LA TANKENE HVILE OG SNURR FILM

Du vet når du er på filmkveld, og finner ut at du skal snurre skummel film? Sånn selv om du er 100% klar over at du blir livredd etterpå? Men du klarer bare ikke la være. Det gjorde jeg og Belinda i går. Og når filmen en skjønn bloggleser hadde tipset meg om var ferdig snurret, var jeg blitt så hysterisk at jeg nesten ikke turte å gå ut til bilen min. Er dere klar over hvor skummelt det er å rygge med ryggekamera midt på natta eller?! Jeg ventet bare på at en dame med lang, sort hår skulle stå der og jeg måtte rygge henne ned. Heldigvis slapp jeg det, men jeg var faktisk så barnslig at jeg kjørte HJEM TIL MINE FORELDRE for å sove der etterpå….. Haha! Hvorfor gjør man slike ting mot seg selv når man vet hvor galt det blir?

I går droppet jeg altså skalldyrkveld og endte heller opp på rolig kveld med middag, podding og film hos Belinda. Akkurat det jeg trenger i disse dager, jeg er sliten og helt ærlig ganske uttafor i formen, så da må jeg nesten bare gjøre det jeg har lyst til for å få dagene til å føles litt lettere. Selv om jeg vet jeg må komme i gang med det virkelige liv igjen allerede i morgen, dette ritualet mitt med film hver kveld må stoppe denne søndagen. Heldigvis er det noen timer igjen, for ja – dyna er allerede på plass i sofaen og jeg har besøk. Orker ikke snakke for mye, vil bare se film og tenke på noe annet. Men en ting er sikkert: i kveld må det bli en komedie eller noe kjærlighetsdrama. For i morgen må jeg komme meg på trening, og da trenger jeg å få sove uten å løpe intervaller rundt i leiligheten med nattbordet i hånda som våpen mot gale mordere… Orker ikke.

Så, til det store spørsmålet denne søndagen. Har vi samme godterismak? Haha! Mine topp fem smågodtgreier er gule sure munner, gul og beige ufo, colastenger, den trekantgreien som også er sur og vannmelon-ufo ♥

26 kommentarer

 1. My kind of candy!!! Akkurat slik så helgens godteskål ut her i dette huset 😀 Kos deg maks, filmkveld er aldri feil <3 Stor klem

  1. kristinaandersen

   Så herlig Kine, haha! Beste godisen 😀 God klem, og god søndagskveld til deg <3

 2. Hihi, hadde jeg vært på besøk hos deg hadde du fått godisskåla alene. Jeg elsker oransje/sorte krokkodiller, lakrisfisk, ferskenbiter, lakris hodeskaller og sjokolade. 🙂

  1. kristinaandersen

   Måtte blitt en bolle til hver da, si 😀 Haha! Lakris hodeskaller er gode, da 😀

 3. Ann Kristin

  Åååå sure munner 🙏! En av mine favoritter 🙏👌🏻🙌

  1. kristinaandersen

   Elsk! 🙏

 4. Hahahah jeg må le, kjenner meg såå godt igjen!! Alltid en tanke om at jeg MÅ se disse filmene, men så angrer jeg så svært i ettertid haha. Vi lærer aldri vi <3. Har forresten min første natt i hybel i natt, og er tilflytter til byen 🙂 Har du noen gode råd eller tips du kan gi en student som så gjerne ønsker å utforske mer av byen de neste dagene <3 – ønsker deg en fin kveld videre, av det som er igjen av den, fine Kristina.

  1. kristinaandersen

   Så gøy Inger, velkommen skal du være til Kristiansand <3 Har hørt studentene stortrives her 😀 Har du sett Kristiansand-guiden min?? Her kommer den! 😀 http://www.kristinaandersen.no/2018/05/28/den-store-kristiansand-guiden-2/

 5. Den skålen så magisk god ut. Hva slags film så du? Jeg så «Unknown » i går og den var virkelig bra. Var litt stresset hele filmen jeg, på en bra måte. Begynte å se filmen «Lion » i dag før kveldsvakt så får se om det blir litt filmkos i sengen før jeg legger meg. Med en sjokkis og et glass vann, det blir min helgekos etter jobbehelg. Blir deilig med fri i morgrn da, men så skal jeg til en ny fysio før 2nd opinion!!! #spennende.

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Så deilig Anja! Jeg og Belinda så «When the bough breaks» på ViaPlay. Psykolgisk thriller, veeeldig bra! Og skummel.. Hehe! Lykke til hos fysio i dag <3 God klem!

 6. Vi har lik smak 🤤🤤🤤 Men du må prøve de sure kirsebærene!! De er livet 😍😍😍

  1. kristinaandersen

   Oooh, de skal jeg prøve til helgen 😀

 7. Haha, jeg måtte faktisk kjøre avgårde til bensinstasjonen for å hente ala det samme godteriet som deg etter jeg hadde lest blogginnlegget ditt 😀 Ble så fristet!

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Jeg døør 😀 Så herlig, M! Da regner jeg med søndagskvelden din ble fin <3

 8. Ser aldri grøssere igjen etter at jeg så the ring for mange år siden. Fikk seriøst ikke sove på 3 måneder etterpå! Grøssere er ikke noe for meg altså

  1. kristinaandersen

   Ikke for meg heller :O The Ring bringer tilbake vonde minner. Den ER så skummel!!

   1. Samme her! Den filmen ødela meg. Sånn seriøst 🙊🙈😂

 9. Elsker de ufo’ene! Liker det meste som er seigt og surt, men hadde muligens spedd på med litt fudge 😉 Gleder meg til podkast i morgen!

  1. kristinaandersen

   Fudge er der, hihi! Se godt, så spotter du de 😀

  2. Samme her. Den filmen ødela meg. Sånn seriøst 🙊😂

 10. Helt lik godterismak! Digger de diamantene, de finnes også i en liten variant som er nesten enda bedre! Bare et lite tips 😉 God ny uke fine deg! <3

  1. kristinaandersen

   Den er ENDA bedre! Men finner den ingen plasser :(( Haha! Herlig mandag til deg, Kristine <3

 11. Du er så fiiin😁 keep up the good work, elsker å titte innom bloggen din. Klem fra Lene

 12. Du finner små diamanter hos rema1000 (de er rosa og hvite), alltiden favoritt hos meg. Ellers er det sure jordbær fra Kiwi.

 13. Å fyyy!! Er på utveksling i utlandet nå, vært borte i to mnd.. Sa nettopp i telefonen til typen at det jeg savner mest med Norge er GULE SURE MUNNER!!!! Herregud </3 Uten tvil samme godterismak!

 14. Hei! Elsker bildene dine på veggen, kan jeg spørre hvilken strl du har?
  Synes det er vanskelig å treffe riktig strl på desenio!
  Elsker hjemmet ditt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *