MIDDAG OG SPILLKVELD

Hvis du skal få en gutt til å bare ville være sammen med deg..
Meg: bruke tvang!

Meg i et nøtteskall på Alias spillkveld…. Haha! Svaret var altså forføre. Men sånt driver jo ikke jeg med, så hvordan kunne jeg vite det? I går var det altså både middag og spillkveld her hjemme hos meg, og det var så koselig ♥ Disket opp med lasagne, hvitløksbaguetter og jordbærkake til dessert. Og så fikk vi selvfølgelig med oss den 17 års gamle gullhelten Jakob spurte inn til seier i friidrett på 1500 meter og alle jublet helt vilt her inne i stua. Jeg er sikker på at sofaen flyttet seg noen centimeter over gulvet, hehe. Så fantastisk gøy! Tenk å være så ung, og bare så innmari rå at du vinner gull i EM? Det er så kult at jeg har ikke ord!

LAST NIGHT ✨🥂

Planen min for dagen er fullspekket, og alt er egentlig jobb frem til ikveld. Først ut kommer lillebror ned til meg, vi skal jobbe sammen noen timer, knipse litt bilder av en kommende kampanje og så må han fikse litt på soverommet mitt slik at jeg faktisk kan se tv der. Tv på soverommet, dere! Jeg har drømt om det siden jeg ble født, og endelig skjer det. Etterpå skal jeg rett avgårde til Belinda for å podde, og såå blir det skalldyrkveld når mørket sniker seg på. Håper dere alle sammen får en fin lørdag ♥

20 kommentarer

 1. Du er så utrolig flink til å diske opp! Ha en nydelig dag, fine deg <3

  1. kristinaandersen

   Goding, tuusen takk! Håper helgen din blir fin Marie <3

 2. Hvor langt er Bolia spisebordet ditt? Er det modell DT18 eller DT20?

  1. kristinaandersen

   Usikker Tuva :/ Beklager! Det er to år siden jeg kjøpte det <3

 3. Den jordbærkaken der.. oppskrift JA TAKK!!😂❤️🙌🏻

  1. kristinaandersen

   Den er så goood! Skal få til oppskrift til dere asap <3

 4. Hei! Hvor er stolene fra?☺️

  1. kristinaandersen

   HAY 🙂

 5. Du har det så utrolig fint, Kristina 😍 Skikkelig inspirasjon hele hjemmet ditt! Heldige de som er gjester hos deg ❤ Hvor på soverommet har du tven? Skulle du ha veggfeste?😀

  1. kristinaandersen

   Takk Madeleine, så snill du er <3 Jeg har tven helt i enden av den ene veggen på veggfeste. Skal vise dere på bilder tenkte jeg 😀 Klem!

   1. Madeleine

    Ja , det må du gjøre 😙😙 Ha en fin dag!

 6. Så koselig det så ut! 🙂

  Er det rå sjampinjong i salaten? Trodde det ikke var bra å spise rått, at den kan være kreftfremkallende.

  1. kristinaandersen

   Det aner jeg ikke noe om. Men ja, det er sjampinjong 🙂

 7. Den kaka! 😀 Har du oppskrift på den? Prøvde å spørre på DM (instagram) men du har kanskje ikke sett den 🙂

  1. kristinaandersen

   Skal kommme med oppskrift neste gang den lages 🙂

 8. Hei!

  Du har det sååå fint hjemme! Hvor er speilene fra? 🙂

  Klem

  1. kristinaandersen

   Takk Stinemor <3 De er fra Gubi.

 9. Du har et så nydelig hjem😍 hvir er spisebrikkene fra?

 10. Såå fin lampe! Kan jeg spørre hvor den er fra? 😀

 11. Hei,

  Hvor er lampen fra? 🙂 Nydelig

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *