MARBLE BATHROOM

Annonse: reklamelenker for Villeroy & Boch.


Jeg har gledet meg så utrolig mye til å vise dere bilder av det nye badet mitt! Jeg er så fornøyd at jeg må klype meg i armen nesten hver eneste gang jeg står i dusjen, hehe. Det er Bademiljø og Rør i Sør som har pusset det opp, og jeg kunne ikke vært mer takknemlig for hvor bra de fikk det til. Som jeg har sagt flere ganger var badet og vaskerommet det eneste jeg ikke likte i leiligheten min som har blitt totalrenovert, og to år etter at jeg flyttet inn hit fant jeg ut at det var på tide å fikse disse to rommene også. Jeg valgte hvite marmorfliser, matt sorte detaljer og en veldig ren stil – kombinert med litt lunere ting som håndklær, badekåpe og grønn plante for å bryte opp stilen litt.

MY NEW BATHROOM

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Hva syns dere? Eneste jeg mangler er en sluk til dusjen, men nå klarte jeg ikke vente lengre med å vise dere. Servanten og toalettet er fra Villeroy & Boch, kranene og dusjhodet er fra TapWell og flisene er fra Modena. Kanskje ikke det lureste å velge hvite fliser med tanke på at jeg er så mørkt i håret, men det tenkte jeg egentlig ikke på før i ettertid… Haha! Ville uansett ikke gjort det annerledes, jeg får heller være flink til å moppe og holde gulvene rene.

Sjekk ut katalogen til Villeroy her.

Jeg er spesielt fornøyd med vasken og all plassen jeg har under den. Til en forandring fikk jeg nemlig endeliiig plass til alle produktene mine her, tidligere har jeg måtte fylle opp et skap på gjesterommet. Veggheng-toalettet er også fra Villeroy, og det er så mye mindre og finere enn det som opprinnelig var her. Hater store toaletter, spesielt på mitt bad som ikke er så alt for stort. Jeg føler vi fikk utnyttet plassen så mye bedre nå og ting føles mye mer romslig enn hva det var tidligere. Elsk! Jeg er så fornøyd! Hva syns dere? Jeg har faktisk vlogget fra oppussingen også, så videoen kommer så fort den er ferdig redigert! Og bilder av vaskerommet skal jeg også fikse til dere snart. Bare spør om du lurer på noe, så skal jeg svare så godt jeg kan ♥

99 kommentarer

 1. Susanne casandra

  Dette var sykt fint 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Susanne<3

 2. WOW!!! 😍😍😍

  1. kristinaandersen

   <33

 3. Pernilla

  Hei Kristina!

  Skikkelig fint! Har SÅ lyst og pusse opp mitt bad og, men er redd det kommer til å bli dyrt.. Jeg har blå fliser på badet liksom *grøss*…. Hvor oppbevarer du feks. dusj såpe/shampo når du dusjer? La merke til at du ikke hadde noe spesielt til oppbevaring i dusjen? 🙂

  Stor helgeklem fra Pernilla

  1. kristinaandersen

   Det å pusse opp bad er ikke billig, så forstår deg godt.. Hehe! Jeg har en hylle nede i dusjen som ikke ble med på bildene hvor alt står 🙂 Ønsket ikke henge ting på veggene for å holde det helt stilrent. Good helgeklem tilbake <3

 4. Såå fint det har blitt!! Stilrent, men samtidig litt edgy – love it! Håper du får en fantastisk fredag, og ikke minst start på helgen! Stooor klem fra meg og lille Ekko <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Takk Charlotte, du er alltid så god 😀 Ønsker deg og lillingen en nydelig helg <3

 5. For et drømmebad! Skjønner godt at du er fornøyd 🙂 Hadde vært enda morsommere å se før og etter-bilder, er jo først da man ser virkelig forskjell fra det som har vært (spesielt i og med at du ikke har vist noe særlig fra badet før) !

  1. kristinaandersen

   Takk Helene 😀 Før og etter kommer i vloggen, jeg glemte å ta bilder underveis :O

 6. Synnøve

  Såå fint <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk!

 7. Sååå lekkert, Kristina!! Wow! Nå får jeg lyst til å pusse opp badet mitt også😊 Skjønner godt at du er fornøyd! Må forresten bare si at jeg elsker podden deres, hørte på alle episodene på ferie forrige uke, og jeg klarte ikke å la være å le høyt av historiene deres. Love, love, love! Ha en flott helg!

  1. kristinaandersen

   Ååå, gode deg Cecilie!! TUSEN TAKK <3

 8. Nydelig bad du har fått 😊
  Lurer på et rengjøringsspørsmål hehe , hva produkter osv bruker du til å rengjøre badet ditt ? Det er så mye forskjellig folk sier .. bruk zalo på gulvet , ikke grønnsåpe, bruk bare vann , det holder med mikrofiber…. osv 😄
  Ha en fin dag 😍

  1. kristinaandersen

   Takk snilling! Jeg vasker badet med kun en dampmaskin. Beste kjøpet jeg har gjort i hele år, haha! Trenger ingen såpe eller midler, den rengjør med varm damp. Anbefales 🙂

 9. Madeleine

  Så sinnsykt lekkert, Kristina!! Det der er drømmebadet❤ haha, jeg må spørre om hvilken plante du har i bylassen-skålen? Det så veldig fint ut! Gleder meg til å se vaskerommet også !

  1. kristinaandersen

   Tusen takk snille deg! Aner ikke, men det er en grønn greia som du sier.. Haha! Kjøpte den på Mestergrønn. Klem!

 10. Herlighet, så lekkert!!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Camilla!

 11. Hvor er dusjdøren fra?

  1. kristinaandersen

   Spesialbestilt. Vil ikke nevne fra hvor, elendig service. Beklager!

 12. Jeg skjønner ikke, hvor er inngangen til den lille dusjen der? Er det ingen dør?

  1. kristinaandersen

   Ingen dør, kun glassvegg som er såpass lang at vannet ikke går ut 🙂

 13. Elsker det!😍 Godt valg av farger og materialer! God helg <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Maren 😀

 14. Sorte detaljer og marmor fliser er så fiiiint! Du har all grunn til å være fornøyd! Har du før-bilder av badet forresten?
  Ønsker deg en god helg <3

  1. kristinaandersen

   Det kommer i vloggen <3 Goood helg, MB <3

 15. Sykt fint! Akkurat sånn jeg skal ha selv, bare med messingdetaljer isteden for svart.

  1. kristinaandersen

   Så spennende! Lykke til med nytt bad 😀

 16. Kristine Klepp

  Hei. Jeg lurer på hvor speilet er i fra? Veldig fint bad:)

  1. kristinaandersen

   Spesialdesignet. Kan bestilles de fleste steder som driver med glass 🙂

 17. ååååh så nydelig! <3 hadde ikke sagt neitakk til et så fint bad!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Thea!

 18. Kjempe fint! Hvor er speilet fra?

  1. kristinaandersen

   Spesialbestilt. Vil ikke reklamere for butikken, da det var så crappy service der at jeg har ikke ord.

 19. veldig lekkert da, men eg er glad det er du med vaskemani og meg som slipper vaske den glassveggen 🙂

  Tips ang produkter på badet. Det blir varmt og fuktig der så holdbarheten blir forkortet på spesielt hudpleie. Så kun ha det du bruker daglig der og event andre produkter ha den i det skapet på gjesterommet -så holder de seg mye lengre og du slipper at produkter blir ødelagt.
  Eg jobber til daglig med hudpleie og vi ser jo dette bare i butikken der det er forskjell i tempratur og med lamper som lyser på noen produkter og ikkje andre hvor stor forskjell stabil tempratur har å si. Og fukt er jo og noe som har påvirkning.
  Lykke til med nytt smashing bad <3 <3

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Lin! OG tuusen takk 😀 Klem!

 20. Så sjukt fint! Får eg spørje kor stigen er frå?

  1. kristinaandersen

   Selvfølgelig 😀 Kjøpte den på Bademiljø i Sørlandsparken.

 21. Skulle gjerne sett før-bilder av badet og 🙂 ble kjempefint nå!

  1. kristinaandersen

   Det kommer i vloggen <3

 22. Det ble såå fint Kristina!!! Skikkelig goals haha <3

  1. kristinaandersen

   Duuu da 😀 TAKK <3

 23. Rålekkert! Ferdig snakka 🙏
  Du har god smak 😊

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, så koselig <3

 24. Kjempefint! Kan jeg spørre hvor stort badet ditt er, og hva bredden er på dusj, servantskap og «kassen» til toalettet? Skal totalrenovere mitt eget bad, og det kan se ut som ditt er ganske likt i størrelse 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg aner ikke Andrea :/ Beklager! Men dusjen er en meter i bredde. Større enn den ser ut på bildene. Hvis du kontakter Villeroy, kan de kanskje hjelpe deg med størrelsene jeg har 🙂 Klem!

 25. Martin Pedersen

  Se deet😁 da var så og si alt kommet på plass😁 gudd å fint kombinert alt av innredning og fliser! Nydelig smak du har 😁😁😁😁

  1. kristinaandersen

   Du som har fått det til så fint Martin 😀 Flinkeste mureren som er! Kommer ei litta takk til deg også, men det blir i vloggen 😀 Klem!

   1. Martin Pedersen

    😁😁 dette gleder jeg meg til 😁 når kommer den? 😁

   2. kristinaandersen

    Så fort vi får filmet badet nå til uka 😀

 26. Wow! så utrolig flott det ble.

  Hører på podcasten deres hver tirsdag og hørte at dere snakket om julepynt der du nevnte ting du hadde bestilt fra Etsy. Kunne du laget et innlegg med tips/innkjøp fra sider som Ebay, Etsy osv? det er så gøy å se!

  1. kristinaandersen

   Det kan jeg ,kommer når det er jul <3 Klem!

 27. Er det ikke mur i sør? Min bror som la flisene😉 nydelig bad, gratulerer 👏

  1. kristinaandersen

   Jo, de murte. Flinkeste Martin 😀 Takk Helene!

 28. Så lekkert 😍 Forstår godt du er fornøyd! Av alle ting, så lurer jeg hvor den «potten» til den grønne planten er fra?

  1. kristinaandersen

   Den er fra By Lassen 🙂

 29. Så lekkert👌🏻 Stilfullt og gjennomført. Rett og slett et drømmebad. Ønsker deg en fin helg. Klem

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Jenni! Ha en kjempe helg <3

 30. Så utrolig lekkert og stilrent!!! 😍
  Hvor er håndklær/teppe ifra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Missoni 🙂 Klem!

 31. Herregud så fint!! Og overraskende lunt til at det er så mye hvitt? Får nesten en sånn spa følelse av å se bildene 😍 Gleder meg til å se vlog 😃
  Kan du ha en gooood helg Kristina, og kose deg masse både med fresht nytt bad og den skjønneste Milo 😘

  1. kristinaandersen

   Takk Hege, akkurat en sånn følelse jeg ønsket på badet <3 Håper du har hatt en fin helg <3

 32. Så sykt fint bad!

  Hørte på poden deres idag (litt sent, men hatt det travelt), og hørte på økonomi tipsene dine.
  Et annet tips er trippel trumf.
  Og være flink til å følge med på tilbud, og faktisk sjekke prisjakt.

  1. kristinaandersen

   Har du trumf har du trippel trumf, man får beskjed på melding 😀 Tusen takk, Sofie <3

 33. YES!!!!!!!😍😍😍😍😍😍😍

  1. kristinaandersen

   <3

 34. Kjempefint bad! Skjønner godt du er fornøyd! Så fint med de sorte detaljene! God helg ❤️

  1. kristinaandersen

   <33 God søndag!

 35. Å, så fantastisk fint bad!!! Det inspirerte meg til å få inn litt svarte detaljer på mitt for å gjøre opp for at jeg ikke kan pusse opp. Du har så fantastisk fin stil!!! PS. Elsker podcasten. Ukas høydepunkt❤️

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk <3

 36. Veldig nydelig bad ♡ – her må det være en drøm å gå inn ♡ Har fulgt deg i flere år, sjelden jeg legger igjen noen ord – men jeg hadde ikke fulgt deg hvis jeg ikke liker det jeg ser 😀 … 📸 delikate blogg bilder, en flott leilighet som er så lun & koselig, flotte antrekksbilder, matbilder likeså… og ikke minst jenta bak bloggen – vakker så få… ♡ Elsker podden deres også (faktisk den første jeg har hørt på/og den eneste), så herlig ekte og artig 🙂 Jeg syns du har en fantastisk blogg og det kommer av at du er bare helt fantastisk menneske – ønsker deg en superfin helg, kos deg og nyt livet ★ ★ ★ stor klem sendes din vei

  1. kristinaandersen

   Så god du er Mette, takk for denne sjukt hyggelige kommentaren <3 Håper du har hatt en fin helg! Stor klem til deg!

 37. Det vart kjempefint, og so sjukt deilig å ha det på plass! Elsker å ha skuff i staden for skap under vasken, får jo so mykje meir oversikt over alt! Eg har fleire cosmetic organisers i eine skuffa, slik at alt av sminke/produkter er fint dandert og tilgjengelig når eg åpner den 🙂 Kjempestilig bad, Kristina!

  1. kristinaandersen

   Ikke sant! Mye bedre plass og oversikt 😀

 38. Hei!
  Jeg har ikke lest bloggen din regelmessig før nå som jeg har begynt å høre på podcasten deres. Og jeg ville bare si at den er SÅ bra. En god blanding av humor, alvor, venninneprat og viktig tematikk. Du virker utrolig reflektert, godhjertet og omsorgsfull 🙂 De som har deg er heldig! Lykke til videre med drømmer og mål. Er sikker på at du kan få til det du vil. Heier på deg 🙂

  1. kristinaandersen

   Skikkelig kjekt å høre Kirsti!! Tusen takk <3

 39. Så utrolig fint! Hvor har du kjøpt håndklærne fra? Så fine farger 😁

  1. kristinaandersen

   Missoni <3

 40. Så lekkert!! 😄😍 Gratulerer med nytt bad! kan du kanskje tekste litt i Vloggen? Slik vi som ikke hører får med oss litt hva som blir sagt? ❤️

  1. kristinaandersen

   Ja, det kan jeg prøve å få til <3

 41. Veldig veldig flott og skikkelig deg, føler jeg:D Likte også godt løsningen med bare én glassvegg istedet for dusjdør/kabinett, og utseendet på dette badet finner man ikke hvor som helst – skjønner så godt at du fryder deg hver gang du er på badet:D

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk, R <3 Gøy med noe litt annerledes 😀

 42. Så utroolig fint badet ble!! WOW!

  Jeg har aldri (tror jeg?) lagt igjen en kommentar på bloggen din før- men jeg må virkelig få si at du virker som en helt fantastisk jente. Også har jeg et lite tips til deg, for jeg ser du i likhet med meg ikke er en typisk «jeansjente» pga. kroppen ikke er bygd som alle supermodellene med tynne lår og null former. Prøv Levis sin wedgie fit jeans- de er korte i beina og sitter virkelig som et skudd på rompa! Føler også det at den er cropped får lårene mine til å se mindre kraftige ut. Et lite tips fra meg til deg på en lørdag 😀 Sjekk forresten ut de som er med stretch- disse utvider seg ganske kraftig etter litt bruk så anbefaler deg å gå ned minst en størrelse fra det du vanligvis bruker 🙂 Heiheii for en lang kommentar. Nå takker jeg for meg! Ha en super helg :*

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Julie! Den må jeg dra å se på i morgen 😀 Klem!

 43. Lekkert!!
  Hvordan holder du dusjveggen så ren og fin? Bruker du damp på den også? Klem <3

  1. kristinaandersen

   Damp og Jiff skurekrem hvis jeg vil vil ha den 100% ren 🙂

 44. Utrolig lekkert!! Ligner på noen marmorimiterte fliser vi er på vei til å bestille fra Modena, men hva er navnet på de du har?

  1. kristinaandersen

   Usikker Petter :/ Kan sjekke opp!

   1. Petter

    Ja, det hadde vært helt supert og er veldig takknemlig hvis du kan gjøre det! 🙂

 45. Syyykt lekkert!! 😍 wow altså! Kan du legge ut før/etter bilder?

  1. kristinaandersen

   Ja, det kommer i vloggen 😀

 46. Elisabeth

  Badet var aldeles nydelig!! Leiligheta di blir jo bare nydeligere å nydeligere!😍 også må e bare tilføye at e digga podden dokkers! Dokke e så god at e har lyst å putte dokke i lomma å ha dokke me hjem!😂🙈

  1. kristinaandersen

   Ååå snille deg!! Tusen takk for så koselig kommentar Elisabeth <3

 47. Kristin

  Haha du skriver slik at det virker unikt ned marmor og matt sort. Alle bloggere har det slikt 😂😂

 48. Herrefred så fint😍 Men hvor er dorullholderen fra? 😊

 49. Wow, rå fint! 😀

 50. For et nydelig bad!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *