SPICY KYLLING- OG KARRIGRYTE

Her om dagen hadde jeg så lyst å prøve meg på noe helt nytt til middag, og jeg knipset noen helt enkle bilder i tilfelle det ble godt. Skulle ønske jeg visste at denne gryten skulle bli en av mine favoritter, fordi da skulle jeg dandert så innmari mye bedre for dere… Haha! Men, alt trenger ikke være så fancy (prøver jeg å lære meg), så jeg tenkte å dele oppskrift med dere uansett. Dette er en helt fantastisk god kylling- og karrigryte, som er skikkelig spicy. Håper du vil like den!

TIL FIRE PERSONER TRENGER DU:

en halv grillet kylling – en blomkål – to purre – to chili – en paprika – en pakke nudler
to grønnaksbuljong – en liter vann – en creme fraiche – en ss karri – en ss paprikakrydder

SLIK GJØR DU

Kutt opp grønnsakene, og la de surre i fem minutt i gryten med litt olje. Tilsett så vannet, og la koke i fem nye minutt sammen med buljongterningene og nudler. Til slutt tilsetter du en boks creme fraiche, ønsket mengde krydder og opprevet kylling. La koke i ti minutt. Server gjerne med hvitløksbaguetter og en dæsj rømme! Prøv deg frem med krydderet, kanskje du vil tilsette noe mer, eller mindre? Jeg elsker jo alt som er spicy, så jeg kjører på meg digg krydder.

Håper det smaker ♥ Denne gryten var helt nydelig og jeg gleder meg til å lage den igjen.

13 kommentarer

 1. Så digg ut ❤ skal prøves. Du har vel ikke lyst å dele mer detaler av kjøkkenet ditt? Hva du har ris og slike ting oppi?

  1. kristinaandersen

   Det kan jeg gjøre Tina 🙂

 2. Så sykt god ut! Skal absolutt prøve å lage denne 🙂 ha en fin kveld 🙂

  1. kristinaandersen

   Like så Siv Renate <3

 3. Hei! Må bare legge igjen en kommentar til deg som ikke handler om denne retten (selv om den så veldig god ut, og jeg absolutt skal teste en dag).

  Men ville bare si at jeg absolutt digger deg. Har følgt deg i maange år, men du blir bare bedre og bedre 😀 Synes du er så fin og flott, elsker både bloggen og podden din, begge er to høydepunkter i hverdagen.

  klem

  1. kristinaandersen

   Gode deg, så utrolig hyggelig å høre!! Tuusen takk Tina, skikkelig koselig melding å få på en litt tung dag 🙂 God klem!

 4. Å herregud – mums!! Denne skal prøves! 😃

  1. kristinaandersen

   Så gøy Hege! Fortell meg hva du synes da 😀

 5. Hva er merket på de fine glasskrukkene? Har lett etter krukker med svart lokk i evigheter, og de du har var nydelige! 🙂

  1. kristinaandersen

   Husker dessverre ikke merke, Oda :/ De er to år gamle <3

 6. Dette så digg ut! Ser du har mange Nicolas Vahe-produkter, noen favoritter som du vil anbefale?

  1. kristinaandersen

   Jeg eeelsker oljene i serien! Og krydderne 😀 Liker alt egentlig <3 Pastaen er også sjukt god!

 7. Super oppskrift, Kristina! Så god og så lett å lage😀 det er gull verdt i en travel hverdag.😘

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *