SERIETIPSET: THE ROYALS

Dette tvserie-tipset hadde jeg egentlig tenkt å spare til høsten, sånn med tanke på at dette er perfekt «binge watching» da det finnes hele fire sesonger. Ikke bare det, men dette er uten tvil det beste serietipset jeg har kommet med i år! Jeg kan ikke huske sist jeg har blitt så hektet på en serie, så jeg klarer rett og slett ikke vente lengre enn til i dag med å fortelle dere…. Haha!

THE ROYALS 👑

The Royals finner du på ViaPlay, og der ligger det hele fire sesonger. Jeg lurer veldig på når sesong fem kommer? Fordi jeg gikk i full panikk når serien sluttet som den gjorde. Jeg er totalt obsessed! Serien er litt vanskelig å forklare, men den handler om den britiske kongefamilien, og nei – det er langt ifra kjedelig. Faktisk kan jeg ikke huske sist jeg har blitt så oppslukt i en serie. Jeg satt faktisk iPhonen på «ikke forstyrr» mens jeg drømte meg helt bort, og det skjer ikke ofte. Menneskene i denne serien lever i en verden av luksus, penger og overflod, men med på kjøpet følger det titler som prinsesse og prins – noe som stadig byr på utfordringer. Etter at Prins Liam og Prinsesse Elanor mistet sin eldre bror i en tragisk ulykke, prøver Dronning Helena å ivareta familiens image. Det er ikke lett når barna er to rakkefanter, som har både privatfly og utømmelige bankkontoer tilgjengelig. Vi får følge familien på deres reise, og det blir både fancy weekendturer til Monaco, mordforsøk, kjærlighet, pr-stunts, drap og livvakter som er for kjekke til at Prinsesse Elanor klarer å holde fingrene av fatet. En dag finner Kong Simon ut at han har fått nok. Han ønsker å avskaffe monarkiet og leve et vanlig liv sammen med familien sin. Det faller ikke i god jord hos flere i kongehuset, og kampen om tronen er i gang.

Yes, denne må dere se. Alle sammen! Lov meg det! Så latterlig bra, spennende, morsom, trist, fin og alt jeg ønsker meg i en serie. Og Prinsesse Elanor og hennes store kjærlighet aka livvakten? Altså, de som vet, vet! Jeg smelter. Årets beste serietips, jeg lover

38 kommentarer

 1. Eeeelsker den serien😍😍

  1. kristinaandersen

   Sant Tonje!! Den ER så bra 😍

 2. Renate Larsen

  Denne serien er så vanvittig bra, jeg er helt oppslukt! Elanor og Jasper er virkelig goals, tidenes søteste ♥

  1. kristinaandersen

   Jeg veeet <3 Blir så sinna når enkelte idioter i serien prøver å ødelegge for de :(( Haha! Skjønneste paret everrrr <3

 3. En av mine favoritt serier 🙆🏼😍 Om du ønsker en sinnsykt spennende serie, så anbefaler jeg deg å sjekke ut POWER, du blir hektet fra første blikk! Finner den på Get eller hbo 😁

  1. kristinaandersen

   Den har jeg sett! Elsker den, så spennende og bra 😀

 4. åhr,denne virker så bra! Skal uten tvil se den! Helt i min gate dette her

  1. kristinaandersen

   Gjør det Jeanette! 😀

 5. Eeeeelsker den, var så oppslukt at jeg så på den til og med når jeg pusset tenner 🙈 Jaspenor altså😍 Håper på en sesong 5 snart!! Man blir jo litt småforelska i Mr. Frost!😍

  1. kristinaandersen

   Jaspenooor for life <3 Det MÅ komme ny sesong?!

   1. Sesong 5 har ikke får klarsignal enda, litt krise 🙁 Håper ikke det er pga Mark Schawahn og problemene hans..

   2. kristinaandersen

    Håper IKKE jeg heller. Sesong fem må komme!

 6. Takk for tips! Scrollet forbi den og tenkte nei, men nå må jeg jo nesten se den likevel! 🙂 God helg, fine Kristina <3 Klem

  1. kristinaandersen

   Samme tenkte jeg, haha! Men den er seriøst en av de beste seriene EVER 😀 God helg Kristine <33

 7. Når er sommer bloggingen din over?:) kjedelig med lite innlegg og innlegg som man skjønner er forhåndsskrevet for lenge siden..

  1. kristinaandersen

   Forhåndsskrevet? Jeg gjør aldri forhåndsskrevne innlegg, da jeg ikke får det til. Dette skrev jeg denne morgenen 🙂 Mandag tenker jeg at ting er tilbake som normalt <3 Klemm!

 8. Jeg også slukte denne serien på tre dager, haha! Likte spesielt sesong 2, var litt flere morsomme replikker og komiske situasjoner. Blir mega nostalgisk da, er plutselig 13 år gammel og ekstremt forelska i William Moseley igjen 😉

  1. kristinaandersen

   Eniiig! Blir nesten bedre og bedre for hver sesong 😀

 9. Ingenting med innlegget å gjøre. Meen er i Kristiansand denne helgen. Hva kan man gjøre på søndag? 🙂

  1. kristinaandersen

   På en søndag? Åh! Hva med å gå en tur rundt fantastisk fine Odderøya, og avslutte med lunsj på Fiskebrygga? Søndager er alltid litt vriene, hehe.

 10. Denne må jeg sjekke ut. Har du sett serien good girls på netflix? Anbefales sterkt, litt som blanding mellom breaking bad og housewifes. Elsk.

  1. kristinaandersen

   Takk for tips!

 11. Sesong 4 kom akkurat ut, så er nok en stund til neste sesong…. Dessverre 😪

  1. kristinaandersen

   Årh så kjipesen :/

 12. Ser en serie på Viaplay som heter Animal Kingdom, beste serien !!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips silje!

 13. Takk for at du fikk meg til å forbli i sofaen hele helga, haha! Begynte på fredag kveld, har snart runda sesong 3! Eeeelsker den (og Jaspar da….😋). Takk for knalltips ❤️

  1. kristinaandersen

   Haha, jeg døøør! Så kjekt du likte den <3

 14. Haha elsker kommentaren over! Jeg har også for det meste sittet stille lørdag og søndag. Ny favorittserie!!!

 15. Takk for tips – det skal jeg sjekke ut 😊❤️Da må jeg få tipse deg tilbake om «the handmaids tale» på HBO. Den er også avhengighetsskapende – helt RÅ serie!!

 16. Den skal jeg teste ut snarest! Jeg er på jakt etter ny TV, vi har hatt 65 tommer og jeg orker ikke det mønsteret lenger i stua 😂😂 Husker du hvor stor din er? Syns du den er stor nok ?😄 fint å kunne se på litt pynt også , og ikke bare TV hahaha

  1. Monsteret *

  2. kristinaandersen

   HAHA!! Jeg har en 42 tommer 😀 Den er egentlig stor nok altså.

 17. AH jeg tipset deg om denne serien for en stund siden. Så gøy å høre at du har blitt oppslukt!! <3 Du må sjekke ut Alexandra park (Elenora) og Tom Austen (Jasper) på instagram. Det er det søteste! Alexandra skriver blant annet at Tom forandret livet hennes. Jeg shipper dem så alvorlig hardt at du aner ikke. Men i følge twitter og det faktum at Alexandra har postet mange bilder med hunden til James Lafferty (Nathan fra oth, aka produsent av noen episoder i the royals), er det fare for at de er kjærester. Liker egentlig James super godt også, så det er ikke det værste. Alexandra har også mange ganger sagt at hun og Tom bare er beste venner. Men tenk å ha en sånn relasjon med noen. Jeg smelter!!

  Produsenten av the royals (Mark Schwahn) har fått sparken på grunn av anklager om seksuelltrakasering av mange jenter som spilte i one tree hill, samt alexandra park. Det er nok en av årsakene til at sesong 5 enda ikke er bekreftet. Men jeg er ganske sikker på at de vil finne en løsning snart 😀

  1. kristinaandersen

   Oooomg <3 Jeg skal rett inn i sjekke IG!

 18. Irmelin Drage

  Tuusen takk for tips, har sett på alt for mange serier tidligere så har hatt en stund uten å ha funnet noe som fenger, men denne var fulltreffer altså! 😍
  Må bare skryte av podcasten deres og, har prøvd å hørt på ulike poder tidligere, men ingen har vært i nærheten like gøy å høre på som deres😃 Perfekt for lange kjøreturer😁 Håper dere fortsetter i lang tid fremover🙏🏼 Kanskje du kan komme med podcast tips på bloggen?

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Irmelin <3

 19. Takk for tips!! Beste serien jeg har sett på lenge, ble helt betatt 😅 Men den slutten da 😳
  Jeg vil se mer av Jasper 😍😍😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *