OUTDOOR MOVIENIGHT

OUTDOOR MOVIENIGHT 🍿✨

Da kan jeg krysse dette av på ‘ting-jeg-må-gjøre-før-sommeren-er-slutt’ listen min. Utendørs filmkveld! Med popcorn og favorittfilmen på NetFlix. Safe Haven, jeg har tipset dere om den før og den er bare så innmari fin. Det er jo egentlig alt av Nicholas Sparks ✨ En kveld som dette anbefaler jeg alle å få til ila sommeren, det var virkelig helt balsam for sjelen å ligge der ute! Dra ut dyner og puter på uteområdet ditt, lad opp laptopen med masse strøm før filmkveld og popp en stooor bolle med popcorn. Gjerne sammen med noen du er glad i! Koseligste kvelden så langt i sommer, skikkelig hverdagslykke. Det trenger ikke alltid være så mye som skal til 🖤

13 kommentarer

 1. Takk for tips om film 🙂

  1. kristinaandersen

   Bare koselig Tina :*

 2. Ser deilig ut. Skulle gjerne spist popcorn selv,er noe av det beste jeg vet. Men jeg har vært hos tannlegen to ganger pga popcorn som har satt seg mellom tennene 😛 umulig å få ut! haha,er jo egentlig bare komisk!
  Men en liten ting til; det er sånn som dette jeg mente i innlegget angående keto kosthold.Man kan ikke kose seg i helgene med popcorn,chips og snop dessverre. Jeg synes du bare kan ha det kostholdet du har jeg! Du er jo overhodet ikke for tykk på noen som helst måte,du er fin som du er.Dessuten trener du jo regelmessig,så da ville jeg bare hatt det som du har det 🙂 Skulle ønske jeg selv kunne det også,men pga hormonsykdommen min så går det dessverre ikke. Derfor jeg synes du er heldig som bare kan spise helt vanlig og kose deg som dette i helgene.

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Ler meg ihjel 😀 Popcorn mellom tenna er baksiden med popcorn ass… OG takk snilling! Tror folk missforstod innlegget noe helt ekstremt, hehe. Klem!

 3. Du er nydelig, Kristina! Jeg følger med på bloggen din hele tiden, og du gir meg så utrolig inspirasjon<3 Jeg lurte på om du kunne ha ett innlegg hvor du tipser til kjoler for å ha i ett bryllup nå i sommer? Jeg er helt lost, men da jeg så bilder av deg fra ett bryllup nå nylig ble jeg helt stunning!!!

  1. kristinaandersen

   Åå, gode Linn!! TUSEN takk for så fine ord, nå ble jeg glad <3 Angående kjoler, jeg syns dette er såå vanskelig. Men tenker noe ala samme stil som den jeg hadde er passende? Caroline Berg Eriksen gjorde nettopp et slik innlegg du etterspør, sjekk det ut? Klem!

 4. Kanskje et litt rart spørsmål, men hvor er dem bollen du har popcorn i fra? 😅Jeg leter etter de perfekte skålene og bollene for tiden til den nye leiligheten, men sliter med å finne noe passende.. Denne såg passende ut😁

  1. kristinaandersen

   Heii Johanne 😀 Den er fra Søgne Home, bare google – de har nettbutikk 🙂 Kan brukes som ildfastform også, genialt! Klem

 5. Jeg må tipse deg om the royals på viaplay. Skaperen er Mark Schwahn, som også produserte one tree hill. Jeg har hylgrått og ledd så mye av den serien! Elementer i denne serien, uten å avsløre noe, er virkelig det mest fantastiske jeg har sett. Etter at jeg så 4 sesonger i løpet av en uke, måtte jeg se hele på nytt med en gang.

  1. kristinaandersen

   Wææ så gøy!! Takk for tips, jeg skal sjekke den ut 😀 OneTreeHill, flashback!! Skjønneste serien <3

   1. Så gøy! Håper du liker den også. James Lafferty aka Nathan scott i one tree hill er også en av produsentene.

 6. Hvor er utesofaen fra?

 7. Herregud så koselig terrasse du har fått! Ser ut som den kommer rett fra Pinterest! :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *