AVLYSTE PLANER OG JENTEKVELD

Jeg skulle egentlig vært i Tønsberg denne helgen, på besøk hos Ida og kjæresten. Men av personlige årsaker kunne jeg ikke reise, noe som var ganske så kjipt. Hadde gledet meg så utrolig mye til denne helgen! Vi skal heldigvis ta det igjen når ting blir litt lettere her hjemme, så som et ‘plaster på såret’ inviterte jeg til jentekveld hos meg i går. Koselig med kvalitetstid i heimen når man ikke kan rikke seg av plassen man bor, hehe ♥

GIRLSNIGHT ✨🍿

Så denne helgen tenker jeg å bruke relativt fornuftig. Komme meg i seng før midnatt, og komme meg opp så tidlig som jeg bare klarer. Til mandag ønsker jeg nemlig å være 100% tilbake med både blogg og jobb, så for at overgangen fra slaraffenlivet ikke skal bli for hardt – er det fint å øve seg ett par dager i forkant… Haha! Denne ferien altså, hva gir du meg? Føler sommeren har vart evig, og den virker ikke til å gi seg med det første heller. Men dønn ærlig: som jeg gleder meg til normale rutiner igjen, kanskje spesielt med trening og kosthold. Det har jeg virkelig savnet! August er alltid en fin måned å kickstarte gode hverdagsrutiner på! Er det flere som er med meg på den? Gleder meg til å spre litt sunnhet og treningsglede på bloggen igjen! 😽✨

36 kommentarer

 1. Kan nok trenge en stor dose med både mat og treningsinspirasjon når ferien er over, så kjør på👍🏻 Men først skal jeg nyte siste ferieuke, før jobb og rutiner overtar igjen 😃 kos deg max i helgen. Klem

  1. kristinaandersen

   Yay 😀 Nyt siste uken, Jenni <3

 2. Jeg begynte på lavkarbo kostplan for en uke siden, da var det seriøst nødvendig med noen grep etter å ha levd på høykarbo kjøret i fullt strekk siden mai! :O Huff! Er på dag 6, gått ned 2.9 kg og flere CM. Det beste av alt jeg har ikke vært sulten en eneste gang 🙂 Anbefales virkelig!

  1. kristinaandersen

   Så flink du er Cecilie! Heia deg 😀 Det blir nok ikke lavkarbo på meg har jeg funnet ut av, men er fortsatt utrolig imponerende med dere som får det til! Klem <3

 3. Håper alt er bra med deg! Og jeg er så enig. Denne sommeren har vart evig. Og det er deilig, men jeg gleder meg også til å komme tilbake til rutiner igjen. Med 4 ukers sykemelding og 3 ukers ferie, så gleder jeg meg faktisk til å begynne å jobbe igjen og super motivert for høsten og rutiner og etterhvert et frisk ben og masse bra og gøy trening.

  Klem fra meg til deg , hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Skjønner godt du gleder deg Anja!! Håper du er på bedringens vei, og at vi får en sprek høst <3 Stor klem!

 4. Blir det lavkarbo på deg?:)

  1. kristinaandersen

   Jeg har SÅ lyst.. Men samtidig er jeg redd for å sprette opp i vekt den dagen jeg vil gå tilbake på et normalt kosthold. Så akkurat nå kommer jeg til å holde meg til normal og sunn mat i ukedagene, med rom for å kunne spise sushi og taco i helgene uten å ødelegge alt 🙂

   1. Er så enig med deg her Kristina. Tenker at skal man starte på et slikt kosthold må man holde det livet ut, og det blir jo ekstremt vanskelig i lengden. Heller sunn og god mat i ukedagene, litt kos i helgene. Trening og gode rutiner.

 5. Omg! Hahaha, hørte første episode av popcasten din, har gjort akkurat samme som deg bare med fastlegen, og tenkte helt likt som deg. Døde helt da, trodde jeg var den eneste single psykoen 😂😂

  1. kristinaandersen

   Ler meg ihjeeel! Godt å høre vi er flere 😂 Kjekke menn skulle ikke fått muligheten til å ha slike yrker spør du meg.

 6. Jeg er med!! Håper ting blir bedre der hjemme for deg, hva enn det er❤Stor klem!

  1. kristinaandersen

   Takk Madeleine <3

 7. Gleder meg vilt til vår, den fineste tiden <3

  1. kristinaandersen

   Jeg ååå! Høsten er så koselig <3

 8. også kristina hvis du er gira på litt sunnhet igjen, har vært det hele sommeren selv…litt lei av å sponse julebordet til diplom is og gilde nå ass. Sjekk ut mandelsmoothien på bloggen min, den er super digg og helt uten sukker 🙂

  1. kristinaandersen

   HAHAHA! Skal stikke innom bloggen din jeg, Maria 😀

 9. Jeg mente høst, jeg dør…haha!

 10. Flott avgjørelse med tanke på kostholdet! (angående svaret du gir noen her med tanke på lavkarbo altså 🙂

 11. Altså, etter å ha hørt podden din, så må jeg bare si at jeg liker deg enda bedre. Så ufiltrert og rått….digger det 😄
  Takk for at du deler. Ha en riktig fin søndag!

  1. kristinaandersen

   Åååå så koselig!! TUSEN TAKK <3

 12. Hei.

  Jeg lurer på hvilke produkter du bruker på huden din? Både av hudpleie og sminke.

  Ellers må jeg si at det er utrolig kjekt å lytte til prodcasten deres. 😀

 13. Hei.

  Jeg lurer på hvilke produkter du bruker på huden din? Både av hudpleie og sminke.

  Ellers må jeg si at det er utrolig kjekt å lytte til podcasten deres. 😀

  1. kristinaandersen

   Hei skjønning! Først og fremst: tusen takk <3 Jeg bruker Elixir hudpleieprodukter, og sminke fra diverse merker 😀 Kan lage et innlegg på det? Klem!

   1. Et innlegg hadde vært supert! 😀

 14. Åå det ser så fantastisk ut å være gjest hos deg. Jeg tror du er en super vert som tar deg skikkelig godt av besøket ditt og alltid disker opp med godsaker på en så kreativ og fin måte <3

  1. kristinaandersen

   Goding!! Er så koselig å diske opp litt <3

 15. Hei!
  Hvor er telysestakene dine fra?<3 blggen og du er bare så herlig!

  1. kristinaandersen

   Heii goding! Jeg husker dessverre ikke merke på det, beklager :/

 16. Hvilken hvitfarge har du på veggene dine? ☺️

  1. kristinaandersen

   Usikker, Julie. Den var her når jeg flyttet inn 🙂

 17. kristinaandersen

  STINE: kommentaren din blir ikke godkjent, av hensyn til personen du nevner. Svaret er nei, så lavt kommer jeg ikke til å synke, sånn for personen det gjelder sin del 🙂

 18. Hei 🙂 Jeg ble så nysgjerrig på parfymeflasken på bordet! Er det en romduft, hva heter den? Er skikkelig fan av duftlys og pinner 🙂

  1. kristinaandersen

   Heii Stine! Det er romduft, kjøpt på Bolia. Veeeldig god, elsker alt som lukter godt <3

 19. Hvor er skålene fra? De var utrolig fine og enkle!

 20. Utrolig fine og enkle skåler. Hvor er de fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *