slik at den holder seg fint gjennom hele dagen. Fikseringspudderet matter ned huden, og virker oljeabsorberende. Helt perfekt dersom du som meg, ofte kan bli blank i enkelte deler av ansiktet i løpet av dagen. Dette gir et fint og matt resultat! Jeg har fargen medium.


 
NYX grinding blush: dette er med hånden på hjertet den fineste blushen jeg noen gang har hatt! Rougen er laget av finmalte mineraler som reflekterer lyset slik at huden din ser glatt og jevn ut. Jeg har den i fargen georgia peach, og hvordan den ser ut kan dere se på bildet under. Den legges oppå kinnbeina, og ser så utrolig fin ut. Uten tvil den perfekte blushen, jeg lover!

Mine favorittprodukter for å oppnå den perfekte base.

Siden det nå er påske, så har jeg fått lovt å glede dere lesere ekstra mye med å gi dere -15% rabatt på ALT av sminke hos Coverbrands! Rabattkoden dere må bruke er Kasminke (gjelder ikke salgsvarer), og den er gyldig ut 26.04 Men ikke nok med det, nå er det også -20% på ALT fra Lulu's! Hvor fantastisk er ikke det? Happy shopping, dolls! :-)

20.04.2014

Velkommen til oss på hytta

20.04.2014 - 12:22

Det er synd at det er så sjeldent jeg tar turen opp på hytta, fordi det er få plasser jeg slapper så godt av som på Eikerapen. Mine foreldre har hatt hytten siden 2008, og det var faktisk Øyvind som bygget den. Snakk om å være flink! Mommo og Mofar passet på meg og min lillebror - mens mamma, Øyvind og Finn var her nesten hver eneste helg for å bygge og sette opp hytta. Syns det er litt kjekt å tenke på ♥ Tenkte jeg kunne gi dere en liten omvisning, jeg. Har dere lyst å se hvordan vi har det her på Eikerapen?
Cabin life.

Sant det er koselig her? Jeg syns det er så fint! Det er tre soverom på hytta, i tillegg til en stor hems som jeg og Eirik gjerne bruker på kveldene til å se filmer og slikt. Bildet dere ser nederst er soverommet mitt, ingen plasser jeg sover bedre enn her :-) Nå har vi nettopp spist god frokost ute på verandaen, og resten av dagen har jeg planer om å ligge rett ut i sola. Håper å få solt til meg litt brunfarge mens jeg først er her på fjellet, hoho! Senere får vi besøk av familie, da skal vi lage kyllingwok på bålet og kose oss masse. Er det flere av dere lesere som er på fjellet i påsken? Håper sola smiler til dere også!

19.04.2014

Bypåske

19.04.2014 - 18:46

Great day with my bestfriend.

For en deilig dag! Jeg våknet til strålende sol gjennom soveromsvinduet, så da var det bare å nyte det. Det må jo være den beste følelsen å våkne til solstråler i ansiktet? Herlig! Siden butikkene var åpne litt igjen og vi begge hadde fri - dro jeg og Hilde på aldri så liten bytur. Vi spaserte rundt i handlegatene, shoppet litt nytt interiør og klær, spist god lunsj og frozen yoghurt til dessert. Bypåske er jammen ikke verst, dere! Og det beste av alt, i år ble det begge deler på meg. For nå kom jeg nettopp opp på hytta og blir her frem til mandag. Gleder meg til lave skuldre og kvalitetstid her sammen med Mamma, Øyvind og Eirik ♥ Hvordan har dagen deres vært?

19.04.2014

Pai med grønnsaker og skinke

19.04.2014 - 11:30

For noen dager siden lagt jeg pai for aller første gang! Jeg jukset vel og merke med bunnen, da jeg kjøpte en som var ferdig. Men jeg har en oppskrift på nettopp dette som er kjempegod, så dersom du ikke har ferdig-bunn i hus - kan du lage denne på nullkommaniks! Pai er så utrolig godt, så dette skal jeg definitivt lage flere ganger.

Til paibunnen trenger du:

50 gram smør 2,5 dl hvetemel 2 ss vann

Smuldre smør og mel og tilsett kaldt vann. Dersom du har foodprocessor, må du gjerne bruke den! Kjevl bunnen ut, gjerne til en størrelse som er større enn formen. Så trykker du den oppi paiformen, prikker i bunnen med en gaffel og tilsetter fyllet du ønsker.

Til fyll i paien trenger du:

Purre Cherry tomater Brokkoli Sopp Rødløk Skinke3 egg 2,5 dl matfløte Ost Diverse krydder

Visp først eggene og fløten sammen, dette er det som skal binde paien sammen. Så kutter du opp alt av grønnsaker som du skal ha oppi, samt skinken - og strør det utover paibunnen. Hell så blandingen av egg og fløte over. Krydre godt med salt og pepper, og gjerne annet krydder hvis du ønsker litt ekstra smak. Jeg bruker et krydder med chilimiks også, og det ble en magisk god smak! Strø ost over til slutt, og stek paien på miderste rille i ovenen i rundt 20 minutter på 200 grader. Følg med underveis, steketiden kan variere veldig!Server og nyt. Gjerne med en frisk salat!

hits