TILBAKE TIL HVERDAGEN

Hei mandag! Sånn på ekte. I dag er det tilbake til hverdagen, og jeg gleder meg faktisk skikkelig. Det jeg derimot ikke gleder meg over, er at arbeiderne som bygger på huset ved siden av meg er tilbake igjen og våkner meg grytidlig fremover. En ulende alarm slår seriøst lyden av en skrikende vinkelsag hver eneste dag. Jeg ble så irritert at jeg måtte stagge meg selv fra å ikke skrike ut av vinduet denne morgenen. Så litt i feriemodus er jeg tydeligvis enda, for sånn egentlig er jeg jo en morgenfugl 😉 Hehe. Gi meg to-tre dager, så satser jeg på at jeg fyker opp av senga like lett som jeg gjør til vanlig…

Denne uken tenkte jeg å by på litt sunn matinspirasjon, både for meg selv og dere. Typ sunn lunsj, kveldssnacks og slike ting. Kroppen må på sukkeravvenning etter denne sommeren, det er i hvert fall helt sikkert. Burde egentlig lagt meg selv inn på en sånn health resort i tre uker for å pumpe ut all driten jeg har puttet ned i mathullet denne sommeren, ehe. Heldigvis går det ikke så alt for lang tid før kroppen og hodet går tilbake til normalen. Og flaks for meg at jeg faktisk er sånn skikkelig lei. Det er ikke ofte jeg har lyst på brokkoli som tilbehør til middag, men det har jeg nå. Så på dagens angende står det fire ting. Trening, jobb, blogg og sunn kokkelering. Gleder meg til å være tilbake igjen som normalt! Sees igjen litt senere ♥

zara skjørt & topp – celiné solbriller & veske

15 kommentarer

 1. Hvor ser du kuwtk sesong 15?

  1. kristinaandersen

   Hei Marte! TV2 Hayu ser jeg på 🙂

 2. Det heter vekker meg…. ikke våkner meg🤯🤯 Ellers vil jeg si at jeg elsker å lese bloggen din😍

  1. kristinaandersen

   Notert.. Hehe! OG, koseliiig å høre <3

 3. Hei:) hva heter modellen på solbrillene?

  1. kristinaandersen

   Usikker på modell Anja :/ Beklager!

 4. Gleder meg til gøye innlegg fremover ❤️

  1. kristinaandersen

   Jeg også <3

 5. Ååh! Elsker det når du legger ut sunne enkle oppskrifter 😃 Det gir meg så mye inspirasjon ❤️

  1. kristinaandersen

   Så koselig å høre Hege!! Takk <3

 6. Hei skjønne Kristina! Jeg bare lurer på om du har lagt fra deg tanken om keto?? Det så i hvert fall sånn ut på handlekurven din på snap ? <3

  1. kristinaandersen

   Det har jeg per dags dato. Er rett og slett småredd for å gå ned en haug i vekt, og legge på meg når jeg ønsker å spise normalt igjen.. <3

   1. Det tror jeg kan være lurt. Lett å la seg friste, men på lang sikt tenker jeg at et sunt og fleksibelt kosthold der en unner seg fristelser av og til, er det som gir matglede og resultater over tid. <3

 7. Ville bare innom å ønske deg en riktig fin start på uka, Kristina <3 Unn deg selv en myk start fra ferien og gli inn i gamle rutiner. Håper alt er bra med deg. Klem <3

  1. kristinaandersen

   Takk gode deg! Klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *