21.08.2014

Vita Liberata

21.08.2014 - 20:26 Én kommentar

annonse

Altså, jeg har alltid visst at jeg og Kim Kardashian er ganske like. Men, hva er oddsen for at vi begge to bruker samme type selvbruning? Jeg sier bare en ting, og det er great minds think alike! For jo, selveste Kim Kardashian sverger til Vita Liberata sin magiske selvbruner. Og da sier det seg selv hvor god den er, for lets face it - heter man Kim Kardashian West så kan man velge og vrake i det beste av produkter fra hele verden.Selvbruneren jeg snakker om er pHenomenal Mousse, verdens første og eneste selvbruner som varer opptil tre uker. Dette er en lett og luftig mousse, som du påfører med denne påføringshansken for å få et jevnt og fint resultat. Jeg vil anbefale å smøre seg en gang på kvelden før du legger deg, for så å gjenta prosessen en gang til neste kveld. Denne selvbruneren vant faktisk prisen for beste produkt under Beauty Awards 2014, så det sier seg selv hvor magisk god den er! Selvbruneren kommer i tre forskjellige grader, jeg bruker den mørkeste. Og best av alt: den tørker umiddelbart, er fri for parabener og parfyme og den lukter minimalt!

Check out @vitaliberata_norge at instagram also 

Nå går vi høsten i møte, noe som igjen betyr at huden gjerne blekner litt mer til. Dersom du ikke vil se ut som en inntørket sviske når du er i de sene 30'årene, er kreftgrillen aka solarium fy-fy. Og nettopp det er det siste jeg vil, så for meg blir en denne saken redningen for å beholde en solbrun og naturlig glød i huden også i de kommende månedene. Hvis du ønsker å bli brun også i ansikt og på hals, vil jeg anbefale Rich Face, som er en egen selvbruningskrem for disse to partiene. Denne passer perfekt om du ønsker en umiddelbar og gyllen farge i ansiktet som holder seg godt.Frem til 31.august, får dere nå -20% på ALLE produkter fra Vita Liberata. Koden dere må bruke er kristina20 ♥

21.08.2014

Vi to

21.08.2014 - 15:55

Denne dagen har jeg tilbrakt med Mommo, verdens aller beste Som vi koser oss sammen, ler oss halvt ihjel og snakker om alt mellom himmel og jord. I dag har vi vært på lunsj, spasert rundt i solen og baaaare kost oss en hel haug. Slike dager er gull! Etterpå gikk vi opp til Mofar på graven, og jeg hadde kjøpt med noen kjempefine hvite og langstilkede roser som vi satt der til han i en vase. Det ble så fint! Nå kom jeg nettopp inn døren her hjemme, og tenkte å bli sittende her for å ha hjemmekontor frem til i syvtiden. Da skal jeg videre til Maren, Idol og opptak av Ungkarskvinnen står på planen vår. Hihi, oss nerder slår til igjen!

21.08.2014

Håp og livskraft

21.08.2014 - 08:52God morgen, dere I går hadde jeg bare ork til en oppdatering, rett og slett fordi jeg hadde feber og ikke var i form. Jeg sov store deler av dagen, men fikk heldigvis samlet krefter til å møte Tone en tur ut på kvelden. Vi bor jo ikke i samme by lengre, så dere kan tro jeg savner min bedre halvdel så utrolig mye! Heldigvis fikk vi litt tid sammen i går, og det var gull verdt. Og tenk! Nå er det to måneder til, så får hun baby. Som jeg gleder meg til å hilse på den lille gutten!Her startet jeg dagen med å loffe rundt i min deilige cardigan, mens jeg sugde til meg inspirasjon fra den nyeste utgaven av favoritt-magasinet mitt. For en deilig start på dagen! Jeg tror det hjalp med masse hvile i går, for i dag er formen allerede mye bedre. Får jo så dårlig samvittighet når jeg bare fikk oppdatert dere en gang i går, men de få gangene det skjer - så vet dere at det stort sett er en grunn for det. Nå er jeg i hvert fall tilbake, og satser på å være kvitt forkjølelsen innen helgen er her. Høsten er her uten tvil, så man må huske å kle seg godt! :-)

Var det forresten noen av dere som så Kampen For Livet i går? Denne dokumentaren setter virkelig ting i perspektiv, og jeg kan ikke få rost TV2 nok for å sende en slik rørende serie som dette. Her ser du håp og livskraft på et utrolig sterk nivå, selv med en livstruende sykdom som herjer fritt i kroppen. Det ble mange tårer mens jeg så serien igår, både fordi jeg ble rørt - men også lei meg for at livet er så urettferdig og en så uforståelig hard kamp for så alt for mange. Har man en god helse, er frisk og rask - så er man virkelig så utrolig heldig at det finnes ikke mer man kan ønske seg. Født I Feil Kropp er også helt fantastisk, og jeg anbefaler absolutt alle å sette seg ned i sofakroken og få med seg disse to dokumentarene fremover. Dette har vi alle godt av å se!Nå skal jeg få unnagjort litt jobb, før jeg skal kjøre avgårde og besøke Mommo

20.08.2014

Nytt hår for høsten

20.08.2014 - 10:17

Åh, i dag våknet jeg opp med en pottetett nese og feber. Denne smellen går jeg på hvert eneste år når sommeren er over og høsten nærmer seg, jeg kler meg alt for lite og ender opp med å fryse. Spesielt på vei hjem fra trening er jeg dårlig til å kle meg, jeg tenker alltid at det er to minutter til jeg er hjemme og ender opp med å sykle i en svett treningstopp, mens jeg selvfølgelig hakker tenner fordi det er kaldt. Haha! Og jeg som hadde gledet meg så til spinning i kveld, ser ut som at jeg må legge den planen på hylla i dag altså. Tenkte straks å dra på butikken for å kjøpe inn ingefær og sitron, så skal jeg drikke masse te og forhåpentligvis bli kvitt forkjølelsen like fort som den kom.


Jeg tenkte forresten å vise dere bedre bilder av håret :-) Jeg er veldig fornøyd! Og det var gøy med en liten forandring, jeg har jo hatt superlangt hår veldig lenge nå. Håper jeg klarer å holde denne lengden en stund, og at jeg ikke blir å savne det lange. Vi får se, jeg er jo litt ubesluttsom når det kommer til dette håret. Men enn så lenge liker jeg det!


- How do you like my new hairstyle? Went a little shorter and with a more natural look this time -

Det er selvfølgelig min kjære Marianne på Komponisten Frisørsalong som har fikset håret mitt, hun er verdens flinkeste og skjønneste frisør! Og ja, jeg har fortsatt HairTalk sitt extension i håret, vi heiste det opp når jeg var hos Marianne på mandag og klippet det en god del. Dette håret kan vare i en liten evighet, eneste man må gjøre er å heise det opp hver fjerde uke cirka. Og dette kan du gjøre maaange ganger! Kvaliteten er fantastisk, og jeg er superfornøyd over hvor utrolig godt dette håret holder seg. Merker allerede at mitt eget hår har blitt sunnere etter at jeg begynte å bruke Hairtalk sitt tapeextension, da dette er verdens mest skånsomme metode å forlenge håret sitt på. Ønsker dere å bestille time hos Marianne som holder til på Kjøita i Kristiansand, kan dere ringe 38 09 08 85 ♥ //sponset

19.08.2014

Høstens fineste treningsklær

19.08.2014 - 19:43

annonse

Endelig er høstens Anti Shake tights her! Høstens nyheter har nettopp tikket inn hos Get Inspired, og heldig som jeg er har jeg fått et fresht og fint sett med treningsklær. Allerede i dag ble det tatt i bruk, og jeg må bare si meg strålende fornøyd :-)

- Röhnisch Shape Tina Röhnisch Paulina Racerback -

De aller fleste av dere treningsglade jenter har sikkert hørt om Röhnisch tidligere, og kanskje spesielt om den populære anti-shake tightsen deres. Dette er i følge flere jenter verdens beste treningstights, da den både former og holder alt du trenger inne. Den gir en utrolig fin siluett, og sitter som støpt under hele treningsøkten. Og så har tightsen så utrolig fine detaljer som fremhever formene fint, og tidenes mest behagelige stoff. Og best av alt, stoffet skjuler alt som heter cellulitter og ujevnheter. Hørte jeg et hurra?!
- It's all in the details -

De fargene som jeg har på meg her, er faktisk en av høstens store trendfarger. På denne årstiden går vi gjerne litt "back to nature", med jordfarger og print som har mer naturpreg. Det syns jeg er så deilig, fordi nå har det vært en lang sommer med sukkersøte pastellfarger. Er dere ikke enige? Det var deilig med en oppfriskning i garderoben min nå, nytt og fint treningstøy gir meg alltid ny motivasjon.Rabattkoden er gyldig frem til førstkommende søndag! Og dere? Husk at GetInspired alltid har fri frakt, og lynrask levering. Her snakker vi 1-3 dager, men jeg pleier å få pakkene mine innen 24 timer. Det er jammen ikke verst,det!

19.08.2014

Ukens filmtips: The Wolf of Wall Street

19.08.2014 - 14:54

Jeg oppdaget til min store glede i går at The Wolf of Wall Street endelig har kommet ut for leie! Jeg fant den hos Headweb, så hvis dere har apple-tv eller dette tilgjengelig, burde dere så absolutt se denne på neste filmkveld. Dette er uten tvil en av de beste filmene, den er hysterisk morsom og utrolig fengende. Og Leonardo DiCaprio gjør en strålende innsats som hovedrollen i denne filmen :-)

The Wolf of Wall Street er basert på den virkelige livshistorien til New York-aksjemegleren Jordan Belfort. Den amerikanske drømmen rakner i sømmen etter hvert som Belfort sent på 80-tallet går fra lovlydig spekulasjon i små-aksjer, til å kaste seg hodestups inn i et jappeliv av grådighet og korrupsjon. Som grunnlegger av aksjemeglerfirmaet Stratton Oakmont demonstrerte Belfort at han hadde et enormt vinnerinstinkt - og pengeforbruk - allerede tidlig i 20-årene. Det ga ham det velfortjente klengenavnet "The Wolf of Wall Street." Penger. Makt. Kvinner. Narkotika. Fristelsene var mange, og frykten for myndighetene helt fraværende. For Jordan og hans flokk med Wall Street-ulver ble beskjedenhet raskt et skjellsord og mer var aldri mye nok.


kilde: filmweb

19.08.2014

girlsnight at my place

19.08.2014 - 07:05

Som vi koste oss i går, Maren og jeg Det var jo premiere på både Idol, Det Nye Jenta, Ungkarskvinnen og Født I Feil Kropp, så dere kan tro det var duket for tidenes tv-mandag. Eneste problemet er jo bare at flere av programmene har sendetid samtidig, så da ble det en liten krise for disse to jentene - helt til vi fant ut at Maren kunne ta opp det vi ikke fikk sett hjemme hos seg. Haha! Viktig å få med seg absolutt alt, sant?

Snacks på bordet ble det også, det hører jo til på jentekvelder! Vannmelon, friske bær, vanilje yoghurt og cottage cheese - mine favoritter. Og dere kan jo greia, bland sammen alt i en bolle og voila! Du har verdens beste og sunneste kveldsmat.- Girlsnight at my place and some healthy snacking -

Ellers må jeg jo ønske dere en riktig god morgen! Jeg regner med flere av dere straks skal avgårde på skole og jobb, så jeg ville egentlig bare stikke raskt innom for å ønske dere en alle tiders tirsdag. For meg har en ny arbeidsdag nettopp begynt, og i ettermiddag kommer også min lillebror for å hjelpe meg med å få unnagjort litt. Men vi sees uansett om ikke så alt for lenge, enn så lenge må dere ha en super start på dagen

18.08.2014

my monday look

18.08.2014 - 17:11

Gjett hva jeg har gjort i dag, da? Klipt av meg halve håret! Fikk plutselig et spontant innfall i frisørstolen om å få kortere hår, så da ble det jo sånn. Jeg og disse ideene mine når det kommer til håret altså, det er stadig noe nytt som må prøves ut. Dessverre har jeg ikke bilder til dere av resultatet riktig enda, men jeg fikk tid til å knipse noen antrekkbilder før jeg dro til frisøren. Jeg er i hvert fall kjempe fornøyd, og gleder meg til å visedere! Og så er det jo alltid gøy med en forandring :-) Men nå må jeg løpe videre, jeg skal på spinning og jeg gleder meg til å sykle noen svette mil sammen med den spreke gjengen på Solsiden. Vi sees plutselig!lindex bukse og genser - aldo veske - bherska sko

18.08.2014

Trying to find the good

18.08.2014 - 09:52

- Wake up with a smile. Start the day happy. Believe in today -

God mandagsmorgen fra meg og lille Milo Er dere klare for en ny uke? Det er jeg! I dag føler jeg virkelig at hverdagen virkelig går tilbake til normale rutiner etter sommeren, og det er det litt forskjellige grunner til. God Morgen Norge begynte endelig igjen, jeg er helt avhengig av frokost-tv og nyheter hver eneste morgen. Det har vært krise at de har hatt sommerferie så lenge! Og ikke nok med det, men i dag begynner endelig felles spinning- og treningstimer igjen på Solsiden hvor jeg trener. Det gleder meg så innmari mye! Og en siste grunn, denne uken er det premiere på flere av høstens nye tv-programmer. Haha, jeg er så rar! Men likevel, dette er ting jeg har savnet så mye og sammen har det gjort at jeg har gledet meg ekstra mye til denne mandagen.

Denne uken har jeg bestemt meg for at jeg skal jobbe ekstra mye med meg selv og tankegangen min, øve meg på å se det positive i ting igjen og bli flinkere til å bruke tid med de rundt meg. Jeg skal rett og slett begynne med litt mentaltrening, og jeg tror jeg har veldig godt av det! Planene for denne mandagen er en tur til frisøren, hjemmekontor, en etterlengtet spinningtime og så TV-kveld med Maren. I kveld det jo som sagt premiere på så mye gøy, så i kveld skal vi benke oss i sofaen med masse sunn snacks og se på alt av programmer som kommer rullende over skjermen. Dette blir med andre ord en fin mandag, med masse kjekt på agendaen!- Ønsker dere en fin start på mandagen! Hva ser dere frem til denne uken? -

17.08.2014

Full kanon på søndagstur

17.08.2014 - 20:43

Søndagstur ♥ Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde en søndag uten! Det er Maren som pleier å være turkameraten min, og i dag var intet unntak. Som vi koser oss på disse turene våre! Vanligvis pleier vi å legge turen til skogs, men i dag valgte vi å heller traske rundt alle veier. Litt rundt i sentrum, så ned til sjøen og videre opp mot festningen og så nedover til fiskebrygga. Det ble i hvert fall en frisk tur, og jeg rakk akkurat å komme inn døren hjemme før regnet begynte å plaske ned. Snakk om god timing!I sekstiden banket det overraskende på døren her hjemme, og gjett hvem som stod utenfor? Mamma, Øyvind og Mommo ♥ Og ikke nok med det, mamma hadde med seg rykende ferske, hjemmebakte skoleboller. Med melis og kokos! Jeg tror faktisk ikke det finnes noe bedre, hvetebakst er uten tvil det beste jeg vet om. Mamma er så snill som gjør slike småting for meg, om jeg en dag blir en halvparten så god mor til mine fremtidige kidz - så sier jeg meg strålende fornøyd. Og ja, jeg har selvfølgelig fått oppskrift til dere på disse farlig gode skolebollene - så jeg tenkte å dele den til uken :-) Hvordan har helgen deres vært, godtfolk?

17.08.2014

Høstens sminketrender

17.08.2014 - 15:51

annonse

I dag tenkte jeg å vise dere høstens store sminketrender. En gjennomgang innen dette kan jo alltid være fint, og det er spennende å se hva som blir hot for årets kommende høst. Sminke kan gjøre så mye, så kanskje du finner en trend du liker ekstra god og vil prøve ut?


Metallic: om du ønsker fokus på øynene dine, er metallisk veien å gå denne høsten. Skimrende farger med metallisk overflate er lekkert til øynene, og fremhever de på en utrolig fengende måte. Hvis du skal bruke metalliske farger på dagtid, burde skyggene legges lettere enn på kvelden for at det ikke skal bli for hardt. På kvelden derimot er det bare å kjøre på, og leke seg med sminken!The Balm øyenskygge-palett ♥ Kjær Weis øyenskygge Eye Colour TrioCompact case for eye colour trio


Lashout: dådyr-vipper vil vi alle ha, og her er det tre ting du må skaffe deg for å få nettopp dette. En god vippetang, en magisk maskara og litt juks med løsvipper. Store og glamorøse vipper er hot denne høsten, og det kan jeg godt forstå! Det er få ting som er finere enn et stort og våkent blikk.Luz Lashes Lash Domination Volumizing MascaraVippetang


Glow: makeup som gir den perfekte gløden vil aldri gå av moten. Her trenger du en god glow krem, en foundation, en concealer og en blush som gir nydelige rosekinn. Selv elsker jeg Glo Minerals sin foundation som jeg har linket til under, denne må dere virkelig ha i sminkepungen deres. Den inneholder nemlig lys-spredende diamantpulver og ekte gullpartikler, og sammen gir disse den fineste gløden til ansiktet.Bekk by Linda bronzerLuxe Liquid FoundationCheek BlushFace and eye brightener


Line Dance: innrammende øyne er noe av det vi kommer til å se mye i høst, så her er det bare å øve seg med eyelineren. Du kan også selv bestemme hvor intenst resultatet skal bli, det er enkelt å tone sminken ned eller legge på mer om du ønsker det. Denne typen øyensminke er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Du trenger ikke mer enn en sort kajal og mascara for å få en fin look! Round The Clock Eyeliner Flytende eyeliner Super Fat Eye Marker


Nå får dere -20% på ALT av sminke hos Coverbrands (unntatt salgsvarer), så her er det bare å gjøre sminkepungen klar til høst! Rabattkoden dere må bruke er KAHØST, og den er gyldig ut 21.august :-)

hits