All time favourites

20.10.2014 - 19:00 11 kommentarer

annonse

For noen uker tilbake viste jeg dere mine favoritter innen sminke. I dag tenkte jeg å vise dere det beste av det beste igjen, men denne gangen innen hud- og kroppspleie. Her var det ekstremt mye bra å velge mellom, men likevel var det lett å bestemme seg for det som skiller seg ekstra godt ut i mengden. Så få som fem produkter nådde til topps, og her kan du se hva!

Maya Water Facial Mist: jeg har testet absolutt alle versjonene av sprayen til Maya Water, og jeg syns alle er helt fantastiske. Likevel måtte jeg velge ut en favoritt av favorittene, og da falt valget på den med hvit te. Denne er amazing, og frisker opp sliten sminke eller et slitent antrekk i rekordfart. Denne lille dusjen til ansikter har jeg med meg i veska når jeg er på farten, og foran dataen når jeg har hjemmekontor. Den gir masse fukt til huden, samt en avkjølende og oppstrammende følelse.

SunSpa Tan In A Can: selvbruningsspray som gir en naturlig og gyllenbrun farge. Den inneholder ikke parabener, lukter absolutt ingenting og er ikke testet på dyr. En helt super selvbrunings-spray som jeg absolutt anbefaler til dere som liker airbrush.

Ole Henriksen Cleansing Cloths: disse er jeg virkelig helt frelst for! Alle jenter bare må ha disse magiske renseserviettene enten hjemme, i treningsbaggen eller når du er på reise - fordi de er helt fantastisk gode. Det finnes flere typer av disse, men den orange er min desiderte favoritt. Den er mild, fuktighetsgivende og passer absolutt alle hudtyper. Serviettene fjerner skitt, overflødig talk og makeup, mens essensielle fettsyrer tilfører huden viktig næring. Etter en runde med disse blir huden babymyk og glatt, samt at den lukter svakt av sitrus og vanilje...

Ole Henriksen Pure Perfection: en god nattkrem burde alle ha, og denne fra Ole Henriksen fikk bli med som min favoritt innen denne kategorien. Dette er en anti-aging nattkrem, med en unik sammensetning for tørr hud. Den fukter godt, gjør huden glatt, inneholder masse antioksidanter som gjenoppbygger og beskytter huden. Jeg masserer den inn i huden på ansikt og hals hver eneste kveld etter rens, og den sørger for at jeg våkner opp med en glatt og frisk glød.

GlamGlow Youghmud Treatment: denne masken har jeg fortalt dere om utallige ganger, men i og med at dette innlegget handler om nettopp det beste innen skjønnhet - er det ingen tvil om at den må bli med her. Denne masken er kåret til vinner av "the best mask in the world" av Elle International Beauty Awards 2014. Så det sier sitt om hvor god denne herligheten faktisk er! Dette er enkelt forklart en 10-minutters ansiktsbehandling på boks, som skaper en latterlig fin og glødende hud umiddelbart. Leirebasen kommer fra Middelhavet i Sør-Frankrike, og den er akkurat like digg som den høres ut!

Frem til torsdag 23.10 får dere -15% på ALT hos Coverbrands, og rabattkoden dere må bruke er KRISTINA (gjelder ikke salgsvarer). Husk at Coverbrands alltid har fri frakt, og lynrask levering

Dommedagen

20.10.2014 - 07:08 21 kommentarer

God mandagsmorgen, dere!Jeg ville bare innom å ønske dere en alle tiders start på den nye uken! Denne mandagen går rett inn som verdens verste mandag i minneboken min, jeg føler dommedagen er kommet for meg og jeg sitter her å skjelver mens jeg blogger... Redsel er ikke noe å spøke med, i hvert fall ikke en ekstrem skrekk. Men alle fire tennene må ut, fordi de siste ukene har jeg følt meg besatt av djevelen så vondt det gjør. Selv om jeg gjerne skulle hatt så vondt i mange uker til for å slippe dette, men det får jeg ikke lov til av de som tenker litt klarere enn meg. Så rundt klokken åtte denne morgenen må dere love å tenke på meg, da ligger jeg nemlig på operasjonsbordet.. Trengerallegodetankerjegkanfå

Jeg håper mandagen deres blir alle tiders! Så håper jeg vi sees senere i dag- follow me at instagram @kristinaandersen -

It's all about Nike

19.10.2014 - 19:56 20 kommentarer

Velkommen til en himmel av Nike Jeg har alltid hatt ekstremt dilla på disse freshe trenings-skoene, og etter at vi ble to jenter her i leiligheten - har gangen blitt invadert av disse sporty skoene..
- the nike collection -

Har dere sett på maken? Hoho! Jeg må seriøst roe ned på denne sko shoppingen, men det er ikke alltid så lett å dy seg. Verste er vel at dette ikke er alle, det ligger nemlig flere par nede i boden min. Kremt! Trøster meg uansett med at gode sko er viktig, og nye sko gir trenings-motivasjon ;-) Dere er med meg på den tankegangen, sant? Hihi..

Min siste søndag

19.10.2014 - 14:32 24 kommentarer

... det føles i hvert fall sånn! Jeg skal jo operere ut visdomstennene i morgen, og bruker så langt dagen til å få unnagjort litt jobb. Jeg regner med at jeg ikke kommer til å klare sånn kjempe mye etter narkosen (hvis jeg er så heldig at jeg overlever..), derfor er det greit å fit for fight. Og som jeg gruer meg! Må ha vært litt av et syn når jeg var på trening i morges, og løp gråtende på mølla. HAHA! Plutselig begynte jeg å tenke på tannlegen og morgendagen, og tårene begynte å trille mens jeg holdt på med intervallene. Ikke fordi jeg er lei meg, men fordi jeg er så innmari redd..

Siden jeg er sikker på at dette er min siste søndag her på jorda, tenkte jeg at jeg skulle bruke ettermiddagen til å gå bøssebærer for Kirkens Nødhjelp. Gjøre noe fornuftig, slik at jeg er helt sikker på at himmelen slipper meg inn når jeg kommer i morgen. Men alle stasjoner i nærheten av meg var fulle, så da får jeg heller nøye meg med å støtte med penger til de som ringer på. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne gått rundt med bøsse selv, men likevel er det jo helt fantastisk at såpass mange har meldt seg på, at det faktisk ikke er behov for mer hjelp på den fronten. Slikt gjør meg glad! Husk å støtte i dag når det ringer på da, dere ♥zara jakke og bukse - topshop cardigan - bianco boots - michael kors veske


Nå skal jeg jobbe noen timer videre her, før jeg skal dra på søndags-besøk til Mommo. Så håper jeg denne angsten min kan roe seg ned noen hakk, og at jeg kan slutte å gå inn på youtube for å se filmer om trekking av tenner og narkoser som går galt hver eneste gang jeg har litt ledig tid. Snakk om selvtortur? Bah...

Siemens iSensoric

19.10.2014 - 09:53 9 kommentarer

annonse

Siemens' nye vaskemaskin iSensoric har en følelse for flekker. Har du?

I samarbeid med Siemens Hvitevarer skal jeg i en uke fremover holde tidenes konkurranse til dere. Ikke bare vil dere få muligheten til å vinne designerplagg fra Samsøe Samsøe og Acne, men en heldig vinner vil også stikke av med en iSensoric vaskemaskin til en verdi av 13 190 kroner. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg skulle mer enn gjerne hatt denne vaskemaskinen selv, men nå er det altså en av dere heldiggriser som får stikke av med denne lekkerbisken!- om konkurransen -

For å delta i konkurransen må du først og fremst følge meg på instagram (@kristinaandersen), hvor konkurransen vil foregå. Jeg kommer til å legge ut et bide sammen med en ledetråd, og alt du trenger å gjøre for å kunne vinne er å gjette riktig på hva plaggets flekk består av. Du gjetter ved å kommentere på bildet mitt, og tagge besvarelsen sin med hashtagen #kristinaisensoric. Eksempel "ditt svar" #kristinaisensoric. Vinneren av klesplagget blir trukket samme dag!

Konkurransen vil pågå i en uke. Hørtes ikke dette utrolig moro ut, dere? Jeg gleder meg veldig til dette! Siste dagen av konkurransen får du altså muligheten til å vinne den flotte vaskemaskinen ved å skrive hvorfor nettopp du fortjener å vinne. Har du en spesiell grunn til at du trenger denne? Fortell meg hvorfor! Jeg gleder meg ekstra mye til å trekke den heldige vinneren av vaskemaskinen kjenner jeg, det er alltid kjekt å kunne dele ut noe så flott til noen som fortjener det

Koselørdag

18.10.2014 - 18:00 6 kommentarer

I dag har vi hatt en skikkelig koselørdag... Tok på oss regntøy, og la ut på vandring i byen. Handlet litt småting i butikkene, var på hele to caféturer, besøkte domkirken, hørte på fin orgelmusikk og egentlig bare ruslet rundt alle veier

- some pics from my day -

Nå kom jeg nettopp inn døren etter fotballkamp, og dessverre ble det ingen seier til Start... Første timen av kampen var så ekstremt kjedelig og svak, mens de siste 30 minuttene ble det så spennende at det gikk helt rundt for meg. Jeg skreik og heia så mye på tribunen at det resulterte i en aldri så liten familiekrangel. HAHA! Lillebror ble flau over meg, mens Øyvind ba meg holde kjeft og ble lei av meg. Fin kombo! Ler meg ihjel.. Ikke bare å holde seg rolig i slike situasjoner, jeg er en av de som tror at det virkelig lønner seg å heie som en gal på laget man holder med. Og selvfølgelig kjefte på dommeren når han gjør noe galt ;-) Hihi! Nå skal jeg snøre på meg joggeskoene og dra ut på en litt for sen joggetur, før jeg inntar sofaen med god samvittighet. Regnet plasker ned ute, og da er det så deilig å legge bak seg noen kilometer! Hva skal dere i kveld?

Coffee magic

18.10.2014 - 10:21 13 kommentarer

God lørdagsmorgen fra Kristiansand

- morning bliss -

Her startet dagen aaaalt for tidlig! For 08.00 regnes som tidlig på en lørdag, ikke sant? I natt sov vi nemlig tre stk klemt oppi dobbelsenga mi, og hvis vi skal regne med Milo - så var vi vel faktisk fire... For et syn sier jeg bare! Og gjett om det var trangt? Ler meg ihjel! Torjus sov i midten av meg og Hilde, så det ble en natt med mye latter og litt kaos. Men vi koste oss vi! Siden vi våknet såpass tidlig satt vi likegodt i gang med skikkelig lørdagskos på morgenkvisten. Vi bakte grove rundstykker, og koste oss med disse sammen med masse godt pålegg rundt kjøkkenbordet alle tre. Og rykende varm kaffe til meg, selvsagt!

Nå venter en bytur på oss, med café, titting i butikkene og hygge :-) Regnet plasker ned ute, så det er bare å få på seg både vindjakke og støvler. Viktig å kle seg godt i høstkulda, vet dere! I ettermiddag blir det fotballkamp på meg, Start spiller mot Aalesund og det er klart jeg må bort på stadion for å heie. Har en god følelse på hjemmeseier i dag! Vi sees litt senere, enn så lenge håper jeg dere får en alle tiders lørdag med mye glede. NYT DEN

En liten prins

17.10.2014 - 19:56 9 kommentarer

I dag har vært den beste dagen jeg har hatt på mange måneder Jeg fikk nemlig hilse på min aller beste venninne sin nyfødte baby, han er kun tre dager gammel! Tone la han i fanget mitt og sa han måtte hilse på Tante KA. Kan dere tro jeg ble rørt eller? Åh! Det er den fineste og snilleste babyen jeg har sett, og jeg gleder meg så til å følge han opp i årene som kommer. En ting er sikkert, og det er at denne lille karen skal skjemmes bort! For en glede å bli filletante til en liten gutt. Så ja, denne fredagen har vært helt magisk for meg! Og fin skal fredagen absolutt fortsette å være, min lille fetter Torjus har kommet på besøk, og skal være på overnatting her til i morgen. Gjett om vi skal kose oss da? Sushi, is og kakemenner står på planen - selvfølgelig etter T sitt ønske. Klart vi må kose oss ekstra når vi har storfint besøk!

Håper dere alle har en fin fredagskveld!

acne cardigan - h&m trend tshirt - gina tricot jeans - office sko - givenchy veske - marc jacobs klokke - céline solbriller

Hjemmelaget eplemuffins

17.10.2014 - 13:34 9 kommentarer

Visste dere at i dag, den 17.oktober, er den offisielle Epledagen? Hipp hurra! Epler er proppfullt av antioksidanter, fiber, c-vitamer og andre viktige næringsstoffer, i tillegg til at de selvfølgelig smaker helt fantastisk godt. Epler også styrker immunforsvaret vårt, påvirker blodsukkeret i en gunstig retning og renser avfallsstoffer effektiv ut av kroppen. Så i forbindelse med denne litt morsomme dagen, vil jeg dele oppskrift på noen magisk gode eplemuffins.

Til 12 store muffins trenger du:

4 egg 3 epler 3 dl sukker 4 ts vaniljesukker 3 dl hvetemel 3 ts bakepulver 150 g smeltet smør

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. Start med å skylle eplene godt, før du fjerner kjernehusene og skjærer eplene i små biter. Bland så alt det tørre, før du tilsetter smør og egg, og blander alt til det blir en fin og jevn røre. Helt til slutt tar du eplebitene i røra, og rører forsiktig for hånd i til alt er blandet fint sammen. Fyll i muffinsformene, cirka 2/3 deler skal være fylt opp, slik at muffinsene kan heve seg litt større mens de er i ovnen. Stek så muffinsene på midterste rille i ovnen i cirka 20 minutter

- homemade muffins in the making -

Når eplene er avkjølt, må du gjerne servere med pisket krem og strø over litt finhakkede mandler. Jeg syns de er gode nok i seg selv, men likevel ble det krem på noen av de. Disse muffinsene er helt nydelige, og perfekt på en kald høstdag! Jeg tenker nok det er mange i hus som blir glad om du overrasker med disse i kveld


Styrk ditt immunforsvar

17.10.2014 - 07:04 13 kommentarer

i samarbeid med goodforme

Jeg er en av de som sliter med dårlig immunforsvar, og det er så utrolig kjipt! Jeg juicer grønne juicer hver eneste dag, er stort sett flink til å spise sunt, tar alltid omega 3, kler meg godt når det er kaldt ute og burde egentlig være frisk som en fisk. Men likevel går jeg stadig rundt og er både forkjølet og varm i kroppen. Det skjer akkurat litt for ofte, uten at jeg helt skjønner hvorfor. Nå som vinteren er på vei har jeg kuttet ut flere av mine tidligere kosttilskudd, rett og slett fordi jeg vil se om det kan hjelpe med en liten forandring. Jeg er så heldig å bli sponset med dette av Good For Me, et norsk selskap som dere helt sikkert har hørt om før. Med tanke på på forkjølelse-sesong nr.1 er her, tenkte jeg å vise dere to av mine nye tilskudd - som forhåpentligvis skal gi meg en hjelpende hånd til å være så frisk som mulig i både høst og vinter.

Blåbær: blåbær er kjent for å være en veldig sterk antioksidant, det inneholder masse vitaminer og mineraler som styrker immunforsvaret. Alle kjenner til blåbær og alle vet at blåbær er godt for mye forskjellig. Men vet du egentlig hva det er godt for? Først og fremst inneholder bæret veldig mange antioksidanter som beskytter cellene i kroppen og bidrar til en ung og frisk hud. Det sies at bæret er bra for synet, blodtrykket, hjernen, muskler, ledd, hjerte og kolesterolnivået. Her er det mange fordeler, som jeg gjerne vil dra nytte av i tiden fremover.

Tranebær: de aller fleste av oss har hørt om kjerringrådet mot urinveisinfeksjon, nemlig tranebær. Bæret inneholder mye syre og er veldig rikt på vitaminer og antioksidanter. Tranebær er mest kjent som «medisin for urinveiene» og mange bruker det for å forebygge dette. I tillegg er bæret rikt på vitaminer og mineraler, og fungerer derfor veldig fint for immunforsvaret. Sistnevnte er hovedgrunnen til at jeg har bestemt meg for å prøve ut disse tranebær-kapslene. Jeg tar to tabletter hver dag (en morgen og en kveld), disse inneholder så mye som 300 mg ekstrakt, noe som tilsvarer 7.500 mg tranebær. Dette gjør kapslene til et av det beste og desidert sterkeste produktet på markedet. Nå når det er kaldt ute blir man mer utsatt for forkjølelser og influensa, derfor syns jeg det er supert å ha gode produkter som kan gjøre meg fit for fight!

- health is wealth -

Alle jakter god helse, og jeg er fullstendig klart over at veien til god helse kommer gjennom fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Likevel er det slik at det finnes noen av naturens hemmeligheter som du har bedre av å spise mer av. Nettopp slik som dette! Jeg skal bruke både blåbær og tranebær i månedene fremover, og selvfølgelig komme tilbake til hvordan det fungerer. Dersom du vil teste ut med meg du også, styrke immunforsvaret og forhåpentligvis gå en så forkjølelses-fri vinter som mulig i møte, er produktene satt ned til halv pris akkurat nå.

Ønsker du å prøve dette produktet? Legg igjen en kommentar, så blir du kanskje den heldige!

Wok på grillen

16.10.2014 - 17:48 12 kommentarer- amazing day with my family, grilling salomon and vegetables out in the cold -

I dag dro jeg hjem for å ha lakse-wok sammen med familien til middag. Vi lagte faktisk woken ute på grillen, det var så forfriskende og godt! Her er det ganske kaldt i dag, faktisk så lite som fem grader. Men det er jo ingen hindring, og med god ullgenser holdt jeg varmen hele ettermiddagen. Dere bare må prøve denne typen middag, og marinere både laks og grønnsaker i soya og chilisaus. Smakene blir bare helt fantastiske sammen. Og ikke minst så er dette både sunt og godt :-) Mums! Nå skal jeg straks hoppe i bilen og kjøre videre for å besøke Mommoa mi. Gleder meg så til å se henne igjen

hits