KJÆRLIGHETEN PÅ GODT OG VONDT

HJEMMEKONTOR PÅ EN REGNVÆRSDAG

I går flommet regnet ned her hjemme, og da var det ekstra koselig å komme tilbake fra ferie. Tenne lys i lyktene, lage hjemmelaget vaniljekaffé, dra frem laptopen og bare… fokusere ♥ Hverdag er i mine øyne absolutt best, og jeg ser faktisk skikkelig frem til å kunne glede meg over helg igjen. Hva er vel bedre enn når fredagen kommer, og du faktisk kan senke skuldrene for første gang hele uka? Se frem til fridager, fordi du har vært busy hele uken. Tacofredag, filmkveld, besøk av noen man er glad i og hele den regla der. Det er slike ting jeg har savnet denne sommeren. Rutiner og gleder over de små tingene.

. . . . . . . . . . . .

Ellers har vi ny episode i podcasten vår i dag. En episode som både var morsom, rørende og litt vond å spille inn. Fordi dette er uten tvil det mest personlige jeg har gjort noen gang i forhold til å dele fra privatlivet. Jeg vet at mange av dere har lurt på hvorfor jeg har så strenge krav til et eventuelt nytt forhold, og hvorfor jeg ser litt mørkere enn normalt på dette med kjærligheten. Det er nemlig ganske skummelt hva et forhold kan gjøre med både livsgnist og deg selv hvis det er dårlig. Når sviket kommer gang på gang, men man bare ikke klarer å gå – selv om man vet det er det riktige. Og, i forbindelse med dette – kommer en liten hyllest til Stian. Som i dag er et av de fineste menneskene jeg har i livet mitt ♥ Håper dere vil like dagens episode. Stor klem!

74 kommentarer

 1. Susanne Nesse

  Jeg er så takknemlig for bloggen din og det du deler med oss, Kristina ❤️ Du er så utrolig inspirerende og en gledespreder uten like ❤️ Jeg gleder meg alltid til å klikke meg innom bloggen din, og nå gleder jeg meg ikke minst til å lytte på podcastepisodene! Et lite pusterom i hverdagen ❤️

  1. kristinaandersen

   Snille, gode deg! Tuuusen takk <3

 2. HERREGUD så bra den der podcasten altså!! Digge den, digge dekan begge!
  Glede meg allerede til neste tirsdag! <3

  1. kristinaandersen

   Er så koselig å høre!! TAKK Ida <3

 3. Kristina, du er verdens fineste og morsomste jente! Jeg sitter på jobb og har nå hørt på de to første episodene av podden. Jeg måtte stenge kontorsdøra mi fordi jeg satt og lo høyt 😂❤️ Du er så hysterisk morsom og alle dine historier er helt ville😂 Jeg har lest bloggen din i flere år og denne podden topper hele greia💥🎉 Elsker å «bli kjent» med deg på denne måten! Nå skal jeg lade klart iPhonen slik at jeg kan høre episode 3! 😀

  1. kristinaandersen

   Emma <3 Jeg blir så glad!! Tuuusen takk 😀 Vi koser oss altså SÅ med denne podcasten, er jo så gøy!! Håper du vil like episode tre også, stor klem <3

 4. Jeg fikk så vondt av deg da du fortalte om den dritten av en eks du har.. for et mega rasshøl! Jeg unner deg virkelig og finne en mann som snur livet ditt opp ned (på den gode måten) og som gir deg en trygg og god følelse ❤️ Jeg håper du får en fin dag! Jeg ligger syk i senga, så jeg skal bare til legen, som dessverre er helt sinnsykt kjekk!.. kan tro jeg har stalka både insta og Facebook.. så kjekke menn burde ikke få lov til å jobbe innen helse&omsorg.. 😄

  1. kristinaandersen

   Takk snilling, så god du er <3 Vet du, kjekke leger skulle ikke vært lov! Det er nok til å gjøre hvem som helst gal :p Hahaha! Lykke til LH, og god bedring <3

 5. Hei Kristina! Har et spørsmål angående Good For Me Betakaroten. Mener å huske at du skrev i et innlegg her om dagen at man kan ta 2 kapsler hver dag, men at det på pakken står at man kun skal ta 1. Hva er riktig her? Ha en ellers fin dag videre, og elsker forresten podcasten deres! Klem

  1. kristinaandersen

   Begge deler er riktig, du kan selv velge <3 Jeg tar to, fordi det er det inntaket som nettopp ble godkjent i forhold til maksimal effekt i Norge. Og tuusen takk, Thy! Klem!

 6. Jeg virkelig elsker den podcasten! Er så gøy at dere tør og dele såpass personlige ting, både på godt og vondt! Gleder meg til hver tirsdag fremover nå <3

  1. kristinaandersen

   Så gøy å høre Birgitte!! Tusen takk <3

 7. Liker podcasten deres veldig godt 😉 Keep it up!
  Hva lager du vaniljekaffen av? Hørtes godt ut.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3 Kaffe, steamet melk oooog vaniljesirup 🙂 Klem!

 8. Eeeelsker podcasten din men det er så dårlig lyd 🙁

  1. kristinaandersen

   Hei Camilla! Hva er feil med lyden? For her er den feil :/ Utdyp gjerne, så skal vi se på den <3

   1. Jeg synes også lyden er dårlig, dårlig som i at den er veldig lav. Jeg hører så vidt hva dere sier hvis jeg er på bussen hvor det er litt støy, til tross for at jeg har på maks lyd. Skrur jeg over på Spotify uten å justere lyden derimot, holder jeg på å sprenge tromhinnene mine 😅 Håper dette er noe som kan fikses! Liker podcaster veldig godt 🤗

   2. kristinaandersen

    Så irriterende!! We will fiks!

   3. Lyden er så lav at jeg kan ikke høre på dere hvis jeg skal sitte på bussen feks. Selv på det høyeste volumet 😥

 9. Åå vondt å høre om ditt tidligere forhold 💔 vet hvordan det føles når du gir alt til en person også bare driter idioten bare over hele forholdet, for så å prøve å manipulere deg til å tro det er du som er feilen. Kjenner meg også så igjen i tanken om å finne noen på ny. Det vil skje, tar bare litt lenger tid sol du sier ❤️

  1. kristinaandersen

   Takk snille <3

 10. Hei! Podcasten var som de andre gangene; helt super <3 Syns det er så gøy å høre på dere, og dere er dyktige begge to! Et spørsmål bare fordi jeg er nysgjerrig; syns du ikke det er flaut å prate om enkelte ting etc. når familie kan høre om det? :p Eller de hører kanskje ikke på? Hehe.

  1. kristinaandersen

   Jeg har gitt streng beskjed om at de ikke skal høre. Men om de mot mitt ønske skulle lytte i skjul: jeg håper de ser humoren :p Klem!

   1. Det gjør de helt sikkert 😀 Gleder meg allerede til neste! Vil det komme en i uken fremover?

   2. kristinaandersen

    Yes! Hver tirsdag 07.00 <3

 11. Elsker hver eeeeneste episode! Har ledd så mye med (og av, haha) dere begge❤️ Elsket siste episode også, opplevd noe lignende selv, så fint at du forteller litt om baksiden ved å ha opplevd noe tøft i tidligere forhold. Mange forstår ikke hvordan det kan påvirke en mtp videre forhold hvis man ikke har vært borti det selv.

  Ha en fin uke videre ❤️❤️

  1. kristinaandersen

   Åååå goding!! Vi setter så pris på snille lyttere som deg <3 Tusen takk Anne Mette, gleder oss til ny episode <3 Klem!

 12. Jeg ELSKER podcasten deres!! 😃 Håper dere kommer ut med flere enn en episode i uken, jeg klarer nesten ikke vente på neste episode! <3

  1. kristinaandersen

   Goding!! Hver tirsdag 07.00 <3

 13. Eg har aldri hørt på podcast før, men nå glede eg meg så ein unge te kver tirsdag:)

  1. kristinaandersen

   Wii, så utrolig koselig å høre Anita <3

 14. Jeg eeeelsker også podcasten deres! Men sliter også veldig med lyden, den er rett og slett for lav. Jeg hører ingenting hvis det er bakgrunnsstøy. Håper dere får ordnet det 😀

  1. kristinaandersen

   Herregud så irriterende!! Vi er på saken <3

 15. Ah, kjæreste Kristina. Jeg tok faktisk til tårene av dagens podcast, så forferdelig å høre hva du har vært igjennom. Jeg har hatt et liknende forhold selv, og jeg kan skrive under på at det får konsekvenser i ettertid… Jeg var singel i 4 år etter dette forholdet, rett og slett fordi jeg ikke orket tanken på at noen skulle såre meg på den måten igjen. For 2 år siden møtte jeg min nåværende kjæreste og han er virkelig helt fantastisk. Det skumle er at jeg enda må jobbe med denne tilitten, akkurat som jeg straffer han for hva eksen min har gjort… Huff, det er grusomt hvor mye et slikt forhold kan ødelegge…. Jeg gleder meg til du finner en som behandler deg som den prinsessen du er!! Du fortjener alt godt. Koser meg så mye med både bloggen din og podcasten, gleder meg alltid til å sjekke begge deler. Ha en fin kveld <3 PS: tips fra en seriejunkie til en annen – Manhunter, Broadchurch og Happy Valley, De to siste er britisk krim på sitt beste, såå spennende!!
  Stor klem <3

  1. kristinaandersen

   Takk for fine ord, Caroline <3 Dårlige forhold kan som du selv har erfart ødelegge mye i ettertid :/ Men, møter man den rette og er klar – håper jeg ting vil bli bedre for meg. Tusen takk for tips til serier, jeg skal google og lese om de 😀 Trenger en ny å se! God klem <3

 16. Synes podcasten er kjempegøy! Flinke er dere! 😍 Men kan si meg enig med hun over her at lyden er litt dårlig.

  1. kristinaandersen

   Takk, B <3 Vi skal jobbe med lyden.

 17. Så forresten dere etterlyste tema på FB. Tror dere hadde vært kjæmpeflinke til en slags «Rådet»episode. Gi råd på lesernes evt spm☺️

  1. kristinaandersen

   Det kan vi få til!! Takk for tips <3

 18. Så gøy at dere har begynt med podcast, den er så bra!! har et spørsmål da du sier at du er blind på det ene øyet, hvordan fikk du tatt billappen? Jeg mangler litt sidesyn og fikk beskjed om at jeg akkurat var på grensen og bare kunne glemme å ta lappen..

  1. kristinaandersen

   Jeg ser 20% på venstre øyet, noe som var nok i den tiden jeg tok lappen. Kanskje reglene har endret seg nå? Spesielt at å mangle litt sidesyn skal stoppe hele billappen :/

 19. Liker SÅ godt podcasten deres, lo høyt på stranda da jeg hørte første epiode! Keep up the good work <3

  Litt random spm, men hvor brei er senga di? Ser du har plass til tre store bilder i bredden over den. Er disse bildene i 50×70? Holder på å bestille postere til hele leiligheten min, skjønner du 😀

  1. kristinaandersen

   De er 50 x 70 alle tre, ja 😀 Sengen min er standar dobbeltseng. Klem!

 20. Hører deg fortelle om ex’en som var utro. Føler så mye omtanke for deg og forstår kjempegodt at du er redd for forhold. <3

  1. kristinaandersen

   <33

 21. Lyden på podcasten er bra men litt lav
  Sikkert det folk har reagert på. Jeg må ha volumet på 60 på pc for at lyden skal være bra nok. Men sykt bra den podcasten altså! Og kjenner meg sånn igjen angående det med menn. Jeg roter meg også alltid borti modell aktige fyrer! En jeg datet i fjor jobber faktisk i utlandet nå som modell. Og da får man liksom ikke fyren for seg selv.

  1. kristinaandersen

   Seriøst?? Det er så merkelig, for her er lyden helt perfekt! Vi skal sjekke opp dette og finne en løsning. Takk for tilbakemelding Jeanette <3

 22. Kristina! Haha , får ikke skrevet omtale på podkasten , kommer opp at brukernavnet er opptatt , når jeg har prøvd alt i verden 🙈 skulle skrive:
  Elsker podkasten! Så gøy ! MEN Belinda må slutte å viske , vet ikke om det er fordi hun snakker om sex eller hva , men hører ingenting når jeg har ørepropper! Kjøp gode mikrofoner 🙌🏼 VELDIG VIKTIG TIL NESTE PODKAST!

  1. kristinaandersen

   Åååå! NOTERT Maria. Vi snakker i mikrofoner til mangfoldige titusener, så det kan ikke være de :O Haha! Men jeg skal høre med Belinda og fikse lyden til neste gang <3

  1. kristinaandersen

   <3

 23. Elsker podcasten❤️❤️ Kan du dele oppskrift på vaniljekaffen?😍

  1. kristinaandersen

   Det er steamet melk, kaffe og vaniljesirup 🙂 Klem!

 24. Har også gått gjennom et grusomt forhold, som har ødelagt mitt syn på kjærlighet. Slike ting er så viktige å prate om.
  Som en annen nevner, synes også lyden er dårlig…. . Sånn ellers har tirsdager plutselig fått en mening takket være dere to <3

  1. kristinaandersen

   Takk for tilbakemelding, Mia <3

 25. Elsker podcasten! Så morsom:) Eneste negative er at det fortsatt er veldig dårlig lyd. Er som det er litt ekko? Må alltid skru på høyeste og alikevel ikke så høyt så høyt som de andre podcastene jeg hører på:/

  1. kristinaandersen

   Åh så utrolig dumt med den lyden, er flere som har påpekt det :/ Jeg skal snakke med Belinda, så skal vi gjøre alt for å fikse det 🙂 Klem!

 26. Kjære Kristina, du er verdens herligste. Elsker latteren din og håper at du ler og kjenner lykke resten av livet – det fortjener du.

  1. kristinaandersen

   Gode deg, tusen takk <3

 27. Altså hatten av for deg og Belinda!! Fulgte bloggen hennes en god stund og din enda lenger, og dere to sammen; for en kombo!! Rett å slett elsker det! Ler så jeg griner av dere men nå var det nesten så det kom en tåre med dere også <3 Med tanke på hva du fortalte og hva du har vært igjennom må jeg si at du har fullt lov til å væra så craycray som du er!! Haha neida spøk til alvor, enorm resepekt til deg for at du enda ser så positivt på ting, facer hverdagen og det den har og by på og ikke gir deg. En dag kommer den rette. Alltid tenkt at det er no forbanna tull,"det finnes ikke noe sånn som den rette for meg" men uansett så klisje det er å si det, når jeg møtte han for et år siden så innså jeg at "jo, der var den rette for meg. Han skal jeg bli gammel med!" Og det samme kommer til å skje med deg å, det fortjener du så inderlig du vakre menneske. Er så gøy å få høre dere hver tirsdag. Måtte dere aldri gi dere!! Hehe <3

  1. kristinaandersen

   Så herlig Linn, tusen takk! Kjærligheten kommer når den kommer, for min del håper jeg det skjer om ett par år – jeg orker bare ikke enda 🙂 Men, jeg gleder meg til den dagen den rette (Colin) kommer ridende på en hvit hest 😀 HAHA! Klem <3

 28. Så bra den podden var! jeg startet å høre på den i gymmen, men jeg måtte slå den av siden jeg måtte le rett ut flere ganger, det ble alt for pinlig! Ufattelig morsomt! 😀 og veldig rørende og fin historie du delte <3

  1. kristinaandersen

   Ååå, tusen takk Elisabeth!! Blir så glad for sånne tilbakemeldinger <3

 29. For en fin og ærlig podcast som tar opp viktige temaer på en uhøytidelig måte. Utrolig kjekt å bli kjent med deg på denne måten!! Og for et bra team dere er 😀

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Marte <3

 30. Martine K Akselsen

  For et fantastisk menneske du er! Podcasten deres er utrolig bra, og jeg gråt da jeg hørte ukas episode. Du fortjener bedre <3 Håper du får en fin uke Kristina.

  1. kristinaandersen

   <3

 31. Elsker hjemmet ditt Kristina! Gleder meg sååå til julebildene dine, klikker meg inn flere ganger om dagen når vi er i november! Ønsker meg en liten samling av juleårene dine i bloggverden, det hadde vært så koselig i november 😍🙌🏻

 32. Dette er livets podcast!!! Digger dere❤🧡

 33. Nå skal jeg gjøre noe jeg sjelden gjør, men på vei hjem fra jobb i dag hørte jeg på den siste episoden av podcasten deres.
  Jeg vil bare si TAKK for at du delte din historie om utroskap, og hvordan det følger deg videre i jakten på den rette. Endelig var det en som følte det samme som meg!
  Det er synd det er parten som ikke tar valget, som sitter mest såret igjen.

  1. kristinaandersen

   <3 <3 Så fint du likte den Sanne! God klem

 34. Hei fine Kristina <3
  Kan jeg få spørre hvor det fine pleddet er ifra og de fine lyslyktene? Du har det SÅ fint hjemme hos deg!!

  1. kristinaandersen

   Heii fine Amalie <3 De er fra Søgne Home :* Teppet er fra Hermes. God klem!

 35. Kjempe bra podcast Kristina! Digger ærligheten! 😀 Men jeg lurer veldig på hvor de svarte reolene/hyllene er fra? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *