NÅ ER JEG LEI

nakd kjole - hm sandaler - gucci veske

Jeg føler nesten at dette her blir som å banne i kirka, men seriøst. Nå er jeg drita lei av sommerkjoler! Jeg har løpt rundt i dongeriskjørt, kjoler i all verdens farger og masjert rundt på slippers i tre måneder. Jeg vil ha høst! Store, deilige strikkegensere, normale sko og muligheten til å presse seg ned i en jeans uten at man er gjennomsvett før man i det hele tatt har kommet seg ut døren. Det typiske deilige skinnjakkeværet. Skjønner du hva jeg mener eller? Haha! Jeg er sikker på at vi kommer til å snakke om ‘sommeren 2018’ i årevis fremover, for tider og temperatuer som dette kommer ikke ofte i det fine landet vårt. Men det er en sjarm med alle årstider synes jeg, og akkurat nå gleder jeg meg til å lukke døren til sommeren og åpne den andre. Døren til høsten! Koseligste årstiden ♥

19 kommentarer

 1. Åh, jeg er så enig.
  Joggebukser, tøfler og chunky knits – det er det beste! Høsten er så fin! =D

  1. kristinaandersen

   JAA <3 Elsk!

 2. Jeg er såå enig!
  Nå er det meldt gråvær og regn i Trøndelag hele helga, og jeg gleder meg sååå, haha!

  Jeg gleder meg til å ta frem store ullskjerf, nyte mørket og kunne tenne telys på stua og krype under pleddet i sofaen med en kopp kakao.
  Et stort JA til høst! 🙌🏼

  1. kristinaandersen

   Herlig Nina, haha! Våknet opp til masse regn her også i dag, såå koselig 😀

 3. Føler akkurat det samme! Man setter virkelig pris på årstider når man opplever sånn varme som det her. Gleder meg til å gå i jeans igjen uten å være gjennomsvett som du sier, haha 🤪

  1. kristinaandersen

   Såå enig, haha! Kan ikke huske sist jeg bruke jeans :O

 4. Såå enig, Kristina! God helg, fine🖤

  1. kristinaandersen

   Good helg <3

 5. Akkurat sett første sesong av en ny serie og måtte inn for å tipse deg! Om du ikke har sett den, sjekk ut «Secret and lies» på Viaplay. Veldig spennende!!

  1. kristinaandersen

   Oi, så gøy!! Jeg trenger ny serie, så takk for tips 😀 Skal sjekkes ut!

 6. Såå gøy å høre på pod´en deres!! Gleder meg så mye til neste episode! Digger dere begge to. Må si jeg ble veldig rørt av alt du fortallte i sist episode.. vet selv litt om hvordan et dårlig forhold kan ødelegge deg. Men ble veldig inspirert av motet ditt! Unner deg alt godt fine Kristina <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk for gode ord Line <3 Betyr mye!

 7. Hei! Hvor er lampene over sofaen din fra? Så de på siste post på instagram😊 Takk for svar!

  1. kristinaandersen

   Hei fine! De er fra Menu 🙂 Klem!

 8. Jeg er så enig! Gleder meg til ullgenser, skinnjakke, skjerf, boots og å kunne sove med dyne uten å svette i hjel 😅 ha en god helg, når den tid kommer!

 9. Hahhaha er IKKE enig. Kunne bodd i flagrende sommerkjoler for alltid <3 Men sandaler skal jeg heller forstå. Det er noe herk for føttene over tid. Har kjørt sneakers til kjole hele sommeren, ser kanskje ikke alltid like fresht ut men fy søren så glad føttene mine er i meg for den dealen! 😀

 10. Enig! Har kost meg med norske epler i dag. Kjempegode!

 11. For meg begynner høsten i september. Så tidligere idag da jeg skulle til frisøren, i øs pøs regnvær, tok jeg på meg sommerkjole og regnjakke, ha ha. Tviholder på sommeren, selv om jeg ser at det går mot høst. Men jeg ser allikevel frem til stemningsfulle og høstinspirerende innlegg fra deg. Jeg bare sparer dem til jeg er klar i september😉. God helg -håper den blir fin for deg, Klem

 12. Kan du blogge om hudpleien din? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *