UKENS FILMTIPS: UNKNOWN ID

Fredag og helg 💕 Så deilig! Denne helgen har jeg fine planer, det blir masse besøk her i leiligheten og jeg gleder meg så! I kveld får jeg middagsgjester, hvor jeg tenkte å servere hjemmelaget lasagne og hvitløksbaguetter. Til dessert tenker jeg enten panna cotta eller browines og is. Koselig å bruke tid til diske opp litt ekstra, spesielt når regnet plasker ned ute. Så avslappende og hyggelig! Uansett, jeg vil starte helgen med et nytt filmtips. Denne er med Liam Neeson, en av mine favorittskuespillere. Jeg har enda tilgode å se en film han er med i som ikke er bra.

FINN FREM POPCORN OG NYT HELGEN
🍿✨

Unknown ID er en sjukt spennende psykologisk thriller, som satt hodet mitt i spinn fra start til slutt. Filmen starter med at vi får se Dr Martin Harris og hans kone reise til Berlin, hvor de prøver å sjekke inn på hotell. Martin oppdager at han har mistet passet sitt på flyplassen, og hopper i en taxi for å dra tilbake. Taxien havner i en ulykke, hvor bilen havner i vannet og Martin besvimer – før han til slutt våkner opp på sykehus. Uten minne, legitimasjon eller noen som har meldt han savnet. Martin skriver seg selv ut av sykehuset for å finne sin kone, men hun hevder plutselig at hun ikke aner hvem Martin er. Og, hun har fått seg en ny mann som utgir seg for å være nettopp Dr. Martin Harris. Martin havner på en nervepirrende flukt i Berlin, han er alene, har livsfarlige drapsmenn i hælene og ender med å stille spørsmål til både egen identitet og dømmekraft… For hva gjør du når du vet hvem du er, men dine nærmeste virker til å ha glemt at du i det hele tatt har eksistert?

Filmen finner du på NetFlix, under tittelen ‘Ukjent ID’. Har dere forresten noen filmtips til meg i denne sjangeren? Psykologisk thriller er min favorittsjanger, hehe. Elsker filmer som får hjernen til å jobbe, samtidig som man er helt forvirret og bare mååå vite svaret.

33 kommentarer

 1. Takk for tips! 🙂 Og takk for tipset om «The Royals». Sett to episoder og er hektet. Skal på fest i morgen, men alt jeg vil er å være hjemme, se serie og spise godis. Haha 😉

  1. kristinaandersen

   Så kjekt du likte det Iselin 😀 Godis og serie slår fest any day nå som sommeren er på hell, haha! NYT <3

 2. The life of David Gale, Thriller/Drama som seriøst traumatiserte meg da jeg så den.. Jeg var nok alt for ung til å se den, men den satte sine spor. Kort fortalt så handler den om en aktivist som er mot dødsstraff i Texas, som blir dømt til dødsstraff for drapet på en venn/annen aktivist. Vet dessverre ikke helt hvor den kan sees, men om du finner den, MÅ du se den.

  1. kristinaandersen

   Oooh, høres jo superspennende ut!! Noen her som vet hvor den ligger??

 3. Red sparrow på viaplay!!

  1. kristinaandersen

   Yay, takk for tips 😀

 4. Castle Rock på HBO nordic!! Fantastisk spennende og annerledes serie.

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Oda 😀 Skal sjekkes ut!

 5. Den er knall bra og han er også min favoritt. Jeg har nettopp hatt et film maraton med Liam Neeson og tro det eller ei… Men jeg fant en ekstremt dårlig film med han, The other man. Faktisk så rar film at jeg irriterer meg over den enda;)

  1. kristinaandersen

   Jøsses! Så det finnes altså dårlige filmer med han?? Haha!

 6. Girl on the train

  1. kristinaandersen

   Takk for tips!

 7. Ville bare tipse deg om en serie, The Client List. Om du ikke har sett den, så må du bare gjøre det! Den ligger på Netflix 🙂
  Tror det bare er en eller to sesonger av hele serien, men verdt å se uansett 🙂

  Og pssst.. Colin Egglesfield er med 😉

  Ønsker deg en kjempefin helg! <3

  1. kristinaandersen

   Den har jeg sett! Den er såå skjønn og fin 😀 Lurer nesten på å se den på nytt, sånn med tanke på Colin… Haha! God helg søta <3

 8. Takk, denne skal jeg se ikveld! 😄🙌🍿

  1. kristinaandersen

   Likte du den Christina?? 😀

   1. christina

    Den var kjempe bra! 😀

 9. Takk for tips, den skal sees søndag! Selv er jeg veldig glad i psykologiske thrillere. Anbefaler disse på Netflix: When the bough breaks, Creep og Creep 2, The girl on the train. Ha en fin helg! Ps: den seneste episoden i podcasten til deg og Belinda var så fin/gøy/trist. Kjekt når dere er så åpne!

  1. kristinaandersen

   Iiih, så gøy med masse tips! Takk Kristine, så god du er <3 Stor klem!

 10. Gone girl og The boy next door må sees om du ikke har sett de😊

  1. kristinaandersen

   Gone Girl er helt RÅ! Den andre har jeg ikke sett, så den må snurres 😀

 11. Elsker når du kommer med filmtips😀 det er så gøy! Føler vi har noenlunde lik smak også! Har du sett «the call»? Tror det var på Viaplay- den var veldig spennende🤗🤗

  1. kristinaandersen

   Så gøy du liker tipsene mine Mette <3 Og nei, den tror jeg ikke jeg hae sett! Takk for tips, skal sjekkes ut 😀

 12. Denne filmen er så bra!

  1. kristinaandersen

   I knooow 😀

 13. Sjekket ut denne, og digget den! Liker som regel alle filmtipsene dine!! Kan du kanskje lage et innlegg med topp 10 filmer og serier som du synes er best gjennom tidene? Fortsett med filmtips, de er alltid en fulltreffer for meg:)

  1. Forresten: Se Chloe om du ikke allerede har sett den 🙂

 14. Dette er ikke en film i den sjangeren, men du som er så glad i cruise og rccl bør se filmen «Like father», du finner den på Netflix 😄😄

 15. Ikke film-tips her, men nytt serietips: «american girl» på Viaplay med Alicia Silverstone og Mena suvari fra american pie.

 16. Anbefaler «Silent house» med Elizabeth Olsen! Sist jeg sjekket lå den på Netflix 😊

  1. kristinaandersen

   Iiiih, takk! Da har jeg film til neste helg 😀

 17. Kom på en gammel thriller fra 2004 som heter Mindhunters 😃

  Storyline

  On a remote island, the FBI has a training program for their psychological profiling division, called «Mindhunters», used to track down serial killers. The training goes horribly wrong, however, when a group of seven young agents discover that one of them is a serial killer, and is setting about slaying the others. Can the few that are left figure out who the killer is in time?

  Sikkelig trim for hjernen🙈😂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Marte! Må sjekkes ut 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *