A wonderful pre-birthday

19.09.2014 - 09:14 Ingen kommentarer

 - my bestie suprised me with a pre-birthday this morning -

Se hva jeg våknet opp til i dag, da! Verdens beste Hilde som kom å ga meg en liten bursdag på forskudd. Så skjønn! Jeg har jo bursdag i morgen, men siden bestis reiser på tur i dag - ville hun gi meg en liten feiring dagen før dagen. Jeg ble såå glad! Og ikke nok med ballonger og en vanvittig fin bursdagsgave, hun hadde jammen meg bakt favorittkaken min også. Ostekake! Har ikke jeg verdens beste venninne så vet ikke jeg, jeg ble så glad! For en fin start på fredagen

Les Macarons

18.09.2014 - 21:01 6 kommentarer- La Maison Du Choclat Paris -

Noe av det koseligste vi gjorde i London, var å kjøpe med oss makroner og finne en sjarmerende cafe i en liten sidegate som vi satte oss ned på. Her bestilte vi et duggfrisk glass med hvitvin, og koste oss med makroner mens solen strålte over oss.. Aaah! Slike ting som dette går rett inn i minneboka over fine opplevelser Og makroner? Det må virkelig være det beste som finnes... Flaks for meg at de ikke har La Maison eller Ladurée her hjemme, da hadde det garantert blitt noen makroner for mye i løpet av uken. Men når man er på weekendtur i London med en flott gjeng jenter? Da er alt lov!

Do it for yourself

18.09.2014 - 16:05 14 kommentarer

Noe av det jeg gjør for meg selv for tiden, er å gå turer. Lange turer i skog og mark. Det er virkelig godt for hodet!

Akkurat nå har jeg en regel om at jeg ikke skal ha en eneste dag uten en tur på "heia" som vi sier her på Sørlandet. Så i dag var intet unntak, bare at dagens tur ble plutselig litt lengre enn først tenkt. Jeg bestemte meg for å teste ut noen nye løyper, og klarte selvfølgelig å gå meg vill inne i skogen. Haha! Til slutt endte jeg opp i Ravnedalen, og måtte gå gjennom Baneheia for å komme tilbake hjem. Alt i alt var det en fin tur, som ble avsluttet med å ligge langflat på fjellet i en liten halvtime med solstrålene som brant i ansiktet. Virkelig helt utrolig deilig ♥
- there is nothing better than long walks in the Norwegian woods -

Så deilig, altså! Noen ganger går jeg alene, andre ganger med venner. Eneste minuset med å gå alene er at jeg fort blir redd når jeg er langt inne i skogen, jeg får ofte følelsen av at noen forfølger meg og vil meg vondt. Jeg vet det er unødvendig å tenke sånn, men jeg klarer ikke å la være. Haha! Meen, det er jo lurt å være forsiktig. For man kan aldri vite, så derfor er det viktig å passe godt på seg selv og ta litt forhåndsregler. Som å ikke gå etter at det har blitt mørkt, og heller legge turen til når det er flere folk i turstiene. Det liker jeg, fordi da er jeg ikke helt alene blant skyhøye trær og skog så langt øyet kan se.

Og du? La deg tid til å ta deg en skogstur en dag. Det vil gjøre deg godt, tro du meg ♥

My dream bed

18.09.2014 - 07:00 15 kommentarer

- I never want to leave this bed -

Jeg elsker soverommet mitt, og tror kanskje det er mitt favorittsted i hele leiligheten. Eneste faren er at sengen er enda bedre enn den ser ut, fordi jeg sliter virkelig med å komme meg opp av den. En himmel av puter, alltid friskt sengetøy som lukter clean cotton og verdens mykeste dyner. Heaven! Som dere ser har jeg endelig fått meg senge-gavl også. Det tok bare over ett år før jeg fikk fingeren ut, haha! Det er rart med det, men det tar alltid litt tid å få alt ferdig i et nytt hjem. Det er ofte sånne småting som kommer sist, men nå er den i hus og jeg syns den er så fin! Likte dere den? Jeg må få Øyvind til å bygge noen klosser jeg kan sette under den før jeg blir helt fornøyd med resultatet, siden jeg har så mye puter i senga som er ganske store - må jeg ha den litt høyere opp slik at den synes bedre. Men, jeg er veldig happy med den og følte soverommet ble så lunt og koselig nå

Bruuns Bazaar

17.09.2014 - 18:37 34 kommentarer

Pjuuuuh! Nå var det jammen godt å få satt seg etter en lang dag. Dere kan tro jeg ble glad når det plutselig banket på døren, og jeg åpnet opp. For hvem stod der? Mamma og lillebror ♥ Jeg er så heldig som har en familie som alltid støtter meg og alltid hjelper meg, det betyr så utrolig mye! Og siden de først kom innom, var det klart jeg måtte lure Eirik til å ta noen antrekkbilder av meg! Og apropos nettopp bilder... Jeg har speilrefleks jeg tar bilder med, og når de lastes inn på dataen er de i en topp kvalitet. MEN, når jeg komprimerer de ned til 1000 px i Picasa, blir kvaliteten plutselig så utrolig mye dårligere. Er det noen av dere som vet om jeg kan trykke på noe for at kvaliteten skal holde seg, selv om bildene går ned til tusen pixler? Er så kjedelig å ha brukt flere tusen kroner på et såpass godt kamera som det jeg har, når kvaliteten plutselig blir så crappy her på bloggen....
zara genser - lindex bukse - specsavers briller - office sko - givenchy veske

Hva syns dere forresten om brillene mine? De er så kule! Dette var ett av parene jeg valgte med meg fra Specsavers, de er fra Bruuns Bazaar og jeg har litt styrke i dem slik at jeg ser bedre. Er helt obsessed med dem, elsker det kule mønsteret og jordfargene i brillen. Gøy med noe nytt! Disse skal bli flittig brukt fremover :-)

Vaskekjerring

17.09.2014 - 08:54 17 kommentarerHehe, jeg ler av meg selv! Slik ser det ut cirka hver gang jeg skal ta et skikkelig skippertak her i leiligheten. Håret til alle kanter, joggeklær og fult fokus på å få hjemmet mitt til å skinne. Jeg er helt manisk når jeg vasker her hjemme, tramper rundt og gir meg ikke før det er helt perfekt her. Livet med støv på hjernen sier jeg bare.. Galskap på høyt nivå! Jeg har nettopp spist frokost, og skal altså i gang med å rengjøre litt før jeg starter på dagens arbeidsdag. Planene mine for dagen er rett og slett veldig enkle, jeg skal kun vaske leiligheten og jobbe frem til i kveld - før jeg tenkte å ta en lengre tur i høstkulda. En typisk hverdag for de fleste av oss, og det er uten tvil hverdager jeg liker best!

Fremover har jeg forresten planer om å bli skikkelig økonomisk og flink! Jeg vet jeg alltid sier det og aldri helt klarer det. Kremt! Men på mandag fylte jeg opp hele kjøleskapet, og klarte faktisk å planlegge middager også for en hel uke. Det har jeg aldri klart før, så det blir til at jeg renner ned Kiwi og Meny litt oftere enn egentlig planlagt. Men nå, dere! Nå gikk det jammen med. I tillegg har jeg noen personlige mål også, men jeg tror ikke jeg vil si de her - fordi det er så flaut hvis jeg bryter disse små løftene. Haha! Uansett, jeg er veldig motivert og skal fortsette i dette fornuftige sporet så godt jeg kan :-)

Ønsker dere en super onsdag, vi sees igjen litt senere

Klassikere for høsten

16.09.2014 - 18:18 20 kommentarer

annonse

HØST ♥ Jeg tror det må være min favoritt-årstid! Man kan pakke seg inn i chunky strikkegensere, vinden røsker i kinnene og det er ekstra koselig å nyte late kvelder hjemme. I denne forbindelse har jeg funnet frem det jeg mener er klassikere for høsten, og ting jeg uten tvil skal ha mye nytte av fremover. Fargene det går i her er grønt, grått, vinrød og sort.

- høstens mest trendy lepper -

Farger på lepper er både sexy og klassisk! Selv føler jeg at rødt kan bli litt mye for meg, så vinrødt er nok fargen jeg kommer til å gå for. På bildet over har jeg på meg Studiomakeup sin Rich Hydration leppestift, i fargen vibrant wine. Og den er så FIN! Den blir ikke tørr som andre leppestifter fort kan bli, men den legger seg silkemykt og fint på leppene. Og den holder lenge! Jeg bruker nesten alltid nude farger på leppene, men i høst skal jeg jammen meg prøve meg på litt farger også.- høst er tid for te, kos og en liten oppfriskning i hjemmet -

Ja, høsten er uten tvil tiden for ekstra kos i hjemmet! Jeg har blitt helt hektet på varm te den siste tiden, og favoritten min akkurat nå er Green Chai fra Pukka. Dette er en økologisk te, med ekte grønn chai. Den er både krydret og søt, full av antioksidanter og kardemomme. Nettopp denne smaken vant faktisk Great Taste Gold for noen år tilbake, og det kan jeg godt forstå. Den er så god! Perfekt å nyte sammen med kveldsmaten og en god film på tv.

I tillegg har jeg fått meg en ny toalettveske som står på badehyllen, jeg hadde så lyst å få inn litt mer varme og mørke farger på badet mitt nå som det er høst. Lulu's Toilet Bag ble den som får pryde badet i år, og best av alt - den er minst like praktisk som den er fin. Her oppbevarer jeg alt av hårprodukter, renseprodukter og slike ting - for å spare plass i badehyllene.

- fine og fargerike negler frisker opp høstlige antrekk -

De tre neglelakkene dere ser under kommer fra Nail Taxi, og den er så kul! Esken minner meg skikkelig om London, med rød telefonboks og hele pakken. Her får du tre fine farger, som er helt supre å ha i høst/vinter. Nail Taxi koster forresten bare 135 kroner nå, jeg tror ikke man kan ønske seg kvalitetslakker fra Ciaté stort billigere enn det, altså!

The Curve eyelineren har vært en favoritt i hele sommer, og kommer også til å bli flittig brukt i høst. Det er den eneste eyelineren jeg klarer å bruke og som blir fin på meg, så dersom du også ikke er en racer på eyeliner - burde du virkelig prøve denne.

- sotede øyne er en klassiker som aldri går ut av trendbildet -

Sotede øyner er så utrolig fint, og dette kittet fikk jeg nettopp hjem for høsten. Jeg har hatt det tidligere, men alle skyggene var helt brukt opp - så da var det på tide å bestille nytt igjen. Kittet inneholder fire skygger - en med skimrende ferskenaktig champagnefarge, en skimrende søl-grå, en matt brun-grå og en matt grå-sort. Jeg bruker denne både i hverdagen, og til fest. Alt ettersom hvor dramatisk jeg vil ha det, jeg legger gjerne på mindre på dagene og ekstra på kvelden.I dag har jeg en ekstra overraskelse på lur til dere! Nå får mine lesere nemlig -20% på HELE Coverbrands.no. Rabattkoden dere må bruke er KA20 (rabattkoden gjelder ikke salgsvarer), og den varer frem til 21.september ♥ Husk at Coverbrands alltid har fri frakt og lynrask levering!

Rykende ferske rundstykker

16.09.2014 - 09:35 26 kommentarer

I går spurte Hilde meg om vi ikke skulle lage noen sunne og gode rundstykker som hun nettopp hadde fått oppskrift på til kveldsmat. Og resultatet ble så fantastisk bra at jeg er superglad for at jeg tok bilder underveis, slik at jeg kunne vise dere på bloggen i dag. Dette er noen magisk gode rundstykker bakt på havregryn, de er både sunne og næringsrike.

- til ca åtte rundstykker trenger du -

2 egg 250 gr cottage cheese 250 g havregryn 1-2 ts bakepulver litt salt

Forvarm ovnen til 200 grader. Så går du frem slik vi har gjort på bildene under, med å legge alt av ingredienser i en bakebolle. I stedet for å blande rundt, tar du en stavmikser oppi og moser alt sammen helt til det blir en fast og fin deig. Så ruller du sammen til rundstykker, og plasserer de på et stekebrett. Stek så på midterste rille i ovnen, i cirka 20 minutter. Steketiden varier selvfølgelig etter størrelse og hvor mange rundstykker du får, så følg med underveis.


 - homemade and healthy rolls -

Vi spiste disse i går med masse digg pålegg, spesielt godt blir det jo med gulost og ekte smør. Mmmm, så godt altså! Server gjerne med varm te, det er så koselig med noe varmt i koppen nå som det er høst. Og best av alt! Hvis du får mange nok rundstykker, så er disse supre å fryse ned. Varm de litt i stekeovnen før du spiser disse, så blir de ferske og gode! Dersom du vil, så kan du fint lage dobbelt av oppskriften - så er du helt sikker på å ha mange ekstra liggende i fryseren


Hjemme er best

15.09.2014 - 21:08 2 kommentarer

Det er alltid kjekt å være på reise, men det er også alltid ekstra godt å komme hjem igjen! Dagen i dag har flydd unna til jobb, og et besøk hos regnskapsføreren. Jeg hadde mildt sagt litt å få unnagjort etter fire dager på tur, så da var det bare å stå grytidlig opp og ta tak i pliktene som ventet :-) Etter jobb kom Hilde på besøk til meg, og hun er her fortsatt. Så koselig å ha besøk av bestis igjen, og selv om det ikke akkurat er en evighet siden sist - føles det jammen som det! I kveld har vi vært ute på en lang powerwalk, og skal straks krype opp i sofaen med kveldsmat og kakao for å få med oss premieren på Sons Of Anarchy. Det er favorittprogrammet vårt, så dere kan tro vi gleder oss til å få et gjensyn med Jax og gjengen! Hvis noen av dere også vil se, så er det bare å slå på TV2 Zebra klokken 22.30 i kveld. Iiih, jeg har gledet meg til denne dagen i ett helt år nå.... Haha!

- look of today -
bikbok genser - zara bukse - reebok sko - marc jacobs klokke - jimmy choo solbriller

Givenchy Antigona

15.09.2014 - 15:57 41 kommentarer


- givenchy antigona -

En av tingene som ble med meg hjem fra London er denne fine vesken fra Givenchy! Jeg har siklet på den i evigheter, så det var ekstra stas å la den bli med hjem fra Harrods. Det føles ganske rart å bruke så mye penger på en veske, og det er ikke noe jeg har for en vane å gjøre. Likevel syns jeg det er greit å unne seg noe ekstra fint en sjelden gang i blant hvis man kan, og hvis jeg har gjort det godt nok i firmaet mitt - pleier jeg å kjøpe meg noe ekstra spesielt en gang i året. I fjor ble det en Louis Vuitton, og i år ble det denne. Jeg er veldig fornøyd, den er så fin og jeg skal ha glede av den i mange, mange år fremover

A day in Chelsea

15.09.2014 - 08:56 15 kommentarer

Siste dagen vår i London, bestemte vi oss for å ta turen til Chelsea. Etter to hektiske dager i Oxford Street med shopping og masse mennesker, var det deilig å trekke seg litt tilbake og la skuldrene senke seg på et litt mer roligere sted. Og vet dere hva? Chelsea er så utrolig koselig! Hit vil jeg definitivt booke hotell neste gang. Det er ikke lengre borte enn at man kan spasere til Oxford, men likevel er det langt nok unna til at det er mye roligere og så utrolig mye finere.

I Chelsea spiste vi en god frokost, besøkte et utrolig koselig matmarked hvor vi hørte på felespilling og så de lokale servere pizza rett fra stenovnen. Vi handlett litt på Zara, før vi spaserte rundt i gatene og bare tittet på alle de utrolig fine bygningene. Så flott, altså! Til slutt endte vi opp på Harrods, som er et helt gigantiske kjøpesenter med en himmel av designermerker som ligger i Knightsbridge. Her får du alt! Og selv om man kanskje ikke har råd til alt akkurat her, så er det utrolig gøy å se på de flotte fruene som fyller designerposene der inne, alle de fine bilene som venter utenfor og kanskje kjøpe seg en makron eller fem. Harrods er så utrolig fint, og vet dere hva? De hadde til og med pyntet til jul der! Det var så fint og stemningfullt! Jeg klarte ikke holde meg, og endte opp med en veske jeg har ønsket meg lenge... Tenkte jeg skulle vise dere den senere i dag, hvis dere vil se? :-)


- Mine små, men gode London-tips -

Start dagen med frokost/lunch på Le Pain en eller flere av dagene.

Bruk en dag til å shoppe i Oxfoord og sidegatene i området.

Dra til Chelsea, drikk deilig kaffe og nyt det utrolig fine stedet.

Besøk Harrods, drøm deg bort og gjør litt vindushopping.

Ta turen til London Eye, spis makroner og nyt en magisk utsikt over London.

Book bord på Hakkasan en sen kveld, og få en matopplevelse utenom det vanlige.

Lån deg en turistsykkel og legg turen til Hyde Park. Sørg for å få se Buckingham Palace!

Book billetter til en musikal, dette er et must når du først er i London. Jeg har sett Mamma Mia, og den var så fin!


hits