VERDENS BESTE VEGANSKE TOAST

Det siste året har jeg vært veldig åpen for å lære mer om vegansk mat, men jeg har en tendens til å gjøre ting veldig avansert hvis jeg først skal lage et slikt måltid. Overtenker litt på nye ting, ikke sant? Men nå som jeg henger så mye sammen med Belinda, blir alt mye enklere og jeg blir så inspirert. Hun er jo veganer og serverer meg så mye godt når jeg er på besøk. Her om dagen spurte hun om jeg ville smake på ‘verdens beste toast’. Og jeg var selvfølgelig ikke vond å be! Hadde trodd jeg skulle få servert ost på brødet, men neida – det ble tomat og agurk. Kjedelig tenker du kanskje? Overhodet ikke! Denne kombinasjonen slår toast med ost og skinke ned i støvlene any day.

DU TRENGER:

grovbrød ♥ tomater ♥ agurk ♥ smør ♥ havsalt

. . . . . . . . . . . . . . . .

Kombinasjonen av dette fantastisk gode smøret (beste jeg vet om!), agurk, tomat, ristet landbrød og et dryss havsalt er seriøst helt magisk. Jeg har spist dette til lunsj hver eneste dag de siste ti dagene, og er enda ikke lei…. Haha! Et lite tips er å kjøpe ferdig oppkuttet brød, så kan du fryse det ned når du kommer hjem og heller ta opp skiver etter når du vil ha brødmat. Dette brødet kjøpte jeg på Meny, og det er 100% grovt. Prøv ut denne toasten, godtfolk! Jeg lover at dere vil bli positivt overrasket. 🍞✨

13 kommentarer

 1. Tenk å skrive et helt innlegg om Brødskive med agurk og tomat..

  1. kristinaandersen

   Jaa tenk!

 2. Absolutt et av de beste plantebaserte smøret! Så gøy å se at du prøver å spise mer vegansk. Vi poster lett tilgjengelig veganske produkter man kan finne i dagligvarebutikker på Instagram (vegally.no) hvis du vil sjekke det ut 🙂

  Ha en nydelig kveld, Kristina!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips, dere! Skal sjekke ut 😀

 3. Så deilig! Belinda er en fin inspirasjon <3

  1. kristinaandersen

   Virkelig <3

 4. Tommel opp <3 Håper på flere slike innlegg, med veganske tips 🙂

  1. kristinaandersen

   Så fint du likte det <3

 5. Kristiane S

  Hei Kristina!

  Ville bare si at jeg har klikket meg innom bloggen din i et par år og synes det alltid er like trivelig☺️ Og podden traff rett hjem – dere er så morsomme! Du er en bra dame❤️

  1. kristinaandersen

   Så utrolig hyggelig! Tusen takk for fine ord, Kristiane <3

 6. Hvor kjøpes smøret? 🙂

  1. kristinaandersen

   Alle plasser tror jeg? Jeg kjøpte på Rema 1000 🙂

 7. Tipper dette hadde vært godt med most avokado i stedet for smør 😋 nå er jo ikke avokado så miljøvennlig, men det passer seg veldig godt på ristet brød 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *